Thor Hammer Time

Vinsttabell

THOR'S LIGHTNING BONUS

Aktiveras av Thor's Lightning Bonus symbol på hjul 5. Aktiverar en av Thor's egenskaper – multiplikator, slumpmässiga låsta Wilds eller låsta Wild-hjul.

Funktionen är aktiv så länge Thor finns kvar på hjulen. Thor tar ett steg ned och aktiverar ett omsnurr.

En Wild-symbol som ersätter vilken annan symbol som helst förutom Scatter och Bonus.

RUNE RAZE

Slumpmässigt aktiverat under ett spinn. När den aktiveras ersätts alla runor och blir till en specifik runsymbol.

HAMMER TIME

Slumpmässigt aktiverat under ett spinn. När den aktiveras ersätts alla högbetalande symboler - Ring, Bägare och Hjälm - blir allihop ersatta med Thors Hammare.

SCATTER ENERGY COLLECT

Om det landar två eller fler Scatters så aktiveras funktionen Scatter Energy Collect, för att samla kraft för att starta Asgard Spins. Så länge det finns Scatters på hjulen, så kommer Scatters att ta ett steg nedåt och starta ett omsnurr på alla hjul utan Scatters.

Asgard Spins aktiveras när du samlat energi från tre Scatters. För varje mer samlad Scatterenergi får du +2 extra spinn i Asgard Spins.

ASGARD SPINS

Thor's Lightning Bonus aktiveras mer frekvent på hjul 5 under Asgard Spins. Thor kan också aktivera +2 extra spinn, samt multiplikator, slumpmässiga låsta Wilds eller låsta Wild-hjul.

Thor kommer aktivera ytterligare en funktion för varje steg nedåt han tar och aktiverar flera multipla funktioner så länge Thor är synlig på hjulet.

VINSTLINJER

En vinnande kombination betalas från vänster till höger längs en aktiv vinstlinje. Den högsta vinsten per aktiv vinstlinje betalas ut. Tekniska fel ogiltigförklarar alla vinster.

Spelregler

• Thor: Hammer Time är en videoslot med 5 funktioner: Thor's Lightning Bonus, Rune Raze, Hammer Time, Scatter Energy Collect och Asgard Spins.
  • En videoslot med 5 hjul och 13 symboler.
  • 20 vinstslinjer (se vinsttabellen för mer info).
  • Thor's Lightning Bonus: 3-7 låsta Wilds placeras slumpässigt på hjulen i basspelet.
  • Thor's Lightning Bonus: 2-4 låsta Wilds placeras slumpässigt på hjulen i Asgard Spins.
  • Thor's Lightning Bonus: 1-2 låsta Wild-hjul placeras på hjulen, både i basspelet och Asgard Spins.
  • Thor's Lightning Bonus: Multiplikatorns max i Asgard Spins är x4.
  • Asgard Spins: Thor's Lightning Bonus kan aktivera samma egenskap flera gånger.
  • En Wild-symbol som ersätter vilken annan symbol som helst förutom Scatter och Bonus.
  • Wild-symboler ersätter den största möjliga vinstkombinationen på en vinstlinje i enlighet med utbetalningstabellen.
  • Ingen individuell utbetalning på Wilds.
  • En vinstkombination på en vinstlinje betalas från vänster till höger.
  • Vinster som inträffar på flera insatslinjer samtidigt betalas ut.
  • Vinstkombinationer och utbetalningar sker i enlighet med vinsttabellen.
  • Den största vinsten per aktiverad insatslinje betalas ut.
  • Olika hjulkonfigurationer används beroende på spelläge (huvudspel eller något av bonuslägena).
  • Den teoretiska utbetalningen för det här spelet är 94,34 %.
  • Den simulerade högsta utbetalningen är 2224 gånger insatsen (1:10000000000 rundor).
  • Symbolernas utbetalningsvärden i utbetalningstabellen visas i samma valuta som insatserna som görs.
  • Tekniska fel ogiltigförklarar alla vinster.
  • Tekniska fel i spelets hårdvara/programvara: alla berörda insatser återbetalas.
  • Spelrundor som inte avslutats inom 90dagar kommer avslutas automatiskt. Då betalas även eventuella ackumulerade vinster ut som är kopplade till den spelrundan. Dessa omgångar kan inte spelas om.
  • Spelrundor med en vinst som kan spelas, och som inte avslutats inom 24timmar, avslutas automatiskt. Ackumulerade vinster som är kopplade till den spelrundan betalas ut.
  • Autospel spelar det valda antalet rundor automatiskt eller när någon av de avancerade inställningarna för autospel har uppfyllts.
  • Om du ändrar inställningar för autospel under en spelrunda kommer alla inställningar att träda i kraft när rundan eller funktionen har avslutats.
  • Vissa autospelfunktioner kan vara obligatoriska i vissa jurisdiktioner.
  • När du spelar med kryptovaluta så återställs alla spelrundor och spellägen automatisk efter 24 timmar. Eventuell ackumulerad vinst kommer utbetalas.