Dark Waters Power Combo

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 6 hjul och 4 rader.

Det här spelet har 4096 Ways.

Det har pengasymboler, pollettsymboler och Free Spins med de 3 olika funktionerna Giant Reels, Multi-Collect och Golden Reel.

Allmänt

Way-vinster ger utbetalning om samma symboler visas i rad i valfri position på intilliggande hjul, från vänster till höger enligt VINSTTABELLEN.

Pengasymboler ingår inte i Way-utbetalninger.

Endast den högsta vinsten betalas ut per Way.

Vinster som sker samtidigt på olika Ways läggs ihop.

Wild-symboler ersätter alla symboler utom pengasymboler, pollettsymboler och Collect-symboler.

Ersättande Wild-symboler ger högsta möjliga vinnande kombination på enWay enligt vinsttabellen.

Pengasymboler

I basspelet och Free Spins kan pengasymboler dyka upp var som helst på hjulen.

Varje pengasymbol tilldelas ett slumpmässigt värde eller pris.

Värdena är: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 7x och 10x den aktuella insatsen.

MINI-priset ger 15x den aktuella insatsen.

MINOR-priset ger 40x den aktuella insatsen.

MAJOR-priset ger 200x den aktuella insatsen.

MEGA-priset ger 5 000x den aktuella insatsen.

MEGA-priset kan bara delas ut en gång per spelomgång.

Collect-symboler

Collect-symbolen finns bara på hjul 6 i Basspelet och i Free Spins.

Om Multi-Collect-funktionen är aktiv i Free Spins kan Collect-symboler dyka upp på vilket hjul som helst.

När en Collect-symbol dyker upp läggs värdet och priserna från alla pengasymboler från samma spel ihop och delas ut.

Pollettsymboler

Spelet har 3 olika pollettsymboler.

Polletterna motsvarar Giant Reels-, Multi-Collect- och Golden Reel-funktionen.

Pollettsymboler dyker upp på alla hjul i basspelet och Free Spins.

Den grafiska insamlingspotten existerar bara som visuell underhållning och påverkar därmed inte chansen att Free Spins delas ut.

Free Spins-aktivering

Varje gång en pollett dyker upp finns chansen att Free Spins-funktionen aktiveras.

Om 2 olika polletter dyker upp på samma gång och aktiverar Free Spins är båda funktionerna aktiva i Free Spins.

Om 3 olika polletter dyker upp på samma gång och aktiverar Free Spins är alla 3 funktionerna aktiva i Free Spins.

Free Spins

Free Spins-funktionen börjar alltid med 10 Free Spins.

Varje gång en icke-aktiv pollett dyker upp finns chansen att den motsvarande funktionen aktiveras.

Att aktivera en annan funktion i Free Spins ger +3 SPINS.

Bara 1 icke-aktiv funktion kan aktiveras per spel i Free Spins.

Varje gång en pollett som motsvarar en funktion som redan är aktiv dyker upp kan +3 SPINS delas ut.

Free Spins med Giant Reels-funktionen

Under Free Spins utökas hjulfältet från 6x4 till 6x6, och antalet Ways som kan vinnas ökar från 4 096 till 46 656 Ways.

Free Spins med Multi-Collect-funktionen

Under Free Spins kan Collect-symboler dyka upp på alla hjul.

När flera Collect-symboler dyker upp läggs värdet och priserna från alla pengasymboler från samma spel ihop och delas ut till spelaren en gång för varje Collect-symbol.

Free Spins med Golden Reel-funktionen

En gång per spel i Free Spins kommer ett slumpmässigt valt hjul från 2 till 5 att bara innehålla pengasymboler.

Översättning av speltermer

Följande lista gäller endast språk andra än engelska

POWER COMBO™ – POWER COMBO™

COLLECT - TA UT

WILD - WILD

WAY / WAYS - VÄG / VÄGAR

MINI - MINI

MINOR - LITEN

MAJOR - JÄTTE

MEGA - MEGA

FREE SPINS - FREE SPINS

+3 SPINS - +3 SPEL

GIANT REELS - GIGANTISKA HJUL

MULTI-COLLECT - FLERINSAMLING

GOLDEN REEL - GYLLENE HJUL

WIN OVER 5000X - VINN ÖVER 5 000X

COLLECT TO WIN FEATURES - SAMLA IN FÖR ATT VINNA FUNKTIONER

BIG WIN - STORVINST

MEGA WIN - MEGAVINST

EPIC WIN - EPISK VINST

JUST FOR THE WIN - BARA FÖR VINSTEN

Spelkontroller

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Knappen Spela: Starta spelet med det nuvarande insatsbeloppet som visas i insatsfältet. Tryck på hjulen eller knappen Spela under ett spel för att visa resultatet snabbare. Det påverkar inte spelresultatet.

Knappen Autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa Autospel med knappen spela.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Saldofält: Visar nuvarande kontosaldo.

Insatsfält: Visar nuvarande insatsbelopp.

Totalt och vinstfält: Visar utbetalningen för vinstomgångar.

Spelmeny

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Ljud: Slå på eller stäng av ljudet.

Knappen Autospel: Välj antal spel för autospel. Starta och stoppa Autospel med knappen spela.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Knappen Banktjänster: Gå till banktjänstsidorna.

Knappen Lobby: Gå tillbaka till lobbyn.

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande.

Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.

Välj Spela Nu för att börja spela ett Gratisspel-erbjudande.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.

Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.

Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj Informationsikonen för att se information om insatsen och erbjudandets utgångsdatum och tidsfrist.

Ytterligare information

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.

Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.

RTP: 94,08%.

Datum för senaste ändring: 2024-02-14