Jewel in the Crown

Spelhjälp

Introduktion till spelet

• Det här spelet har 10 vinstlinjer med 3 extra gratis!
  • Spelet har en unik layout med 5 hjul som visas enligt 43334
  • Crown Scatter-symboler ger Free Spins med Wilds och Mega Stacks

Free Spins

• Spelaren kan vinna Free Spins i varje spel.
  • 3 Crown Scatter-symboler på hjul 2, 3 och 4 ger Free Spins
  • Symbolen i den röda kronan på hjul 5 visar vilken symbol som är Mega Stacked under Free Spins
  • Symbolen i den blåa kronan på hjul 1 visar vilken symbol som är Wild under Free Spins
  • Samma symbol kan vara både Wild och Mega Stacked

Big Bet

• Ett Big Bet spel består av 5 länkade hjulsnurrar.
  • Big Bet-spel kan innehålla Crowning Glory-stegen.
  • I Crowning Glory-stegen finns det chanser att få ytterligare Big Bet-snurrar och ytterligare tillfällen att få Free Spins.

Så spelar man

• Välj insats –
    • För att ändra INSATS, använd "+" och "-" för att öka eller minska storleken på din insats per linje.
    • Börja spela genom att trycka på SNURRA.

Vinstlinjer

• Spelet innehåller 13 vinstlinjer.
  • Vid lägre insatser betalas vinstlinjerna från vänster till höger
  • Vid högre insatser, "All Wins Pay Adjacent". För Free Spins innebär det att 1 rad kan ha 2 vinster.
  • Alla linjevinstbelopp för standardspelet visas i spelets vinsttabell som multiplikatorvärden.
  • Alla linjevinstbelopp för Big Bet-spel visas i spelets vinsttabell som multiplikatorvärden.
  • Visa dessa genom att trycka på "i"-knappen.
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

Datum för senaste ändring: 2019-06-21