Veils of Venice

Spelautomat med 5 hjul, 50 rader

Att spela spelet:

• Tryck på FORTSÄTT på startskärmen för att starta spelet.
  • Tryck på mynt-knappen för att öppna insatsinställningarna.
  • Tryck på - eller + jämte TOTALINSATS för att välja totalinsats.
  • Tryck på TURBO för att aktivera eller inaktivera animationer och ljud vid vinst, vilket får hjulen att snurra snabbare eller i normal hastighet.
  • Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats.
  • Under hjulsnurren försvinner SNURRA-knappen. Tryck någonstans på skärmen för att avsluta snurranimationen och visa snurresultatet direkt.
  • Vid en vinnande snurr visar fältet VINST de sammanlagda vinsterna.
  • Endast den högsta vinnande kombinationen gerutdelning på en given Vinstrad medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.
  • Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen. Din vinst kommer att vara densamma som din radinsats multiplicerat med motsvarande värde enligt vinsttabellen.

Autospel:

• Hjulen snurras automatiskt i autospel.
  • Ta fram listan över alternativ genom att hålla nere snurra-knappen, välj antalet snurr som ska spelas automatiskt och tryck sedan på STARTA AUTOSPEL
  • Under autospel visas antalet återstående snurr. Autospel avslutas när hjulen har snurrat angivet antal gånger, när du inte har tillräckligt med pengar för nästa snurr, eller när en funktion har aktiverats. Du kan avsluta autospel genom att trycka på stop-knappen.
  • Autospel kan även ställas in på TILL FUNKTION vilket innebär att hjulen kommer att snurra till dess att en funktion aktiveras eller att du inte har tillräckligt mycket pengar för nästa snurr.

Vinsttabell:

• Öppna vinsttabellen genom att trycka på i.
  • Det går att rulla i vinsttabellen.
  • För att stänga vinsttabellen och återgå till huvudspelet, tryck på X-knappen.

Vinstrader:

• Vinstrader representeras av rader som visar sig ovanför hjulen enligt illustration i vinsttabellen.
  • Vinster kan endast skapas på aktiva vinstrader.
  • Vinnande kombinationer måste räknas från hjulet längst till vänster och samma symbol måste finnas på varje efterföljande hjul.
  • Det finns en skillnad mellan Radinsats och Total insats. Radinsats visar insatsen på en enskild Vinstrader. Total insats visar hur mycket som satsas totalt på ett enskilt snurr. Utbetalningar som visas i Vinsttabell multipliceras med Radinsats.
  • Radinsats = totalinsats/50

Maximal vinstgräns:

• Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wildsymbol:

• Spelets Wild-symbol är den blå juvelen.
  • WILD-symbolen kan ersätta alla andra symboler, förutom SCATTER- och MYSTERIE-symbolerna, för att skapa bästa möjliga vinstkombination.
  • WILD-symbolen kan dyka upp staplad på samtliga hjul.

Scatter:

• Spelets SCATTER-symbol är teatermasken.
  • 3, 4 eller 5 SCATTER-symboler på olika hjul under huvudspelet aktiverar 1 av 3 Gratisspel-funktioner.
  • SCATTER-symboler kan stanna på alla hjul.

Hemlig Symbol:

• Spelets Mysterie-symbolen är ?-symbolen.
  • Mysteriesymbolen kan omvandlas till alla andra symboler förutom SCATTER.

Mysteriesymbol-funktion:

• Under vilken snurr som helst kan 1 eller fler Mysteriesymboler stanna på hjulen.
  • Mysteriesymboler kan visa sig på flera angränsande symbolpositioner.
  • Mysteriesymbolen kan omvandlas till alla andra symboler förutom SCATTER.

Ackumulerande mysteriesymbol-funktion:

• Under alla snurr i huvudspelet eller i Multiplikator-gratisspel kan 5–8 symbolpositioner visa sig täckta av Mysteriesymboler.
  • De vänds upp och avslöjar samma symbol när hjulen stannar.
  • När hjulen har stannat aktiveras en omsnurr och alla tidigare ovanpå-liggande symboler återvänder.
  • Under omsnurr kan upp till 3 extra ovanpå-liggande symboler dyka upp på nya symbolpositioner.
  • Hjulen snurras för en tredje och sista gång med upp till 3 extra ovanpå-liggande Mysteriesymboler.
  • Ackumulerande mysteriesymbol-funktionen kan inte aktiveras under funktionerna Avslöja-gratisspel och Wild-gratisspel.

Gratis spel:

• 3, 4 eller 5 SCATTER-symboler på olika hjul under huvudspelet aktiverar 1 av 3 Gratisspel-funktioner.
  • Välj en funktion på följande skärm för att sätta igång.

Avslöja-gratisspel:

• 3, 4 eller 5 SCATTER-symboler återaktiverar 6, 9 respektive 15 Avslöja-gratisspel.
  • Under varje snurr kan 6–10 Mysteriesymboler läggas till på hjulen.
  • 3, 4 eller 5 SCATTER-symboler återaktiverar 6, 9 respektive 15 extra gratisspel.

Wild-gratisspel:

• 3, 4 eller 5 SCATTER-symboler återaktiverar 10, 15 respektive 25 Wild-gratisspel.
  • Under varje snurr kan 3–7 WILD-symboler läggas till på hjulen.
  • Mysteriesymboler kan dyka upp under vilken snurr som helst.
  • 3, 4 eller 5 SCATTER-symboler återaktiverar 10, 15 respektive 25 extra gratisspel.

Gratisspel med multiplikator

• 3, 4 eller 5 SCATTER-symboler återaktiverar 8, 12 respektive 20 Multiplikator-gratisspel.
  • Under varje snurr dyker en vinstmultiplikator upp bredvid hjulen som multiplicerar alla vinster med värdet som visas.
  • Vinstmultiplikatorvärden kan ligga på: ×2, ×3, ×5, ×7, ×10, ×15 eller ×25.
  • Mysteriesymboler kan dyka upp under vilken snurr som helst.
  • 3, 4 eller 5 SCATTER-symboler återaktiverar 8, 12 respektive 20 extra gratisspel.

Utdelning till spelaren:

• Lägsta teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 94.63% och maximal teoretisk utdelning till spelaren (RTP) är 94.69%.

Anmärkning om frånkopplingar:

• Om du tappar anslutningen till internet under:
    • Ett snurr, så visar hjulen resultatet efter att du återanslutit och alla eventuella vinster läggs till i ditt saldo.
    • En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
    • Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
  • För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.

Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2024-01-17