Cluedo Spinning Detectives

• Syftet med spelet är att få vinnande symbolkombinationer genom att snurra hjulen.
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler

SÅ HÄR SPELAR MAN

VÄLJ DIN TOTALA INSATS

• För att justera den totala insatsen, använd knapparna "+" och "-".

VINSTRADER

• Standardvinstraden är 40.
  •  Vinstraderna kan inte ändras i detta spel.

TOTALINSATS

• Här visas totalsumman som satsas per spinn.

STARTA SPELET

• Klicka på knappen SPINN (knappen med en pil) för att starta spelet.

AUTOSPEL

• Om detta spel har AUTOSPEL-funktion så att spelaren kan välja antal spins som ska spelas av sig själv utan att spelaren gör några ytterligare inmatningar.
  •  Alla nödvändiga alternativ, enligt krav i olika jurisdiktioner, måste konfigureras av spelaren innan AUTOSPEL börjar användas.
  •  För att starta AUTOSPEL väljer du knappen AUTOSPEL på spelets skärm.
  •  När menyn AUTOSPEL har öppnats kan spelaren konfigurera AUTOSPEL efter sina önskemål.
  •  Alternativet "ANTAL AUTOSPINS" avgörs hur många spins som spelas automatiskt.
  •  När antal spins som har konfigurerats av spelaren i "ANTAL AUTOSPINS" har spelats stoppar AUTOSPEL.
  •  I vissa jurisdiktioner måste spelaren ställa in alternativen "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." och "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." förutom antal spins som ska spelas automatiskt.
  •  Alternativet "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." stoppar AUTOSPEL när en spelare har förlorat det inställda beloppet.
  •  Alternativet "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." stoppar AUTOSPEL när en spelare har vunnit det inställda beloppet på en enda spinn.
  •  AUTOSPEL stoppar när förutsättningarna för något av alternativen "ANTAL AUTOSPINS", "STOPPA EFTER FÖRLUST AV MER ÄN ..." och/eller "STOPPA EFTER ENSKILD VINST STÖRRE ÄN ..." uppfylls.
  •  När spelaren har konfigurerat AUTOSPEL efter sina önskemål kan de välja knappen START så börjar hjulen att snurra.
  •  Efter detta kan spelaren när som helst välja knappen STOPP för att stoppa återstående AUTOSPEL-spins.
  •  När det har stoppats måste AUTOSPEL konfigureras på nytt via menyn AUTOSPEL för att funktionen ska kunna användas.
  •  Spelaren kan avsluta AUTOSPEL när som helst genom att välja knappen AVBRYT.
  •  En bonushändelse stoppar Autospel-funktionen.

VINST

• Här visas totalvinsten för varje enskild spinn.

HJÄLP

• Alla vinstradbelopp visas i speltabellen som multiplar av insatser per rad.

VINSTER

• LOGO är wild för alla symboler utom JACKPOT, MATSALEN, KÖKET, BIBLIOTEKET, BILJARDRUMMET, VINTERTRÄDGÅRDEN, HERRGÅRDEN och CARDS.
  •  Radvinster måste inträffa på angränsande hjul, med början på hjulet längst till vänster.
  •  Vinsttabellen visar aktuell insatsinställning. Scattervinster betalas för symboler som visas på någon plats på hjulen.
  • Endast högsta vinsten per rad betalas ut. Scattervinster betalas för symboler som visas på någon plats på hjulen.

RUMSFUNKTIONER

• Rumshjul visas bredvid huvudhjulen. Rumshjul utlöses när respektive rumssymbol visas på huvudhjulen. När de utlöses flyttas rumshjulen till mitten och ersätter huvudhjulen.
  • Ett spinn kan göras på de utlösta rumshjulen.
  •  Varje rumssymbol betalar 1x total insats.
  •  5 spridda MAGNIFYING GLASS vinner rummets jackpot.
  • Vinterträdgårdsfunktionen
    • "GOLD VIT, GOLD KRÅM och GOLD GRÖN ersätter FRU VIT, FRU KRÅM respektive PASTOR GRÖN, och vinner blandat på vinterträdgårdshjulen."
  • Biljardrumsfunktionen
    • Om WHITE BALL WILD finns på hjul 3, kommer 2 till 12 ORANGE BALL WILD, BLUE BALL WILD, PURPLE BALL WILD, RED BALL WILD och YELLOW BALL WILD att spottas ut på hjul 1, 2, 4 och 5.
  • Library Feature
    • När boken flyttas över hjulen läggs 1 eller 2 hela wild-hjul med BOOK WILD till.
  • Köksfunktionen
    • 2-15 DOLKEN WILD läggs till slumpmässigt.
  • Matsalsfunktionen
    • 2 till 5 hela hjul med POISON WILD läggs till.

FREE SPINS BONUS

• 3 splittrade HERRGÅRDEN på hjul 1, 3 och 5 av huvudhjulen ger free spin-bonus med 7 free spins.
  •  Free spins börjar med vinterträdgårdshjulen.
  • Om ENVELOPE WILD landar spridd på hjul 5 på vinterträdgårds-, biljardrums- eller bibliotekshjulen väljer du ett av de båda SECRET CLUE-korten för att få ytterligare ett free spin och chansen att gå vidare ett eller flera rum från den nuvarande positionen.

SPINNING DETECTIVE BONUS

• 3 spridda KORT på hjul 1, 2 och 3 av huvudhjulen utlöser SPINNING DETECTIVE BONUS.
  •  Välj 7 kort för att avslöja misstänkta, vapen, rum, 2x-multiplikatorer eller Master Slot Detective tills alla tomma kortplatser i området Hittade ledtrådar fyllts.
  •  Det finns två 2x-multiplikatorer i valfältet som, om du väljer dem, ger 2 gånger den samlade bonusvinsten. Om du väljer båda vinner du 4 gånger den sammanlagda bonusvinsten.