Fu Dao Le

Syftet med spelet är att få vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.

SÅ HÄR SPELAR MAN

VÄLJ DIN INSATS

Tryck på knappen TOTALINSATS för att välja din insats.

TOTALINSATS

Här visas totalsumman som satsas per spinn.

STARTA SPELET

Klicka på knappen SPINN (knappen med en pil) för att starta spelet.

Om spelet har en AUTOSPEL-funktion så att spelaren kan välja ett antal spel att spela i följd, väljer du önskat antal spins genom att klicka på sifferknapparna som kommer fram när du trycker på AUTOSPEL.

Klicka på samma knapp för att avbryta Autospel.

En bonushändelse stoppar Autospel-funktionen.

TOTALVINST

Här visas totalvinsten för varje enskild spinn.

SPELVINSTER

Det finns 243 vägar att vinna på. Alla betalningar förutom scatter-betalningar betalas när lika symboler visas på intilliggande hjul från vänster till höger med början på hjulet längst till vänster. Scattervinster betalas för symboler som visas var som helst på hjulen. Endast högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.
Vinster på olika vägar läggs samman och scattervinster (om sådana finns) läggs till vägvinsterna. Vinsttabellen visar aktuell insatsinställning.
En eller fler WONUSar i en vinstkombination är wild och ersätter alla tillgängliga symboler förutom KUVERT 1, KUVERT 2 and CLUMPED WILD.
Under basspelet visas WONUS enbart på hjul 2, 3 och 4.

EXPANDING WILD

Under basspelet knuffas en del av en stapel avCLUMPED WILD på hjul 3 upp eller ner för att skapa en komplett stapel av CLUMPED WILD på hjul 3.
En eller fler CLUMPED WILD i en vinstkombination är wild och ersätter alla tillgängliga symboler förutom WONUS 1, KUVERT 1 och KUVERT 2.
Under basspelet visas CLUMPED WILD enbart på hjul 3.

STAPLADE HEMLIGA HJUL

Alla hjul har staplade hemliga symbolpositioner som ersätts med en slumpvis vald symbol innan varje hjulspinn fullbordas.
Alla hemliga symbolpositioner ersätts med samma symbol för varje spinn.
Hemliga symbolpositioner kan ersättas med alls symboler förutom CLUMPED WILD, WONUS, KUVERT1 och KUVERT 2.

RÖD KUVERTJACKPOT

Före varje basspelsspinn kan KUVERT 1 läggas till hjul 1 och KUVERT 2 kan läggas till hjul 5. KUVERT 1 som visas på hjul 1 och KUVERT 2 som visas på hjul 5 belönas med röd kuvertjackpott.
Röd kuvertjackpott finns på alla insatsnivåer.
Vattenstämpelsymbolen som visas på KUVERT 1 och KUVERT 2 ersätter den indikerade symbolen och betalar enligt betalningstabellen. Röd kuvertjackpott finns enbart under basspelet.
KUVERT 1 visas bara på hjul 1.
KUVERT 2 visas bara på hjul 5.

JACKPOTTBONUS

En komplett stabel med CLUMPED WILD på hjul 3 kan slumpvis starta Jackpottbonusfunktionen. Om Jackpottbonusfunktionen startar, välj ett MYNT från de 15 tillgängliga mynten. Fortsätt välja tills 3 likadana jackpottval har visats:
3 MAXI belönar maxijackpott och jackpottbonusfunktionen tar slut.
3 MAJOR belönar majorjackpott och jackpottbonusfunktionen tar slut.
3 MINOR belönar minorjackpott och jackpottbonusfunktionen tar slut.
3 MINI belönar minijackpott och jackpottbonusfunktionen tar slut.
Jackpottbonusfunktionen finns på alla insatsnivåer. Chansen att finna jackpottbonusen ökar med varje insats. Röd kuvertjackpott finns enbart under
basspelet.

FRISPELSBONUS

3 utspridda WONUSar utlöser frispelsfunktionen. 8 frispel plus 2x totalinsatsen betalas ut.
Alla frispel spelas med samma insats som spelades när frispelsbonusen startades. Ytterligare frispel kan vinnas under frispelsfunktionen och läggs till
återstående frispel. För varje utspridd WONUS som visas på hjul 5, delas ett till frispel ut. Frispelbonusen avslutas när inga fler frispel finns kvar.
Under frispel är WONUS i en vinstkombination wild och ersätter alla tillgängliga symboler förutom WILD, 2x WILD och 3x WILD.
Under frispel är WILD, 2x WILD, eller 3x WILD i en vinstkombination wild och ersätter alla tillgängliga symboler förutomWONUS, 2x WILD och 3x WILD.
En eller flera 2x WILD i en vinstkombination betalar dubbelt för den vinstkombinationen.
En eller flera 3x WILD i en vinstkombination betalar tredubbelt för den vinstkombinationen.
Frispelen använder bonushjul som skiljer sig från hjulen i basspelet. KUVERT 1, KUVERT 2, Röd kuvertjackpott, expanderande wild och jackpottbonusfunktionen finns inte under frispelbonusfunktionen. Hemliga staplade hjul finns under frispelbonusfunktionen. WILD, 2x WILD och 3x WILD finns bara under
frispelsbonusfunktionen..
Under frispelen finns WILD bara på hjul 2, 3 och 4.
Under frispelen finns 2x WILD och 3x WILD bara på hjul 3.
Under frispelen finns WONUS bara på hjul 5.
Fel annullerar samtliga spel och vinster.

Teoretisk avkastning till spelaren (RTP) är: 96%.Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler