The Big Easy

Sväng loss och steppa igång när du dyker ner i de jazziga melodierna i The Big Easy! Spelet visar upp jazzen från New Orleans när den är som bäst, med musikaliska storvinster som affischnamn. Utlös Gratissnurrar bonusen och välj en jazzklubb där du kan spisa gratissnurrar. Välj sedan ett instrument och digga loss med en vinstmultiplikator som gäller under hela bonusen. Heta hits som inte tar slut förrän storvinsten halas hem i The Big Easy!

upp ]

Hur man satsar

The Big Easy innefattar 20 vinstlinjer.

LINJER

• Visar aktuellt antal valda vinstlinjer.
  • Insatsen är fast på 20 linjer.
TOTAL INSATS
  • Visar aktuellt insatsvärde i vald valuta.
  • Tryck på för att visa insatsmenyn och välj din insats.
SNURRA
  • Tryck på den runda pilknappen för att skicka din insats och låta hjulen rulla.

upp ]

Gratissnurrar bonus

När Gratissnurrar bonusen utlöses (genom att spelaren får 3, 4 eller 5 The Big Easy-symboler på hjul som ligger i följd), tas spelaren till en skärm med två val. Först ska spelaren välja en jazzklubb för att se hur många gratissnurrar som vunnits. Sedan ska ett instrument väljas, för att avgöra multiplikatorn som gäller under hela bonusen.
Antalet gratissnurrar och multiplikatorernas värden beror på hur många The Big Easy-symboler som utlöste bonusen, enligt tabellen nedan:

Antal bonussymboler Antal snurr Multiplikatorer
3 Bonus-symboler 8, 10 eller 15 gratissnurrar Multiplikator 2x, 3x eller 4x
4 Bonus-symboler 16, 18 eller 20 gratissnurrar Multiplikator 5x, 6x eller 10x
5 Bonus-symboler 22, 24 eller 25 gratissnurrar Multiplikator 7x, 8x eller 10x

När spelaren gjort båda valen spelar Gratissnurrar bonus automatiskt det antal gratissnurrar som vunnits.

Under gratissnurrar satsas inga pengar, men spelaren kan fortfarande vinna samma vinster som under grundspelet Alla hjuluppsättningar, symboler och animeringar är samma som i grundspelet.

Gratissnurrar bonusen kan återutlösas otal gånger. Maximalt antal gratissnurrar är 525. Om antalet free spins som betalas är fler än 500 och om utlösningskombinationen som kommer fram igen, så betalas inga fler free spins.

upp ]

Regler

• Vid felanvändning, eller om fel uppstår, kommer alla betalningar och spel att annulleras.
  • Alla linjers vinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med utgångspunkt från hjulet längst till vänster.
  • Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje utbetalas. Radvinster multipliceras med radsatsningen på den vinnande raden. Sammanfallande radvinster på olika vinstrader läggs till.
  • En spridningsvinst betalas ut när 3, 4 eller 5 Måne-symboler visas var som helst på hjulen. När detta utlöses animeras alla Måne-symboler på skärmen, och texten "SCATTER"visas. Måne-spridningssymbolen utlöser INTE bonusen.
  • Endast den högsta spridningsvinsten betalas ut per spridningssymbol. Spridningsvinster multipliceras med 4x, 11x eller 20x den sammanlagda insatsen.
  • Bonusvinster och spridda vinster är fristående från linjevinster och läggs också till det totala utbetalningsbeloppet.
  • Wild-symbolen ersätter alla symboler utom spridningssymbol.
  • Vinster visas i vald valuta.
  • Oavsett insatsens storlek finns det vinsttak för varje enskild transaktion. Se vinsttabell för mer information. En transaktion innehåller resultaten av Gratissnurrar bonusen plus det resultat som utlöste bonusen. Om vinsttaket nås i bonusspelet avslutas detta omedelbart, även om det finns frirundor kvar.

upp ]

Ytterligare information

Förväntad återbetalning

I enlighet med god spelpraxis fordrad i de flesta jurisdiktioner i världen är varje spelresultat helt oberoende, förutom när ett snurr låser upp en funktion för ett efterföljande snurr eller serie av snurrar, enligt spelreglerna. Dina odds att få ett visst resultat är alltid desamma.

Oddsen varierar inte beroende på tidigare resultat, storleken på insatsen, storleken på saldot, tid på dagen, veckodag, etc. Om du exempelvis vinner den största jackpotten på ett snurr i ett visst spel är din chans att vinna den igen i nästa omgång exakt lika stor. På samma sätt ändrar tidigare förluster inte dina framtida odds.

Den förväntade avkastningen avspeglar den teoretiska avkastningen över ett mycket stort antal snurr och spelare under en längre tid. Resultaten för en godtycklig spelare över en spelsession kan variera mycket från detta långsiktiga förväntade medelvärde i båda riktningar. Ju färre antal spel som spelas, desto mer kan den faktiska återbetalningen variera.

Immateriell egendom

Alla varumärken är registrerade varumärken, eller patentsökta varumärken, tillhörande IGT i USA och/eller andra länder. © 2017 IGT. Alla rättigheter förbehålls. Alla andra varumärken använda häri ägs av IGT eller dess dotterbolag, och får inte användas utan tillstånd, och är där så anges med ett ® registrerade hos U.S. Patent and Trademark Office.

upp ]

Datum för senaste ändring: 2019-01-11