Mega Fire Blaze: 3 Wizards

Spelautomat med 5 hjul och 30 rader

Målet med spelautomaten Mega Fire Blaze: 3 Wizards™ är att uppnå vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

Att spela spelet:

Antalet aktiva vinstrader är permanent inställt på 30.
När Funktionsinsatsen är inaktiverad motsvarar totalinsatsen myntvärdet gånger 10.
När Funktionsinsatsen är aktiverad motsvarar totalinsatsen myntvärdet gånger 20.
I dessa spelregler avser Grundtotalinsats myntvärdet gånger 10, oavsett om Funktionsinsatsen är aktiverad.
Tryck på STARTA på startskärmen för att starta spelet.
Med knapparna + och - kan du välja din totalinsats.
Tryck på SNURRA för att snurra hjulen med aktuell insats och tryck på knappen igen under en snurr för att stoppa hjulen.
Vid ett vinnande snurr visar fältet TOTAL VINST de sammanlagda rad- och scattervinsterna.
Vinster beräknas i enlighet med vinsttabellen.
Information om vinstrader får du genom att trycka på i och scrolla till Vinnande vinstrader.
Tryck på TURBO för att aktivera eller inaktivera animationer och ljud vid vinst, vilket får hjulen att snurra snabbare eller i normal hastighet.

Autospel:

Hjulen snurras automatiskt i autospel.
Ta fram listan över alternativ genom att hålla nere snurra-knappen, välj antalet snurr som ska spelas automatiskt och tryck sedan på.
Autospel har även inställningen TILL-FUNKTION vilket snurrar hjulen tills en funktion aktiveras.
Under autospel visas antalet återstående snurr.
Autospel slutar när:
Hjulen har snurrat de angivna antalet gånger.
Du inte har tillräckligt med pengar för nästa snurr.
En funktion har aktiverats.
Du kan avsluta autospel genom att trycka på.

Vinsttabell:

Öppna vinsttabellen genom att trycka på i.
Du kan navigera i vinsttabellen med hjälp av rullningslisten.
Stäng vinsttabellen och återgå till spelet genom att trycka på X.

Vinstrader:

Vinstrader representeras av symbolramar som visar sig ovanför symbolpositioner på varje hjul i enlighet med vinsttabellen.
Radvinster kan bildas på vilken vinstrad som helst och måste inträffa på angränsande hjul från vänster till höger med start från hjulet allra längst till vänster. Radvinster multipliceras med ditt myntvärde.
På en given Vinstrader, ger endast den högsta vinnande kombinationen utdelning medan samtidiga vinster på olika Vinstrader ackumuleras.
Maximal vinstgräns:

Spelets maxvinst har en övre gräns. Se Villkoren för mer information.

Wild-symboler:

Det finns 3 Wild-symboler: Grön trollkarl, Röd trollkarl och Blå trollkarl.
Wild-symbolerna kan ersätta alla andra symboler förutom varandra, Scatter-symbolen, Prisklot-symbolen, Blixtklot-symbolen och Guldägg-symbolen för att skapa bästa möjliga vinstkombination.
Wild-symboler kan endast dyka upp på hjul 2, 3 och 4 i grundspelet.
Scatter:

Scatter-symbolen är slottet. 3 eller fler Scatter-symboler oavsett position aktiverar Trädfunktionen.
Scattervinster kan bildas av symboler i vilken position som helst. Scatter-vinster multipliceras av din grundtotalinsats. Endast den högsta Scatter-vinsten betalas ut.

Klotsymboler:

Det finns 2 sorters Klot-symboler i huvudspelet: Prisklot och Blixtklot.
6 eller fler Klot-symboler oavsett position aktiverar Mega Fire Blaze omsnurr.

Funktionsinsatsläget:

I huvudspelet kan du aktivera Funktionsinsats-läget och öka chansen att vinna Mega Fire Blaze-omsnurrfunktionen.
När Funktionsinsatsen är aktiv aktiverar 5 Klot-symboler Omsnurrfunktionenn istället för 6 Klot-symboler.
Tryck på funktionsinsats-knappen för att sätta på eller stänga av läget.
När du spelar i funktionsinsats-läget ökas din totala insats.
Att spela Funktionsinsats-läget ändrar inte värdena på radvinster, Scatter-vinster eller funktionsvinster.
Wild Wizards-funktionen

I huvudspelet aktiveras Wild Wizards-funktionen när wildsymbolerna Grön trollkarl, Röd trollkarl och Blå trollkarl stannar på hjulen allihop.
I funktionen kan alla Trollkarl-wildsymboler som inte fyller sitt hjul knuffas upp eller ner så att hela hjulet fylls med den staplade Trollkarl-symbolen.
Alla eventuella knuffar sker innan hjulen utvärderas så att de knuffade Trollkarl-symbolerna kan bidra till vinster.

Trädfunktionen:

När 3 eller fler Scatter-symboler hamnar någonstans på hjulen samtidigt aktiveras Trädfunktionen.
Trädfunktionen består av ett enskilt specialhjul som avslöjar något av följande:
Grön trollkarl. Detta ger Green Wizard-gratisspel.
Röd trollkarl. Detta ger Red Wizard-gratisspel.
Blå trollkarl. Detta ger Blue Wizard-gratisspel.
Blixt. Detta ger Mega Fire Blaze Omsnurr.

Green Wizard gratis spel:

8 gratisspel tilldelas. Funktionshjulen har 52 extra Wilds jämfört med huvudhjulen.
Under Green Wizard-gratisspel är Grön trollkarl-symbolen den enda Wild-symbolen som förekommer.
Grön trollkarl-symbolen kan dyka upp på hjul 2, 3, 4 och 5 under gratisspel.

Red Wizard gratis spel:

6 gratisspel tilldelas. Funktionshjulen har 64 extra Wilds jämfört med huvudhjulen.
Under Red Wizard-gratisspel är Röd trollkarl-symbolen den enda Wild-symbolen som förekommer.
Röd trollkarl-symbolen kan dyka upp på hjul 2, 3, 4 och 5 under gratisspel.

Blue Wizard gratis spel:

4 gratisspel tilldelas. Funktionshjulen har 80 extra Wilds jämfört med huvudhjulen.
Under Blue Wizard-gratisspel är Blå trollkarl-symbolen den enda Wild-symbolen som förekommer.
Blå trollkarl-symbolen kan dyka upp på hjul 2, 3, 4 och 5 under gratisspel.
Alla Gratisspelfunktioner spelas med samma insats som placerades under det snurr som aktiverade dem.

Mega Fire Blaze omsnurr:

6 eller fler Klot-symboler oavsett position aktiverar Mega Fire Blaze omsnurr.
Om Funktionsinsatsen är aktiv och 5 Klot-symboler befinner sig på någon position aktiveras Mega Fire Blaze-omsnurrfunktionen.
Mega Fire Blaze Omsnurr kan också aktiveras från Trädfunktionen.
Alla Klot-symboler som aktiverade funktionen hålls fast på sina platser medan funktionen spelas.
Alla Prisklot-symboler som dyker upp under snurret som aktiverade funktionen eller under omsnurren visar antingen ett kontantpris (1, 2, 3, 4, 5, 10, 15 eller 50 gånger grundtotalinsatsen) eller en Stjärna.
I början av funktionen finns det 4 låsta symbolrader med 2 lås per rad.
Vidare finns det 3 låsta trollkarlshjul – Gröna trollkarlens hjul*, Röda trollkarlens hjul och Blå trollkarlens hjul.
Slutligen finns det ett låst GRAND-hjul högst upp.
I början av funktionen får du 3 omsnurr. Varje upplåst symbolposition som inte hålls fast snurrar fristående.
Om det finns ett eller flera nya Klot på en upplåst position efter ett omsnurr hålls dessa fast, och antalet återstående omsnurr återställs till 3.
Om någon av de särskilda Trollkarl-symbolerna landar återställs antalet återstående omsnurr till 3.
När alla 3 omsnurr har förbrukats avslutas funktionen.

Efter funktionens slut:

Stjärnorna som hålls omvandlas för att ge någon av priserna MAJOR (500x grundtotalinsatsen), MINOR (100x grundtotalinsatsen) eller MINI (20x grundtotalinsatsen).
Alla multiplikator-vattenmärken tillämpas på motsvarande symbol.
Betalas alla priser som visas på upplåsta symbolpositioner ut.
Gröna trollkarlens hjul låses upp av det första omsnurret.
Om en Grön trollkarl-symbol stannar på det upplåsta Grön trollkarl-hjulet under ett omsnurr ändras 1 fasthållen Klot-symbol till ett Guldägg-symbol med samma kontantpris. Klot-symboler med Stjärn-ikoner kan inte ändras till Guldägg-symboler.
Guldägg-symbolen ackumulerar summan av prisvärdena från upp till 5 slumpmässigt valda Klot-symboler som redan är fasthållna på hjulen.
Guldägg-symbolpriset räknar inte in några multiplikator-vattenmärken på de Klot-symbolpriser som den väljer slumpmässigt.
Guldägg-symbolen hålls fast under resten av funktionen.
Grön trollkarl-symbolen hålls inte fast utan snurrar bort från hjulen.
Om Grön trollkarl-symbolen stannar återställs omsnurrmätaren till 3.
Röd trollkarl-hjulet låses upp när den första (lägsta) låsta symbolraden låses upp.
Om Röd trollkarl-symbolen stannar på det upplåsta Röd trollkarl-hjulet ger den upp till 4 nya Klot. Dessa placeras ut slumpmässigt på tomma, upplåsta hjulpositioner.
Röd trollkarl-symbolen hålls inte fast utan snurrar bort från hjulen.
Om Röd trollkarl-symbolen stannar återställs omsnurrmätaren till 3.
Blå trollkarl-hjulet låses upp när den andra (näst lägsta) låsta symbolraden låses upp.
Om Blå trollkarl-symbolen stannar på det upplåsta Blå trollkarl-hjulet väljer den en slumpmässig symbolkolumn och ger en 2x-multiplikator till alla fasthållna Klot-symboler och Guldägg-symboler i den kolumnen. Dessa multiplikatorer tillämpas på Prisklotet eller Guldägget i slutet av funktionen.
Om en fasthållen symbol redan har ett multiplikator-vattenmärke ökar multiplikatorn med 2.
Blå trollkarl-symbolen hålls inte fast utan snurrar bort från hjulen.
Om Blå trollkarl-symbolen stannar återställs omsnurrmätaren till 3.
Varje Blixtklot-symbol som stannar under det aktiverande snurret eller under funktionen avlägsnar 1 lås från de 4 låsta symbolraderna med start från det lägsta tillgängliga låset.
Blixtklot-symboler förvandlas till Prisklot-symboler med ett pengavärde som motsvarar grundtotalinsatsen efter att upplåsningsanimationen skett.
Om båda lås avlägsnas från en av de 4 låsta raderna låses den raden upp för alla framtida omsnurr i den aktuella funktionen.
Efter att den första (lägsta) låsta raden låsts upp låses även Röd trollkarl-hjulet upp för alla framtida omsnurr i den aktuella funktionen.
Efter att den andra (näst lägsta) låsta raden låsts upp låses även Blå trollkarl-hjulet upp för alla framtida omsnurr i den aktuella funktionen.
Efter att den tredje (tredje lägsta) låsta raden låsts upp låses även GRAND-hjulet upp för alla framtida omsnurr i den aktuella funktionen.
GRAND-hjulet låses även upp om alla hjulpositioner förutom de särskilda Trollkarlshjulen fylls med Klot- eller Guldägg-symboler.
Om GRAND-symbolen stannar på det upplåsta GRAND-hjulet betalas GRAND-priset (2 000 gånger grundtotalinsatsen) ut. Antalet återstående omsnurr återställs till 3.
GRAND-priset kan endast tilldelas en gång per Omsnurrfunktion.

Utdelning till spelaren:

RTP-värdet är den teoretiska utdelningen till spelaren. Det beräknas genom att dela det sammanlagda vinstbeloppet med det sammanlagda insatsbeloppet från 1000000000 simulerade spelrundor.
Lägsta teoretiska utdelning till spelaren (RTP) är 94.81% och maximal teoretisk utdelning till spelaren (RTP) är 94.91%.

Anmärkning om frånkopplingar:

Om du tappar anslutningen till internet under:
En snurr, snurren kommer att fullbordas automatiskt och eventuella vinster föras över till ditt saldo.
En bonusfunktion eller det utlösande snurret, så kommer du automatiskt till funktionen efter att du återanslutit.
Autospel, så genomförs snurren automatiskt, men ytterligare snurr kommer inte automatiskt att starta.
För att se resultatet från föregående runda efter att du loggat in i portalen på nytt, tryck på spelhistorikikonen i verktygsfältet längst ner.
Systemfel gör alla betalningar och spel ogiltiga.

Datum för senaste ändring: 2023-11-09