Limerick Lightning

Steg 1: Så här kommer du i gång

1. Tryck på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Under alternativet totalinsats väljer du bland tillgängliga insatser från listan (beroende på operatörskonfiguration och valuta).
  2. Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet.
  3. RTP: 94.52%

Steg 2: Så här spelar du

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en linje med 3, 4 eller 5 matchande symboler (från vänster) på någon av vinstlinjerna vinner du. Alla vinnande linjer markeras och dina vinster sätts in på ditt kontosaldo.
  • När 3 bonus-scattersymboler dyker upp aktiveras gratissnurr-bonusen.
  • 6 synliga PENGA-scattersymboler ger Lightning Spins.

Wildsymbol

• Wildsymbolen kan hjälpa till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler, förutom scattersymboler.
  • Endast den högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.
  • Wild ersätter alla symboler förutom scatter.

Bonus-scatter

• BONUS-scattersymbolen kan bara dyka upp på hjul 1, 3 och 5.
  • BONUS-scattervinster tilldelas utöver hjulvinster.
  • När 3 bonus-scattersymboler dyker upp aktiveras gratissnurr-bonusen.

Gratissnurr

• Spelaren tilldelas 5 gratissnurr.
  • Under gratissnurr markeras 3 eller fler intilliggande hjul och ger samma symbolutfall på varje hjul.
  • 3 eller fler synliga bonussymboler på tre separata hjul ger 3 extra gratissnurr.
  • 6 eller fler synliga PENGA-scattersymboler aktiverar Lightning Spins.
  • Totalinsatsen som användes för att aktivera gratissnurr används också under gratissnurr.
  • Efter att gratissnurren är slut visas totalvinsten för dina snurr. Alla eventuella vinster sätts in på spelarens konto varpå standardspelet återupptas.

Penga-scatter

• PENGA-scattersymboler kan dyka upp på alla hjul och positioner.
  • PENGA-scattervinster tilldelas utöver hjulvinster.
  • 6 synliga PENGA-scattersymboler ger Lightning Spins.

Lightning Spins

• I början av Lightning Spins hålls de aktiverande PENGA-scattersymbolerna fast på sina platser. Alla andra positioner snurrar med särskilda Lightning Spins-hjul som innehåller PENGA-scattersymboler eller tomma symboler.
  • Spelaren har 3 snurr på sig att få ytterligare PENGA-scattersymboler på spelplanen.
  • Om en PENGA-scattersymbol landar någonstans på spelplanen återställs antalet återstående snurr till 3.
  • Tomma symboler saknar värde. Om endast tomma symboler landar 3 gånger i rad avslutas Lightning Spins.
  • I slutet av Lightning Spins visas totalvinsterna. Alla eventuella vinster sätts in på spelarens konto varpå standardspelet återupptas.
  • När en PENGAPOTTSYMBOL (MINI, STOR eller MEGA) landar på hjulen får du motsvarande pottvärde. Fyll varje fönsterposition under Lightning Spins för att få GRAND-potten.

Autospel (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)

• Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt, tryck sedan på knappen ”AUTOSPEL” för att välja antalet autospelsinsatser du önskar spela.
  • Autospel stängs av om någon annan bonusrunda inklusive gratissnurr startar, om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv pott vinns (om sådan finns).
  • Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen ”STOPP”.

Vinstinformation och spelregler

• Linjevinster multipliceras med värdet av insatsen på den vinnande linjen.
  • Vinster på olika vinstlinjer läggs ihop.
  • Alla vinstlinjesymboler måste vara på en aktiv linje och på angränsade hjul med start från hjulet längst till vänster. Endast den högsta linjevinsten på varje linje betalas ut.
  • Det går att vinna flera scatterfunktioner i ett och samma spel.
  • Scattervinster betalas ut utöver hjulvinster.
  • Gratissnurr spelas med samma antal linjer och insats per linje/totalinsats som det aktiverande spelet.
  • FEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER.

Datum för senaste ändring: 2022-10-04