Tarzan

Allmän

• Din insats beror på hur många mynt och myntstorlek som spelas.
  • Alla utbetalningstabeller visar antalet mynt eller krediter som vunnits för varje kombination.
  • Alla utbetalningsbordstabellbelopp i PlayCheck visas i mynt.
  • Antalet vinstpoäng är beroende av det totala antalet mynt som vunnits multiplicerat med myntstorleken.
  • Endast en vanlig vinnande kombination betalas ut per vinstlinje och du betalar ut värdet av den högsta vinsten.
  • Endast en scatter vinnande kombination betalas ut per tur och du betalas ut värdet av den högsta vinsten.
  • Scatter- och bonusvinster läggs till i vanliga vinster.
  • Om du har en vinnande kombination markeras vinsten på rullarna. Om du inte har en vinnande kombination är spelet över och du kan spela igen.

Regelbundna symboler

• Matchande symboler måste vara bredvid varandra på en aktiverad vinstlinje.
  • Regelbundna vinnande kombinationer betalar ut från vänster till höger, med början från den första spolen.
  • Regelbundna utbetalningar beror på din insats per vinstlinje.

Vild symbol

1

• Denna symbol ersätter andra symboler för att slutföra vinster.
  • Denna symbol ersätter inte scattersymbolen.
  • Denna symbol skapar en vild symbolstapel.

Scatter symbol

2

• Denna symbol behöver inte visas på en aktiverad vinstlinje för att vinna.
  • Denna symbol kan inte ersättas med den vilda symbolen.
  • Denna symbol visas inte under de fria spinnen.
  • Scatter utbetalningar beror på din totala satsning.

Bonus Wheel bonusspel

2

• Du roterar ett hjul för att vinna ett multiplikatorns värde, en jackpotvinst eller tillgång till ett bonusspel.
  • Ett hjul med segment visas. På varje segment är ett pris. Priserna är:
         Multiplikatorns värde
         Jackpot vinst belopp
         Gratis spins
  • Pick-A-Potamus bonusspel

Multiplikatorns värde

• Multipliceringsvärdet som tilldelas multipliceras med ditt totala insatsbelopp.
  • Värdet på multiplikatorerna på hjulet ökar med antalet scatter-symboler som aktiverar bonusspelet.
  • Efter att ha vunnit ett multiplikatorns värde, återgår du till det vanliga spelautomaten.
  • Den sista insatsen du placerat i spelet används som bonusspelets satsningsbelopp.

Jackpot vinst belopp

• Jackpottsvinstbeloppet visas som ett multiplikatorns värde.
  • Multipliceringsvärdet som tilldelas multipliceras med ditt totala insatsbelopp.
  • Värdet på jackpotten på hjulet ökar med antalet scatter-symboler som aktiverar bonusspelet.
  • Efter att ha vunnit jackpotten, återvänder du till det vanliga spelautomaten.
  • Den sista insatsen du placerat i spelet används som bonusspelets satsningsbelopp.

Gratis spins

• Vilken vin som helst aktiverar Rolling Reels ™ -funktionen.
  • Vinnande symbolkombinationer avlägsnas från rullarna när du är utbetalad.
  • Om en vinnande kombination kommer från de växande symbolerna betalas du ut igen.
  • Symbolerna ovanför de borttagna symbolerna byter position för att fylla de tomma utrymmena.
  • Denna process upprepar sig, vilket ökar dina chanser att vinna utan att satsa på en annan spin.
  • Growing Wilds  -funktionen är tillgänglig under de fria spinnen.
  • Den vilda symbolen staplar på alla rullar.
  • Stacken växer med en symbol per tur, från 4 symboler, tills stapeln når 15 symboler.
  • Den staplade vildsymbolen kompletterar vinnande kombinationer.
  • Gratis spins kan inte aktiveras igen.
  • Den sista insatsen som du placerat i spelet används som fri spins satsning.
  • Vinster samlas automatiskt in under den här funktionen.

Pick-A-Potamus bonusspel

• Du väljer objekt för att avslöja slumpmässiga bonusvinster.
  • Bakom varje objekt är en slumpmässig bonusvinst eller Pop-symbol.
  • Spelet slutar när pop-symbolen väljs.
  • Vinstmängderna som visas i bonusspelet multipliceras redan med ditt totala insatsbelopp. Endast bonusvinstbeloppet visas.
  • Den sista insatsen du placerat i spelet används som bonusspelets satsningsbelopp.

Betalningsbara prestationer

• Spårar din vinnarstatus genom att markera symbolkombinationer du har vunnit.
  • När du vinner alla kombinationer för samma symbol markeras den.
  • Prestationerna markeras permanent på utbetalningsbordet, även efter att du avslutat spelet.
  • Vanliga spelvinster loggas som prestationer.
  • Wild symbol substitute wins är inte inloggade som prestationer.
  • Free spins vinner loggas inte som prestationer.

Snabbspinnning

Snabbspolning ökar snurrhastigheten för hjulen för att visa dina resultat snabbare. Detta påverkar inte spinnens resultat.

Tryck på Meny.
Tryck på Inställningar.
Peka på snabbvridning Av.
Om du vill inaktivera snabbvridning trycker du på snabbvridning På.

Den här funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar

Konfigurera mitt totala insats

Ditt totala insatsbelopp är antalet mynt du satsar per vinstlinje multiplicerat med antalet vinstlinjer.

Tryck på Meny.
Tryck på Inställningar.
Tryck på Myntstorlek och välj en myntstorlek.
Tryck på Mynt per rad och välj antal mynt.

Ändra mitt insatsbelopp

Ditt totala insatsbelopp är antalet mynt du satsar per vinstlinje multiplicerat med antalet vinstlinjer. Tryck på Bet och välj det totala antalet mynt eller krediter du vill satsa per tur. Spelet du spelar kanske inte har möjlighet att satsa i krediter.

Change from coins to credits

Du kan ändra din balans, satsa och vinna belopp som visas i mynt eller krediter.

Tryck på Meny.
Tryck på Inställningar.
Tryck på Mynt för att konvertera till mynt, eller tryck på Krediter för att konvertera till krediter.
Den här funktionen är kanske inte tillgänglig i spelet du spelar.

Återbäring till spelare (RTP)