Invaders Takeover

UTBETALNINGAR

Det här är ett alla linjer-spel med 4 096 sätt att vinna i grundspelet och 10 000 sätt att vinna under gratissnurr.

Vinster måste ske på intilliggande hjul, med början på hjulet längst till vänster. Vinster på flera vinstrader läggs till i den totala vinsten.

Vinster på flera vinstrader läggs till i den totala vinsten.

Vinsttabellen visar den aktuella insatskonfigurationen.

Endast den högsta vinsten betalas ut för en vinnande kombination. Vinster betalas ut per symbol

WILD

WILD-symbolen ersätter alla symboler förutom BONUS-symbolen. WILD-symbolen visas endast på hjul 2, 3, 4 och 5.

WILD-symbolen kan visas på hjul 1 och 6 under utomjordingsattackbonusen.

SCATTER

BONUS-symbolen är en scattersymbol och kan dyka upp på alla hjul. 3 eller fler BONUS-symboler aktiverar gratissnurr.

UTOMJORDINGSATTACKBONUS

När 2 BONUS-symboler visas kan de aktivera utomjordingsattackbonusen.

Om datorn ombord visar ”Hot identifierat” aktiveras utomjordingsattackbonusen, men inte om datorn visar ”Inget hot identifierat”.

Vid aktivering blir de 2 befintliga BONUS-symbolerna BONUSWILD-symboler och en laserpistol skjuter fler symboler som ändras från ursprungligt tillstånd till WILD-symboler.

Laserpistolen kan skjuta wilds på hjul 1 och 6 för denna bonus. 3–5 wilds läggs till på hjulen för denna bonus. Utomjordingsattackbonusen och gratissnurrbonusen kan inte aktiveras på samma snurr.

GRATISSNURRBONUS

Få 3 eller fler BONUS-symboler för att aktivera gratissnurr. Varje BONUS-symbol som visas ger spelaren ett val mellan tre planeter. Planeten som väljs sprängs och visar antalet vunna gratissnurr. När alla planeter har sprängts läggs det totala antalet gratissnurr till och hjulen börjar snurra.

När du startar gratissnurr finns det 4 nya hjulpositioner ovanför hjul 2, 3, 4 och 5. De nya positionerna förblir tomma tills de aktiveras. Om en WILD-symbol visas på hjul 2, 3, 4 eller 5, betalar den först alla tilldelade vinster. WILD-symbolen placeras då ovanför hjulen och aktiveras inför nästa snurr.

Alla WILD-symboler som placeras ovanför hjulen låses på plats under hela gratissnurr och tillämpas på vinster på efterföljande snurr. När fler än 1 wild tilldelas per hjul, visas ett multiplikatorvärde (x2, x3, x4 osv.) på WILD-symbolen.

Multiplikatorvärdet anger hur många WILD-symboler som är låsta på varje hjul. Varje snurr bearbetar alla vinster från hjulsymboler och WILD-symboler tillsammans. Dessa är multiplikativa för varje WILD-symbol som ingår i en vinnande kombination.

Utomjordingsattackbonusen kan aktiveras under gratissnurr om 2 BONUS-symboler visas. Om 3 eller fler BONUS-symboler visas får spelaren välja fler planeter att spränga och ytterligare gratissnurr tilldelas.

Gratissnurr spelas med samma insats, vinster och vinnande kombinationer som grundspelet som aktiverade funktionen. Gratissnurr avslutas när det inte finns några gratissnurr kvar.

PREMIUM PLAY

När Premium Play är aktivt ändras insatsen till 1,5x den ursprungliga insatsen. Bonusen Space Wheel Bonus aktiveras om en grundspelsvinst är större än 1,6x Premium Play-insatsen.

Space Wheel Bonus är ett hjul som när det trycks in snurrar och visar något av följande: gratissnurr, 5x, 4x, 3x, 2x eller 1x. Om ett multiplikatorvärde vinns multipliceras vinsten från den tillhörande grundspelsvinsten.

Om gratissnurr delas ut återgår den till grundspelet där hjulen snurrar gratis. När Premium Play är aktivt används den ursprungliga insatsen för att beräkna vinster. Space Wheel Bonus delas inte ut om gratissnurr aktiveras i grundspelet.

Om bonusen Space Wheel Bonus och Gamble-funktionen delas ut under samma snurr kommer Space Wheel Bonus att spelas ut först och sedan Gamble. En gratissnurrbonus som aktiveras av grundspelet eller Space Wheel Bonus kan aktivera Gamble-funktionen, men en gratissnurrbonus som delas ut via Gamble kommer inte att aktivera Gamble igen.

GAMBLE

När Gamble-funktionen är aktiv och 5x insatsen vinns aktiveras Gamble-funktionen. Om Premium Play också är aktivt aktiveras Gamble-funktionen med 2,5x Premium Play-insatsen.

Gamble-skärmen visar 2 alternativ:

Spela om kontantvärde.

Spela om deltagande i gratissnurrbonus.

Ett vinnande spel ökar den aktuella vinsten eller antalet gratissnurr till det värde som visas i mätarna för aktuell vinst. Båda Gamble-alternativen kan spelas växelvis tills insatsen har vunnits eller förlorats. Om du förlorar spelet stängs Gamble-skärmen.

Välj ”hämta ut vinster” för att ta det aktuella priset som erbjuds och lämna Gamble-skärmen. Varje vinst kan spelas upp till 5 gånger. Gamble-funktionen ger en genomsnittlig utbetalning på minst 100 %.

Observera att detta inte innebär att varje spel eller spelserie ger den procentsatsen, att Gamble-vinster delas ut slumpmässigt eller att spelarens avkastning kan vara mindre eller mer än 100 %.

Resultatet av varje spel är slumpmässigt och påverkas inte av tidigare resultat. Högst 30 gratissnurr kan vinnas, varvid Gamble avslutas oberoende av eventuella återstående spelförsök.

En visare kan inaktiveras om vinstchansen är mindre än 2 % eller större än 98 % och om båda hjulen avaktiveras på grund av samma sak aktiveras inte Gamble. Den gröna (vinnande) delen av visaren beräknas löpande för varje spel för att visa den exakta chansen att vinna. Gamble-funktionen ger inte vinster som är högre än 10 000x insatsen.

JURIDISKA MEDDELANDEN

Den förväntade avkastningen för det här spelet är 94,10 %. Det här återspeglar den teoretiska avkastningen sett över många spel.

I enlighet med praxis för rättvist spel är alla spelresultat helt oberoende av varandra.

Chanserna att få ett visst resultat är alltid samma varje gång ett spel påbörjas.

Tekniskt fel gör alla vinster och spel ogiltiga.

Spelets utseende och känsla och dess individuella komponenter och utseende är trade dress tillhörande Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. TM och © 2024 Light & Wonder, Inc. och dess dotterbolag. Med ensamrätt.

Datum för senaste ändring: 2024-01-25