The Phantom of the Opera Link & Win

Om det här spelet

• Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader.
  • Målet är att spela på hjulen så att symbolerna bildar vinstkombinationer. Vinsten beror på vilken vinstkombination som bildas. l Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Spela spelet

• Saldot visas i valuta i konsolfältet.
  • Välj Spela-knappen för att spela på hjulen. l När hjulen stannar lyser vinstkombinationer. Vinstbeloppet visas i vinstrutan. l Spelet avslutas om det inte finns någon vinstkombination.

Regler för vinstrader

• Antalet vinstrader som spelas är fast. l En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. l Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet. l Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats. l Spelet innehåller 25 vinstrader.
  • Beräkna radinsatsen genom att dividera den totala insatsen med antalet fasta vinstrader. l Alla radvinster multipliceras med insatsen per rad.

Vinstregler

• Vinsten baseras på vinstkombinationen. l Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning.
  • Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
  • Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader och scatter-vinster från ett spel.
  • Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Wild-symboler

• Wild-symbolen är en wild-symbol.
  • Wild-symbolen kan ersätta alla symboler utom Link&Win™-symboler och scattersymboler.
  • Wild-symbolerna kan dyka upp på vilket hjul som helst.

Scatter-symboler

• Scatter-symbolen är en Scatter-symbol. l Scatter-symboler kan bara dyka upp på hjul 2, 3 och 4.
  • 3 scatter-symboler som stannar på bashjulen aktiverar free spins och ger 1x den totala insatsen.
  • Scatter-symboler ger vinst oavsett position. l Scatter-vinster multipliceras med den totala insatsen.
  • Scatter-symbolvinster läggs till i radvinster. Om du har en scatter-symbolvinst och en radvinst får du betalt för båda vinsterna, eftersom scatter-symbolen inte behöver visas på en aktiverad vinstrad för att ge vinst. l Scatter-symboler kan inte ersättas av wild-symboler.

Regler för Win Booster™

l Win Booster™ lägger till ytterligare Link&Win™-symboler på bashjulen som ökar chansen att aktivera Link&Win™-funktionen. l Du väljer om du vill aktivera eller inaktivera Win Booster™ i basspelet. l Den ökade insatsen består av din nuvarande insats samt en extra insats. l Extrainsatsen är lika med 1,5x din nuvarande insats. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Link&Win™

• Link&Win™-funktionen aktiveras när du får 6–14 Link&Win™-symboler. l Link&Win™-funktionen kan aktiveras i basspelet och free spins. l Alla aktiverande Link&Win™-symboler hålls kvar på hjulen. l Omsnurr har specialhjul med bara Link&Win™-symboler och tomma platser. l Link&Win™ börjar med 3 omsnurr. l Varje upplåst position snurrar individuellt.
  • Alla Link&Win™-symboler du får låser sig på hjulen.
  • Om fler Link&Win™-symboler dyker upp återställs antalet omsnurr till 3. l Varje Link&Win™-symbol avslöjar ett kontantpris eller en jackpott.
  • Link&Win™ avslutas när inga fler omsnurr återstår eller om 15 Link&Win™-symboler är låsta på hjulen. l Megajackpotten läggs till i summan som delas ut för Link&Win™-symbolerna.
  • Minijackpott, liten jackpott och jättejackpott delas ut för varje Link&Win™-symbol de dyker upp på.
  • Fyll hjulen med 15 Link&Win™-symboler för att få megajackpotten. l Link&Win™-symboler kan inte ersättas av wild-symboler.

Free spins

• 3 scatter-symboler aktiverar 10 free spins. l De 3 hjulen i mitten kombineras för att bilda ett 3x3 Jumbo Block.
  • Om du får ett scatter-Jumbo Block får du 10 extra free spins och 1x den totala insatsen. l Link&Win™ Jumbo Block fungerar som 9 individuella symboler.
  • Win Booster™-tillståndet är detsamma som spelet som aktiverade free spins. Win Booster™-tillståndet kan inte ändras under free spins.
  • Alla insatser under free spins är desamma som vid spelet som aktiverade funktionen.

Ikoner

• Autospel
  • Huvudmeny
  • Återgå
  • Sänkning
  • Höjning
  • Insats
  • Ljud av/på
  • Ansvarsfullt spelande
  • Spelarskydd
  • Lojalitet
  • Spelhistorik
  • Transaktionshistorik
  • Banktjänster
  • Inställningar
  • Vinsttabell/information
  • Hjälpfiler
  • Lobby
  • Släng l En del av alternativen kanske inte är tillgängliga där du befinner dig.

Autospel

• Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.
  • Du måste ställa in din insats innan du börjar en autospelsession, för autospel använder alltid det senaste insatsbeloppet.
  • Du kan stoppa autospel när som helst. Det påverkar inte resultatet. l Om någon funktion aktiveras stoppas autospel.
  • Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.
  • Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Välj insats

• Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen. l Välj insatsen på mobil genom att välja Insats i konsolfältet eller ikonen Insats.
  • Välj insatsen i datorversionen med ikonerna för höjning och sänkning i konsolfältet. Välj även insatsen från huvudmenyn med ikonen Insats, eller genom att välja insatsområdet.

Inställningar

• Panelen Inställningar har flera spelinställningar.
  • För att komma åt inställningspanelen kan du öppna huvudmenyn och välja ikonen

Inställningar.

• Välj vilka inställningar som ska vara på eller av.
  • Inställningen "Visa guide vid start" visar handledningen när spelet startas. l Inställningen Allt ljud styr alla ljud, inklusive spel- och bakgrundsljud.
  • Inställningen Spelljud styr konsol- och spelljud, samt ljud för vinstkombinationer och sekvenser. (Endast tillgänglig om alla ljud är på.)
  • Inställningen Bakgrundsmusik styr bakgrundsmusiken. (Endast tillgänglig om alla ljud

är på.)

Ytterligare information

• Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav. l Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.
  • Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. l Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.
  • Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel. l Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
  • Resultat från det senaste spelade spelet visas. l Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Återbäring till spelare

• Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.
  • Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall. l Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte. l Återbäringen till spelare varierar i spelets olika stadier och lägen. l Övergripande RTP: 94,08 %. l Win Booster™ aktiverad: 94,35 %.

Datum för senaste ändring: 2023-10-10