Maradona El Pibe De Oro

STEG 1: KOM IGÅNG

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att välja beloppet för din TOTALINSATS. Under alternativet Totalinsats väljer du bland tillgängliga insatser från listan (insatserna kan variera beroende på operatörskonfiguration och motsvarande valuta).
  2. Klicka på ”SNURRA” för att starta ditt spel.

STEG 2: SÅ HÄR SPELAR DU

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en linje med 2, 3, 4 eller 5 matchande symboler på någon av vinstlinjerna så vinner du. Alla vinnande linjer markeras och dina vinster sätts in på ditt kontosaldo.

WILDSYMBOL

• Wildsymbolen (Maradona) ersätter andra symboler och hjälper dig bilda linjevinster.
  • Wildsymbolen kan inte ersätta scatter- eller bonussymboler.
  • Wildsymbolen är också en vinstmultiplikator, 1 som ersätter wild på en vinstlinje fördubblar vinsten. 2 ersättande WILDSYMBOLER på en vinstlinje kommer att multiplicera vinsten med x4. 3 ersättande WILDSYMBOLER på en vinstlinje kommer att multiplicera vinsten med x8. 4 ersättande WILDSYMBOLER på en vinstlinje kommer att multiplicera vinsten med x16.
  • Endast den högsta vinsten på varje linje betalas ut (om till exempel 3 wildsymboler bildar en vinst eller om de symbolerna används tillsammans med en annan symbol för att skapa en vinst med 4 symboler, ger endast den högsta av dessa två vinst).

MODIFIERARE

• Under varje snurr kan Maradona dyka upp och aktivera en av två modifierare.
  • 1. Bonussymboler läggs till på hjulen och ökar oddsen för att bonussymboler landar inom synhåll.
  • 2. Wildsymboler läggs till på hjulen och ökar oddsen för att wildsymboler landar inom synhåll.

GRATISSNURR

• 3 synliga bonussymboler ger 10 gratisspel.
  • Under gratisspel kommer eventuella vinstsymboler att låsas på plats och aktivera D10S-sviten, hjulen kommer sedan att snurra igen utan kostnad, detta fortsätter tills inga fler vinstsymboler visas.
  • Gratisspel kan återaktiveras under gratisspel.

BONUSKÖP (BEROENDE PÅ OPERATÖRENS INSTÄLLNING)

• Bonusköpet kan aktiveras under grundspelet.
  • När det valts kommer spelet direkt att övergå till gratissnurr-bonusrundan.
  • Under gratissnurr kan synliga wilds avslöja en multiplikator på x2 eller x3, och samma värde visas på varje wild.
  • Bonusköp spelas till en kostnad av 60 gånger insatsen.

AUTOSPEL (MED FÖRBEHÅLL FÖR OPERATÖRENS KONFIGURATION OCH JURIDISKA KRAV)

• Det finns en funktion för autospel som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt, tryck sedan på knappen ”AUTOSPEL” för att välja antalet insatser för ”Autospel” du önskar spela.
  • Du kan stoppa autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på ”STOPP”-knappen.

VINSTINFORMATION OCH SPELREGLER

• Linjevinster multipliceras med värdet av insatsen på den vinnande linjen.
  • Vinster på olika vinstlinjer läggs ihop.
  • Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul med start från hjulet längst till vänster (20 linjer är alltid aktiva). Endast den högsta linjevinsten på varje linje betalas ut.
  • Funktionssymboler är scattervinster och betalas ut när de dyker upp oavsett position på hjulen och oavsett antal spelade linjer.
  • Det går att vinna flera scatterfunktioner i ett och samma spel.
  • Scattervinster betalas ut utöver hjulvinster.
  • Gratisspel spelas med samma antal linjer och linjeinsats/totalinsats som det aktiverande spelet (20 linjer är alltid aktiva).
  • FEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER.
  • RTP 94%

Datum för senaste ändring: 2023-11-08