Treasure Box Dynasty

Treasure Box Dynasty är ett MultiWay-spel med 5 hjul där myntscattersymboler ger priser och bonusrundan med gratissnurr med garanterade vinster aktiveras när 3 eller fler lyktscattersymboler dyker upp någonstans på hjulen. Det går att vinna 4 fasta belöningar under Håll - och omsnurrsbonusen!

Så satsar du

Treasure Box Dynasty har 243 sätt att vinna på.

Meny för insatskonfiguration (mobil/surfplatta)

Tryck på kugghjulet för att öppna menyn för insatskonfiguration.

Tryck på OK för att bekräfta och stänga menyn för insatskonfiguration.

243 sätt

Visar det aktuella antalet sätt att vinna på som används i spelet. Insatsen är fast på 243 sätt.

Mynt

Visar aktuellt antal spelade mynt.

Myntvärde

Visar aktuellt myntvärde i vald valuta. Ändra genom att välja önskad total insats.

På stationära enheter kan du välja att trycka på minusknappen (–) för att minska myntvärdet eller trycka på plusknappen (+) för att öka myntvärdet.

Snurra

Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Autosnurrfunktion

Autosnurr spelar automatiskt spelet ett givet antal snurrar med 243 sätt att vinna på och till aktuellt myntvärde.

För jurisdiktioner där autosnurr är aktiverat: Välj antal autosnurr och där så är tillgängligt förlustgräns, och (valfri) enkelvinstgräns.

När du har valt önskad insatskonfiguration trycker du på AUTOSNURR, och väljer hur många snurrar som ska spelas med de aktuella insatsinställningarna.

Autosnurr spelar det angivna antalet snurrar tills STOPP trycks ned, en bonus aktiveras, saldot är för lågt för att snurra igen, eller tills en inställd vinst-/förlustgräns nås.

Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

Symbolersättningsfunktion

Hjulen kan innehålla staplar med symboler som förvandlas till 1 av följande symboler i början av varje grundspel: Joker, röd 8, lila 8, drake, trana, fisk, Yin Yang, ballong, bambu, blomma, fläkt eller tekanna.

Alla staplade symbolpositioner på ett hjul förvandlas till samma symbol. Hjulen kan innehålla olika omvandlade symboler.

Hjulen kan även innehålla staplar med symboler som förvandlas till 1 av följande symboler i början av varje grundspel: Röd 8, lila 8, drake, trana, fisk, Yin Yang, ballong, bambu, blomma, fläkt eller tekanna.

Alla omvandlade symbolpositioner på alla hjul förvandlas till samma symbol.

Myntsymbolfunktion

Om antalet myntsymboler som dyker upp på hjulpositionerna under grundspelet och bonusrundan med gratissnurr är mindre än 5 aktiveras myntsymbol-funktionen. När myntsymbol-funktionen aktiveras vänder sig varje myntsymbol för att avslöja ett pris. Alla priser från myntsymbol-funktionen läggs ihop med det totala prisvärdet. De avslöjade priserna tilldelas utöver eventuella MultiWay-vinster. Se vinsttabellen för mer information.

Alla prisvärden från myntsymbol-funktionen multipliceras med 3x under bonusrundan med gratissnurr.

Håll- och omsnurrsbonus

Håll - och omsnurrsbonusen aktiveras när 5 eller fler myntscattersymboler dyker upp på hjulen. När Håll- och omsnurrsbonusen aktiveras får du 3 inledande omsnurr.

När Håll- och omsnurrsbonusen aktiveras dyker en skattkista upp i mitten av hjul 3, och alla aktiverande myntsymboler och deras motsvarande prisvärden läggs till i skattkistan. Skattkistan förvandlas till en myntsymbol som innehåller det totala värdet från de aktiverande symbolerna och låses fast på det hjulet under resten av Håll- och omsnurrsbonusen, utom om en ny skattkistesymbol dyker upp under ett omsnurr. Alla andra myntsymboler tas bort från hjulen och frigör utrymme för fler priser.

Omsnurrshjulen innehåller ädelstenssymboler, myntsymboler, skattkistesymboler, multiplikatorsymboler, +1-snurrsymboler och tomma platser.

Om 1 eller flera ädelstenssymboler, myntsymboler, skattkistesymboler, multiplikatorsymboler eller +1-snurrsymboler dyker upp på hjulen efter ett omsnurr återställs återstående snurrmätare till 3, utom om en +1-snurrsymbol har dykt upp under ett omsnurr.

Myntsymboler innehåller prisvärden. Varje myntsymbol som dyker upp på ett hjul efter ett omsnurr låses fast på det hjulet under resten av Håll- och omsnurrsbonusen, utom om en skattkistesymbol dyker upp under ett omsnurr. Om Håll- och omsnurrsbonusen aktiveras under bonusrundan med gratissnurr multipliceras alla myntsymbolvärden med 3x.

Skattkistesymbolen lägger till alla myntsymboler som för närvarande finns på hjulen och deras motsvarande prisvärden i skattkistan. Skattkistan förvandlas till en myntsymbol som låser sig på det hjulet under resten av bonusen, utom om en ny skattkistesymbol dyker upp under ett omsnurr. Alla andra myntsymboler tas bort från hjulen och frigör utrymme för fler priser.

Multiplikatorsymboler som dyker upp på hjulen efter ett omsnurr förvandlas till en multiplikator på 2x, 3x, 4x eller 5x som multiplicerar alla prisvärden för myntsymboler som dyker upp under det omsnurret med den tilldelade multiplikatorn. Upp till 2 multiplikatorsymboler kan dyka upp per bonus.

+1-snurrsymbol ökar omsnurrsvärdet på mätaren för återstående snurr med 1 under resten av bonusen och återställer mätaren. Upp till 2 +1-snurrsymboler kan dyka upp per bonus.

Ädelstenssymboler samlas in för belöningarna. Varje ädelstenssymbol som dyker upp på ett hjul efter ett omsnurr låses fast på det hjulet under resten av Håll- och omsnurrsbonusen. Om det antal ädelstensymboler som krävs dyker upp på hjulen efter ett omsnurr tilldelas motsvarande pris.

Antal ädelstenssymboler

Ger

5 diamanter

Jättebelöning

3 röda ädelstenar

Stor belöning

2 gröna ädelstenar

Liten belöning

1 gul ädelsten

Minibelöning

Mer än 1 belöning kan tilldelas under Håll- och omsnurrsbonusen. Belöningarna jätte, stor och liten kan endast vinnas en gång per bonus. Flera minipriser kan tilldelas. Priserna jätte, stor, liten och mini visas i vald valuta och multipliceras med myntvärdet.

Håll- och omsnurrsbonusen fortsätter tills det inte finns några omsnurr kvar eller tills alla 15 positioner är låsta, och alla ackumulerade vinster tilldelas.

Håll- och omsnurrsbonusen kan inte återaktiveras.

De hjul som används i Håll- och omsnurrsbonusen skiljer sig från hjulen som används i grundspelet.

Håll- och omsnurrsbonusen spelas med samma myntvärde som det aktiverande snurret.

MultiWay-funktionen

Med MultiWay-funktionen finns det 243 sätt att vinna på för varje snurr. MultiWay-vinster utbetalas för matchande symboler oavsett position i angränsande kolumner, med början från kolumnen längst till vänster. Fler än 1 matchande symbol i samma kolumn multiplicerar vinsten. Jokersymbolen ersätter alla symboler utom mynt- och lyktscattersymbolerna. Endast den högsta MultiWay-vinsten för varje symbol utbetalas per snurr.

Exempel på en MultiWay-utbetalning:

Följande diagram visar ett exempel på ett hjulutfall med fläktsymbolen. Eftersom det finns minst 1 fläkt- eller jokersymbol i var och en av de 4 första kolumnerna har spelaren vunnit MultiWay-vinsten för 4 fläktar som betalar 10 mynt per sätt.

Exempel på utbetalning: 1 x 2 x 3 x 1 fläktsymboler = 6 vinstsätt:

Kolumn 1

Kolumn 2

Kolumn 3

Kolumn 4

Kolumn 5

Fläkt

Joker

Joker

Fläkt

Joker

Joker

Fläkt

1 fläkt

2 fläktar

3 fläktar

1 fläktar

För att bestämma utbetalning för den här kombinationen:

1. Räkna antalet fläkt- och jokersymboler i varje kolumn.
  2. Beräkna antalet vinnande sätt (1 x 2 x 3 x 1 = 6).
  3. Multiplicera antalet sätt med vinsten från 4 fläktsymboler (6 x 10 = 60). Vinsten är 60 mynt.

Det faktiska vinstbeloppet i vald valuta baseras på myntvärdet.

Bonusrunda med gratissnurr

Bonusrundan med gratissnurr aktiveras när 3 eller fler lyktscattersymboler dyker upp någonstans på hjulen.

Antal lyktsymboler

Gratissnurrar tilldelade

3

10

4

15

5

20

Under bonusrundan med gratissnurr garanteras en vinst för varje snurr.

Hjulen innehåller symboler som omvandlas till 1 av följande symboler i början av varje gratissnurr: Röd 8, lila 8, drake, trana eller fisk. Alla omvandlade symbolpositioner på alla hjul förvandlas till samma symbol.

Alla prisvärden från myntsymbol-funktionen multipliceras med 3x.

Hjulen i bonusrundan med gratissnurr ger större utdelning än hjulen i grundspelet.

Bonusrundan med gratissnurr återaktiveras när 3 eller fler lyktscattersymboler dyker upp någonstans på hjulen.

Antal lyktsymboler

Extra gratissnurrar tilldelade

3

10

4

15

5

20

Bonusen kan återaktiveras flera gånger upp till högst 600 gratissnurrar per bonus.

Om Håll- och omsnurrsbonusen aktiveras under bonusrundan med gratissnurr fortsätter gratissnurrarna efter att Håll- och omsnurrsbonusen har slutförts.

De hjul som används i Bonusrundan med gratissnurr skiljer sig från hjulen som används i grundspelet.

Gratissnurrar spelas med samma myntvärde som det aktiverande snurret.

Alternativ

Alla ljud

• Sätt på och stäng av spelljud.

Musik

• Sätt på eller stäng av musik.

Ljudeffekter

• Sätt på eller stäng av ljudeffekter.

Regler

Missbruk eller funktionsfel ogiltigförklarar alla utbetalningar och spel.

MultiWay-vinster utbetalas för samma symbol oavsett position i angränsande kolumner.

Samma symbol i samma kolumn multiplicerar vinsten.

MultiWay-vinster betalar från vänster till höger.

Endast den högsta MultiWay-vinsten för varje symbol utbetalas per snurr.

Sammanfallande MultiWay-vinster från olika symboler läggs ihop.

MultiWay-vinster multipliceras med myntvärdet.

Jokersymbolen dyker upp på hjul 2, 3, 4 och 5 i grundspelet och i Bonusrundan med gratissnurr.

Jokersymbolen är joker och ersätter alla symboler utom mynt- och lyktscattersymboler i grundspelet och bonusrundan med gratissnurr.

Endast den högsta scattervinsten betalas ut. Scattervinster multipliceras med myntvärdet.

Myntscattervinster är fristående från MultiWay-vinster och läggs också ihop med det totala vinstbeloppet.

Bonusvinster är fristående från MultiWay-vinster och läggs ihop med det totala vinstbeloppet.

Håll- och omsnurrsbonusen spelas på fristående hjul. Alla priser är utspridda.Inga vinstlinjer används.

Priserna jätte, stor och liten kan endast vinnas en gång under Håll- och omsnurrsbonusen. Det går dock att vinna mer än 1 belöning under samma Håll- och omsnurrsbonus. Det går att vinna mer än 1 minibelöning under samma Håll- och omsnurrsbonus. Alla ackumulerade vinster tilldelas spelaren.

Sannolikheten att vinna den största belöningen, den stora belöningen, den lilla belöningen respektive minibelöningen är inte samma.

Vinster visas i vald valuta.

Oavsett insatsstorlek kan det i vissa jurisdiktioner finnas ett vinsttak på enskilda transaktioner. Se vinsttabellen för mer information. En transaktion innefattar resultatet av bonusen plus utfallet som aktiverade bonusen. Om vinsttaket nås under bonusen, avslutas bonusen omedelbart oavsett om fler gratissnurrar återstår eller inte.

For dette spil er den langsigtede, teoretisk forventede tilbagebetaling 93.93%.

Ytterligare information

Immateriell egendom

© 2023 IGT. De varumärken och/eller tjänstebeteckningar som används häri är antingen varumärken eller registrerade varumärken tillhörande IGT, dess partners eller dess licensgivare.

Senast uppdaterad 1 december 2022

Datum för senaste ändring: 2023-02-22