Wolf Hunters

Välkommen till videosloten Wolf Hunters som har 3 free spin lägen, sticky wilds och episka varulvsjakter.

OM SPELET

Wolf Hunters är en videoslot med 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer från vänster. Spelet har 7 standardsymboler som ger vinst om du får 3 eller fler likadana symboler i rad på en vinstlinje. Det finns en varulvssymbol som är en högt betalande symbol så länge den inte besegras, annars förvandlas den till en sticky wild. Det finns också 2 olika bonussymboler som endast dyker upp på hjul 1 och 5 och en sticky wild-symbol som ger respins.

Varulven

Varulven är den högst betalande symbolen och den kan landa på vilket hjul som helst. När den landar någonstans på hjulen kommer en av jägarna att försöka slå den. Om slaget träffar förvandlas varulvssymbolen till en sticky wild och ger 1 respin (endast 1 respin kan fås per snurr). Om jägaren misslyckas kommer varulvssymbolen att fungera som en vanlig högt betalande symbol. Varje träff på varulven minskar dess liv med 1. Slayer free spins aktiveras när varulvens liv har sjunkit till 0/600. Varulvens hälsa sparas mellan dina spelsessioner.

Jägaren och Jägarinnan

En av jägarna försöker attackera varulven varje gång den landar på hjulen. Om detta lyckas får jägaren +1 Rage poäng. När en av jägarna får 100 Rage poäng kommer den jägaren att aktivera sitt free spin läge. När du startar spelet för första gången kommer en av jägarna att få 70 gratis Rage poäng och den andra 30 Rage poäng. Detta sker slumpmässigt. Rage poäng sparas mellan dina spelsessioner.

Wilds

Varje snurr som ger en wild aktiverar ett respin där alla wilds är sticky (Inklusive wilds som fås från att vinna varulvsstrider. När alla hjulpositioner är fyllda med wilds utdelas inga fler respins). Wilds ersätter alla vanliga symboler och kan dyka upp både i huvudspelet och i alla Free Spins-lägen.

Free spins och uppgraderingar

Båda jägarna har en betydligt större chans att vinna sina strider i alla free spins-lägen. Du kan också samla bonusar i free spins-läget som kan uppgradera ena eller båda jägarna.

• Samlar du 3 av jägarens bonussymboler uppgraderas jägaren och ger dig ytterligare 2 free spins. När jägaren är uppgraderad och lyckas träffa varulven, förvandlas varulven till en wild som expanderar vänsterut med 1 hjulposition. När jägaren är uppgraderad tas alla jägarens bonussymboler bort från hjulen.
  • Får du 3 av jägarinnans bonussymboler uppgraderas jägarinnan och ger dig ytterligare 2 free spins. När jägarinnan är uppgraderad och lyckas träffa varulven, förvandlas varulven till en wild som expanderar upp och ner med 1 hjulposition. När jägarinnan är uppgraderad tas alla jägarinnans bonussymboler bort från hjulen.

Om endast en av jägarna uppgraderas under ett free spins-läge slåss varulven alltid med den som är uppgraderad. Om både jägaren och jägarinnan är uppgraderade slåss varulven slumpmässigt mot antingen jägaren eller jägarinnan.

3 TYPER AV FREE SPINS LÄGE

Free spins

Aktiveras när du får 2 bonussymboler i samma snurr i huvudspelet. Spelare får 10 free spins och chansen att aktivera ännu fler free spins. Free spins spelas med samma insats och vinstlinjer som snurret som aktiverade dem. Alla andra free spins spelas med den genomsnittliga insats som använts under insamlingen av spins.

Hunter free spins

Om antingen jägaren eller jägarinnan får 100 Rage poäng vinner du 10 Hunter free spins. I Hunter free spins uppgraderas den arga jägaren för hela frispelssessionen och samlar inga fler bonussymboler. Den arga jägarens samling återställs efter att den når 100.

Slayer free spins

Att reducera varulvens skadepoängsmätare till 0 ger dig 10 Slayer free spins. Slayer Free Spins har inga bonussymboler och alla varulvssymboler på hjulen ersätts med expanderade wilds, vilket betyder att inga rage poäng samlas. Varulvens skadepoängsmätare återställs då hälsan har nått 0.

Ordlista

Term Definition
Free spins Ett specialläge där spelaren snurrar gratis och som aktiveras av bonussymboler
Hunter free spins Ett specialläge som aktiveras genom att du lyckas samla 100 Rage poäng åt en av jägarna
Slayer free spins Ett specialläge som aktiveras då du lyckas tömma varulvens skadepoängsmätare

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj ditt myntvärde.
  • Tryck på knappen Spin för att börja spela.

HUR DU RÄKNAR VINSTER

• För att beräkna total myntvinst ska alla vinstrader beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en enstaka vinst, räkna antalet identiska symboler som finns bredvid varandra på vinstraden. Om vinstraden betalas från vänster börjar man räkna längst till vänster. Om vinstraden betalas från höger börjar man räkna längst till höger.
  • Om tre eller fler likadana symboler landar bredvid varandra hittar du värdet på vinsten i vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen för raden betalas.
  • Ovannämnda inkluderar inte Bonussymboler som ger dig vinster utan att landa på någon särskild vinstlinje.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten på. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen ut.
  • Beräkna totalvinsten i din hemvaluta genom att multiplicera totala myntvinsten med ditt myntvärde.

SPELVAL

Klicka på Alternativ för att öppna eller stänga menyn.

• Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstraderna.
  • Spelinställningar – Ändra spelhastighet, spelvolym och andra inställningar.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Visar spelets regler.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Rader – Visar antal rader i spelet. Antal rader är fast och kan inte ändras.
  • Myntvärde – Ändra storlek på insatsen genom att ändra myntvärdet. För att omvandla en insats eller vinst i mynt till din hemvaluta ska du multiplicera antalet mynt med myntvärdet.
  • Insats – Insatsen är ett (1) mynt per vinstrad.
  • Maxinsats – Ställer in myntvärdet på högsta möjliga. Tryck på Maxinsats-knappen igen för att få tillbaka myntvärdet du hade tidigare.
  • Spin-knappen – Startar spelet. När hjulen snurrar ändras Spin-knappen till Stopp-knapp. Tryck på Stopp-knappen för att omedelbart stoppa hjulen.
  • {autoplay}

• Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalning.
  • Saldo – Visar ditt kontos saldo.
  • Kontant-/Myntvy – Du kan välja att visa insatsstorlek och saldo i antingen kontanter eller mynt. Om du väljer kontanter omvandlar spelet alla myntvärden till kontanter genom att multiplicera antalet mynt med myntvärdet. Du kan växla mellan Kontant- och Myntvy med alternativet i inställningar eller genom att trycka på insatsfältet eller saldofältet.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

Det teoretiska RTP-värdet är 96,3 %.

RANDOMISERING

Hjulen snurrar med rättvis och lika möjlighet för varje stopp-position enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts kan du spela om rundan efter att ha startat om spelet. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till ditt saldo.
  • I de fall då omspelsfunktionen inte är tillräcklig kontakta din spelwebbsidas kundservice.
  • Vid fel på spelets programvara/hårdvara blir alla aktiva spelinsatser och vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1.0, daterad 17.09.2018. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version använd kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Ordlista

Engelska Svenska
Wild Wild
Free Spin Gratissnurr
Max bet Max insats
Big Win Storvinst
Super Big Win Superstorvinst
Super Mega Big Win Super megastorvinst