10000 BC DoubleMax

10000 BC DOUBLEMAX REGLER

Välkommen till 10000 BC DoubleMax! Gör dig redo för förhistoriens maffigaste slot!

SNABBA FAKTA

RTP Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94.0%
Maxvinst 10 000x
Volatilitet Hög
Genomsnittlig bäst vinst efter 100 snurr All spelare: 55 x insats
1 på 10 spelare: 231 x insats
1 på 100 spelare: 810 x insats
1 på 1000 spelare: 2278 x insats

INTRODUKTION

10000 BC DoubleMax är en slot med 5 hjul och 50 vinstlinjer skapad av 4ThePlayer.com.

Chilla med den gigantiska ullhåriga mammuten och vinn förhistoriskt enorma priser med kombinationer av Gigablox- och Doublemax-funktioner! Känn jorden skaka när mammuten kraschar in i hjulen för att skapa dropdowns eller flytta massiva symboler åt vänster, och vinn stort i free spins där vinstmultiplikatorn inte återställs efter varje snurr!

HUR SPELAR MAN?

Spelaren väljer sitt insatsbelopp genom att använda knapparna + och –. Se spelets vinsttabell för detaljer om vinstutbetalningar.

Spelaren trycker på SNURRKNAPPEN för att börja spela. Om du spelar på en PC kan du använda mellanslag för att snurra om knappen är aktiverad i spelets meny.

När snurret stannar höjs vinnande symboler ovanför hjulen.

Vinster betalas ut från vänster till höger längs 50 vinstlinjer.

DOUBLEMAX

Vinnande symboler försvinner från hjulen och lämnar plats för nya symboler som faller ner i deras ställe. Varje gång detta händer kommer en wild att läggs till en slumpad position (antingen en tom plats eller genom att ersätta en annan symbol) innan resten av positionerna fylls på.

Om alla delar, eller en del, av en Gigablox-symbol ingår i en vinst kommer hela Gigablox-symbolen att försvinna.

Varje vinst dubblar den totala multiplikatorn. Multiplikatorn återställs när inga nya vinster skapas i basspelet. Under free spins återställs inte multiplikatorn förrän i slutet av funktionen.

GIGABLOX

Gigablox är överdimensionerade symboler som på hjulen fungerar som individuella symboler i formationer 2x2 eller 3x3.

Wild- och Scatter-symboler kan landa som Gigablox.

SYMBOLER

WILD-SYMBOL

Wild-symbolen ersätter varje symbol förutom scatter-symbolen.

Wilds ger ingen egen vinst och kan landa på alla hjul.

Eftersom wilds inte ger någon vinst kommer wilds, om en rad har en potentiell vinst med wilds, alltid att kombineras med andra symboler för att bilda vinster. Om raden består enbart av wilds kommer ingen vinst att delas ut.

FREE SPINS SCATTER

3 eller fler free spins scatters ger free spins.

Free spins Scatters kan landa på alla hjul eller som del av en Gigablox.

Scatters evalueras efter alla avslutade dropdowns i varje snurr.

MAMMUTEXPLOSION-FUNKTION

Vid förlorande snurr kan mammuten när som helst slå hjulen för att förstöra symboler. Detta gör att nya symboler faller ner i deras plats och en vinst är garanterad. När detta händer ökas också vinstmultiplikatorn.

MAMMUTFÖRFLYTTNING-FUNKTION

Vid snurr som inte ger vinst kan mammuten slumpmässigt slå hjulen för att knuffa hjulet längst till höger hela vägen till vänster och en vinst är garanterad. Vid påföljande dropdowns kommer detta hjul att flytta 1 steg i taget tillbaka åt höger.

FREE SPINS

3 eller fler free spins scatters ger free spins.

Under free spins kommer vinstmultiplikatorn inte att återställas efter varje snurr och din multiplikator kommer att fortsätta öka efter varje vinnande kombination under funktionen.

Free spins kan inte återaktiveras.

Free spins spelas med samma vinstlinjer och insats som det aktiverande snurret.

GOLDEN BET

Spelare kan betala 25% extra för att dubbla chansen att vinna free spins.

Golden Bet kan endast aktiveras i basspelet.

KÖPFUNKTION

Genom att spela köpfunktionen aktiveras free spins-funktionen.

Köpfunktionen spelas på 100x spelarens totala insats.

Köpfunktionen kan endast aktiveras i basspelet.

SÅ HÄR BERÄKNAS VINSTLINJER

• För att beräkna totala vinsten ska alla vinstlinjer beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en vinst på en enstaka vinstlinje, räkna hur många identiska symboler som finns bredvid varandra på linjen med start från hjulet längst till vänster.
  • Om tre eller fler identiska symboler finns bredvid varandra kan du hitta värdet på vinsten i dynamiska vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen per linje betalas.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen.
  • Om en multiplikator var aktiverad, multiplicera den vinnande kombinationen med multiplikatorn som är tilldelad.
  • Ovan inkluderar inte free spin-symboler som inte behöver vara på en vinstlinje för att ge en bonus.
  • Efter free spins-rundan är avslutad, läggs alla vinster till den aktiverande snurrens vinstsumma.

AUTOSPEL

Autospel tillåter spelaren att spela utan att trycka på snurra. För att öppna autospel, tryck på AUTOSPEL-knappen (den lilla knappen med fyra pilar och en spelikon i mitten).

Spelaren har möjlighet att välja antalet snurr, förlustgräns och gräns för enskild vinst. Snurren kommer automatiskt att stoppas när det valda numret har nåtts eller gränsen för förlust eller enskild vinst är uppnådd.

När autospel är aktiverat blir AUTOPLAY-knappen en STOPP-knapp som visar antalet kvarvarande spins. För att stoppa autospel, tryck på STOPP-knappen.

SPELPANEL

• Meny - Menyikonen expanderar eller minimerar spelmeny.
  • SALDO - Visar spelarens aktuella saldo.
  • INSATS - Visar nuvarande insats.
  • VINST - Visar nuvarande vinst
  • Snurrrknapp - Satsar och startar spelet. (Spelare kan i vissa regioner använda mellanslagstangenten på dator för att snurra)
  • Golden Bet - Aktiverar/avaktiverar Golden Bet.
  • Autospel - Visar alternativ för autospel.
  • Köp Funktion - Öppnar menyn för köp av bonusspel.

SPELMENY

• Ljud - Stänger av och slår på ljudet.
  • Vinsttabell - Visar vinsttabellen som innehåller en förklaring av de viktigaste funktionerna i spelet och visar utbetalningarna för varje symbol.
  • Autosnurr - Visar alternativen för autosnurr.
  • Tryck på space för att snurra - Spelare kan använda mellanslagstangenten på datorn på vissa marknader. Där detta är möjligt tillåter detta alternativ spelare att inaktivera funktionen.
  • Spelhistorik - Visar de senaste snurren med en möjlighet att se dem igen.
  • Spelregler - Visar spelets regler.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94.0%.

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition.

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom 1 timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
  • Detta är spelregler version 1.0.
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WILD WILD-SYMBOL
BONUS BONUSSYMBOL
FREE SPINS FREE SPINS
LAST FREE SPIN SISTA FREE SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER-SYMBOL
CONGRATULATIONS GRATULERAR
WIN UP TO VINN UPP TILL
BIG WIN STORVINST
MEGA BIG WIN MEGASTORVINST
EPIC BIG WIN EPISK STORVINST
5 OF A KIND 5 AV EN TYP
WIN FREQUENCY VINSTFREKVENS
ANY ALLA
BUY FEATURE KÖPFUNKTION
GOLDEN BET GOLDEN BET
TOTAL WIN TOTAL VINST

Datum för senaste ändring: 2023-08-01