Rainbow Riches

Huvudspel

rr1 1

• WILD är wild för alla symboler förutom ROAD TO RICHES, WISHING WELL och POTS OF GOLD.
  • Endast högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.
  • Vinsttabellen avspeglar aktuell satsningsinställning.
  • Radvinster måste inträffa på angränsande hjul, med början från hjulet längst till vänster.
  • POTS OF GOLD visas bara på hjul 2, 3 och 4.

Road To Riches Feature

• 3 eller fler utspridda ROAD TO RICHES löser ut Road To Riches Feature.
  • Tryck på SPIN för att snurra hjulet och bestämma antal steg på vinstvägen.
  • Hjulet stannar i något av följande 7 lägen – 1, 2, 3, 4, 5, 6, INKASSERA.
  • Ingen vinst utbetalas om hjulet stannar på INKASSERA vid första spin.
  • Fortsätta spinna tills hjulet stannar i ett läge för att inkassera eller du når högsta vinsten.
  • Totalvinsten är det slutliga läget som du uppnått multiplicerat med totalinsats.
  • Under Road To Riches Feature gäller samma insats per rad och samma aktiva vinstrader som under den spin som löste ut funktionen.
  • Road To Riches ger: 1x - 500x totalinsatsen.

Wishing Well Feature

• 3 eller fler utspridda WISHING WELL löser ut Wishing Well Feature.
  • Välj en önskebrunn genom att klicka på den.
  • Spelaren vinner värdet som visas i den valda önskebrunnen multiplicerat med totalinsatsen.
  • Under Wishing Well Feature gäller samma insats per rad och samma aktiva vinstrader som under den spin som löste ut funktionen.
  • Wishing Well ger: 2x - 500x totalinsatsen.

Pots of Gold Feature

• 3 utspridda POTS OF GOLD löser ut Pots of Gold Feature.
  • Guld-, silver- och bronskrukor snurrar på skärmen.
  • När de stannar pekar pilen på en av dem.
  • Värdet på den markerade krukan multipliceras med totalinsatsen.
  • Under Pots of Gold Feature gäller samma insats per rad och samma aktiva vinstrader som under den spin som löste ut funktionen.
  • Pots of Gold ger: 50x - 500x totalinsatsen.
  • RTP:95.00%
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.

Vinstrader

• Vinster på flera vinstrader räknas samman.
  • Den totala radsatsningen måste delas upp likvärdigt på varje aktiv vinstrad; av den anledningen är inte alla totalsatsningar tillgängliga.
  • Totalsatsningen är antalet rader multiplicerat med insatsen på varje rad.
  • Endast aktiva vinstrader kan registrera vinster.
  • Fel annullerar samtliga spel och vinster.