Storm to Riches

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 3 rader. Ytterligare rader kan aktiveras.
Upp till 5 rader kan aktiveras i basspelet.

Upp till 8 rader kan aktiveras i Free Spins.

Målet är att låta hjulen snurra så att symbolerna bildar olika kombinationer. Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Regler för vinstrader

En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen. Antalet vinstrader som spelas varierar beroende på vilka rader som är aktiverade. Spelet innehåller 30 vinstrader i basspelet och upp till 45 vinstrader i Free Spins. Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.
Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Vinstregler

Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Bara den högsta vinnande kombinationen per symbolkombination ger utdelning. Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.
Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader och scatter-vinster från ett spel.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Vinn upp till-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Wild-symboler

Båt-symbolen är en Wild-symbol. Wild-symboler dyker upp på hjul 5.
För varje efterföljande spel, förflyttas Wild-symbolen ett hjul åt till vänster.

När Wild-symbolen når hjul 1 finns det en chans att Wild-symbolen återgår till hjul 5. När Wild-symbolen förflyttar sig av hjulen, är fönstret inte längre aktivt.
Wild-symbolen kan ersätta för alla symboler förutom för Myntet och Scatter-symbolerna. Wild-symboler sparas för varje insats.
Wild-symboler dyker upp i basspelet och i Free Spins.

Kraken-hjul

Antalet Vinstrader ökas under tiden som hjulen expanderas. Kraken kan visas slumpmässigt och expandera hjulen.
Hjulen expanderar upp till 5x5 hjul högt i basspelet och expanderingen pågår under 1 spel. Hjulen expanderar upp till 5x8 hjul högt i Free Spins och pågår tills slutet av funktionen.

Vikingskatt

Varje Mynt visar ett kontantpris eller en pott. Mynt dyker upp i basspelet och i Free Spins.
Mynt-värden ges för varje Wild-symbol som dyker upp synligt.

Scatter-symboler

Scatter-symbolen är en Scatter-symbol. Scatter-symboler dyker upp på hjul 1, 3 och 5. Den här symbolen dyker bara upp i basspelet.
Scatter-symboler kan inte ersättas av wild-symboler. Den här symbolen ger inte vinst.

Free spins

3 Scatter-symboler aktiverar Viking-plundringen för att få Free Spins.

En Viking måste plockas in i Viking-plundringen för att få Free Spins att starta. Den plockade Vikingen kommer att visa 4 mynt med antalet tilldelade Free Spins. 8, 10, 15 eller 20 Free Spins kan delas ut.
Vikingen har chans att dyka upp på hjulen för varje Free Spin.

Om Vikingen dyker upp, ersätter de 4 mynten symbolerna i den positionen. Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen. Free spins kan inte omaktiveras.
Free spins spelas automatiskt.

Köpfunktion

Chansa eller Köp Free Spins-funktionen!

Öka eller minska chansen för en satsningsvinst. En lyckad satsning aktiverar free spins-funktionen.
Tryck på KÖP för att aktivera köpfunktionen.

Aktivering av den här funktionen aktiverar free spins-funktionen direkt.

Tryck på AVBRYT-knappen för att återgå till basspelet.

Free spins köps till priset som visas vid den nuvarande insatsen.

När du köper Free Spins kommer alla tillgängliga Wilds på hjulen under basspelet att tas bort. Den här funktionen spelas med den nuvarande insatsen.
Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Autospel

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.

Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats. Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.
Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Ljud: Aktiverar spelljud.

Plusknappen: Höjer insatsen.

Minusknappen: Sänker insatsen.

Knappen Köpfunktion: Ger dig möjligheten att köpa free spins-funktionen.

Chansa-knappen: visar alternativet att chansa för Free Spins-funktionen. Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.
Total vinst: Visar den senaste totala vinsten. Saldo: Visar nuvarande saldon.
Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Spelmeny

Knappen Spelregler: Visar vinsttabeller och spelregler.

Knappen Bank: Visar banksidan.

Knappen Hem: Avslutar spelet.

Knappen Stäng: Stänger spelmenyn.
Översättning av speltermer

Grand - Grandios. Major – Jätte.
Minor - Liten.

Mini - Mini.

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får. Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.
Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande. Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.
Välj Spela nu för att börja spela gratisspelserbjudandet.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången. Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.
Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet. Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.
Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet. Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.
Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet. Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Återbäringen till spelare varierar i spelets olika stadier och lägen.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar. Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.
Övergripande RTP: 94,09 %. Köpfunktionens RTP: 89,75 %.
Sannolikheten att aktivera vissa spelhändelser kan ändras under spelet beroende på spelets aktuella tillstånd eller dina framsteg.

Datum för senaste ändring: 2023-06-10