Ronin's Honour

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spelinformation och lagda insatser tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Olösta lagda insatser som kvarstår oreglerade i ofärdiga spel kommer att förverkas efter 15 dagar. Funktionsfel annullerar alla insatser, utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster delas ut för intilliggande symbolkombinationer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera linjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats som spelrundan som aktiverade funktionen – om inget annat anges. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna. Alla vinster räknas från vänster till höger, med början från hjulet längst till vänster. Endast högsta vinsten betalas ut per vinnande symbolkombination. Vinster med Scatter-symboler (om tillämpligt) betalas ut för alla vinnande kombinationer inklusive eventuella luckor.

Spelregler

Ronin's Honour är en videoslot med 5 hjul och 243 inledande vinstlinjer som kan utökas upp till 59 049 vinstlinjer via en funktion med mystiska masksymboler som delar sig.

Alla vinster räknas från vänster till höger med början från hjulet längst till vänster och för vinstkombinationer utan luckor. SCATTERS betalar endast från vänster till höger, men betalar från alla hjul där en vinstkombination är möjlig och med luckor tillåtna.

I grundspelet och BATTLE FREE SPINS kan masksymboler landa under alla spinn för en mystisk symbolfunktion. Masksymboler avslöjar sedan: betalande enkla vapensymboler, kortsymboler eller kallar på staplade ninja-WILD-symboler som fyller upp hela hjulet på höjden. Alla avslöjade mystiska vapen- eller kortsymboler kommer att vara samma symbol för varje spinn under den mystiska funktionen.

Vapen- eller kortsymboler som avslöjas som en del av den mystiska mask-symbolfunktionen kan därefter delas för att skapa ytterligare vinstlinjer på hjulen. Avslöjade vapen- eller kortsymboler kan motsvara 1, 2 eller 3 vinstlinjer per symbolposition. Staplade ninja-WILD-symboler som avslöjas som en del av den mystiska mask-symbolfunktionen börjar som 1 vinstlinje för det hjulet och kan därefter delas till 3, 4, 5, 6, 7, 8 eller 9 vinstlinjer per WILD-hjul.

3+ SCATTERS aktiverar BATTLE FREE SPINS. SCATTER-symboler kan inte landa under mystiska mask-symbolspinn. SCATTERS kan inte landa under FREE SPINS-rundor och FREE SPINS kan inte återaktiveras.

Under BATTLE FREE SPINS kan även samma mystiska mask-symbolfunktion som finns i grundspelet inträffa. Spelaren börjar BATTLE FREE SPINS med 3 liv och spelarens fiende (Hannya) har 3 liv. Dessa är representerade av mätare överst till vänster respektive höger på spelskärmen. Spelaren (Ronin) förlorar 1 liv om ingen enkel staplad ninja-WILD delas under ett givet spinn. Fienden (Hannya) förlorar 1 liv om en enkel staplad ninja-WILD delas under ett spinn.

Om fienden (Hannya) förlorar samtliga 3 liv under BATTLE FREE SPINS får spelaren ett förbättrat HANNYA FREE SPIN, där en enkel staplad Hannya WILD landar på hjul 3, 4 eller 5. Den staplade Hannya WILD frambesvärjer staplade mystiska demonsymboler på hjul 1 upp till det hjul längst till vänster som angränsar till den staplade Hannya WILD. Alla staplade mystiska demonsymboler avslöjar sedan samma vapen- eller kortsymbol och varje demon ändras till 3 symbolpositioner per hjul. Varje avslöjad symbol kan delas från 3–9 vinstlinjer per hjul med en maximal delning på 3 vinstlinjer för varje enskild symbolposition. Den staplade Hannya WILD börjar som 1 vinstlinje och kan delas från 3–9 vinstlinjer med en maximal delning på 3 vinstlinjer per enskild symbolposition.

FREE SPINS fortsätter tills spelaren har förlorat samtliga 3 liv, fienden (Hannya) har förlorat samtliga 3 liv eller tills gränsen för BATTLE FREE SPINS har uppnåtts. BATTLE FREE SPINS har ett tak på 50 spinn. Om spelaren når 50 FREE SPINS under BATTLE FREE SPINS och inte aktiverar Hannya FREE SPIN, avslutas den pågående BATTLE FREE SPINS-rundan. Om fienden (Hannya) förlorar sitt sista liv under spelarens sista, 50:e BATTLE FREE SPIN, får spelaren ett förbättrat Hannya FREE SPIN. Den högsta möjliga vinsten för en enstaka insats är 30 000 gånger insatsen. Det maximala antalet på 59,049 vinstlinjer går endast att uppnå under HANNYA FREE SPIN.

Du väljer din insats med de fem insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Det finns 243 fasta vinstvägar. Vinster ges från vänster till höger för efterföljande vinstkombinationer. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

RTP: 94.20%

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (beroende på valuta. Andra operatörsgränser kan tillämpa)

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på/stäng av autospelsläget genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal spelrundor i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbryts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Hyperspinn- Om du trycker ner och håller in knappen SPACE så aktiveras läget Hyperspinn efter 1,5 sekund. Hjulen börjar spinna mycket snabbare men saktar ner om en funktion aktiveras.
  • Starta / Mellanslag- Spelrundan startas med den valda insatsen. Klicka på start för att börja.
  • Stopp- Stannar hjulen så fort det går.
  • Snabbspela- Sätt på för ett betydligt snabbare spel.
  • Justera insatsen automatiskt- Minskar den totala insatsen automatiskt när du startar ett nytt spinn, om saldot är för lågt för att starta ett spinn på den aktuella insatsnivån.

Datum för senaste ändring: 2023-04-12