The Legend of Big Foot

Så här spelar du

• Använd knapparna + och - för att välja ditt insatsvärde.
  • Börja ett spel genom att trycka på SNURRA.
  • Spelet har en AUTOSPEL-funktion, som gör att spelaren kan välja att spela flera spel kontinuerligt.
  • Välj önskat antal snurr genom att klicka på nummerknapparna som visas när du trycker på AUTOSPEL.
  • Klicka på ”Stopp” för att avbryta AUTOSPEL.
  • Autospel stoppas när en bonus aktiveras.

Grundspel

• JOKER fungerar som joker för alla symboler utom Bigfoot.
  • JOKER-symbol endast tillgänglig i funktionerna: Slumpade jokrar, jokerhjul och gratissnurrar.
  • Vinsttabellen visar den aktuella insatskonfigurationen.
  • Endast den högsta vinsten betalas ut för en vinnande kombination.
  • Radvinster måste ske på angränsande hjul, med hjulet till vänster först.

Bigfoot-observationer

• Bigfoot kan dyka upp slumpmässigt för att tilldela följande Bigfoot-observationsbonusar
  • SWAP SYMBOLER: Bigfoot kan byta en symbol för att göra ett förlustresultat till ett vinstresultat.
  • SLUMPADE JOKRAR: Bigfoot kan skaka hjulen för att tvinga fram ett slumpmässigt antal jokrar som dyker upp.
  • JOKERHJUL: Bigfoot kan tvinga fram en jokersymbol på hjul 2 och 4 tills dessa hjul blir helt vilda.
  • OMSNURR: Bigfoot kan snurra om alla 5 hjulen efter att först ha hållit alla eventuella Bigfoot-symboler i utlösningspanelen för gratissnurr som är kvar på hjulen.
  • SNURRA OM SENASTE HJUL: Om 2 spridningssymboler visas på hjul 1 och 3 vid slutet av ett hjulsnurr kan Bigfoot snurra om det senaste hjulet för att försöka uppnå en gratissnurrsbonus.

Gratissnurrsbonus

• Alla gratisspel spelas med samma insats per linje som var aktiv när gratisspelens bonusfunktion startade.
  • Tre spridda BONUS-symboler på hjul 1, 3 och 5 utlöser gratissnurrbonusen.
  • Gratissnurrsbonusen startar på nivå 1 med 8 gratissnurr. Efter varje snurr ersätts 2 symboler slumpmässigt av jokersymboler.
  • Eventuella Bigfoot-symboler som syns genom hela gratissnurrsbonusen läggs till gratissnurrsstegen.
  • För varje 3 Bigfoot-symboler som läggs till gratissnurrsstegen kommer nästa nivå att aktiveras.
  • Eventuella återstående gratissnurr på den nivån som spelas kommer att ”hållas” innan du fortsätter till nästa nivå.
  • Varje efterföljande nivå erbjuder färre gratissnurr men ytterligare slumpade jokrar.
  • När alla gratissnurr för en nivå har spelats på någon nivå utan att nästa nivå har aktiverats kommer stegen att sjunka med 3 Bigfoot-symboler i taget tills den når den första tillgängliga nivån med ”hållna” gratissnurr.
  • Gratissnurrsbonusen avslutas när alla tillgängliga gratissnurr har spelats.

Nivåer för gratissnurrsbonus

• Nivå 1: 8 gratissnurr där varje snurr tilldelar 2 slumpade jokrar.
  • Nivå 2: 7 gratissnurr där varje snurr tilldelar 3 slumpade jokrar.
  • Nivå 3: 6 gratissnurr där varje snurr tilldelar 4 slumpade jokrar.
  • Nivå 4: 5 gratissnurr där varje snurr tilldelar 5 slumpade jokrar.
  • Nivå 5: 4 gratissnurr där varje snurr tilldelar 6 slumpade jokrar.
  • Nivå 6: 4 gratissnurr där varje snurr tilldelar 7 slumpade jokrar.

20,00 £ Big Bet-spel

• Spela spelet med ökad chans för Bigfoot-observationer under snurr vid grundspel.

30,00 £ Big Bet-spel

• Spela spelet med ökad chans för Bigfoot-observationer under snurr vid grundspel.
  • Dubbel höjdspridningssymboler i grundspelet

50,00 £ Big Bet-spel

• Spela spelet med ökad chans för Bigfoot-observationer under snurr vid grundspel.
  • Dubbel höjdspridningssymboler i grundspelet OCH gratissnurr

Big Bet

• Ett Big Bet-spel består av 5 länkade hjulsnurr.
  • Alla vinster räknas ihop och betalas ut efter den sista snurren.
  • Varje snurr använder 5 hjul med 20 vinstrader och vinsterna betalas ut enligt vinsttabellen.
  • Endast högsta vinsten betalas per aktiv vinstrad.
  • Det är möjligt att aktivera gratissnurr under alla Big Bet-spel.

Friskrivningsklausul

• Alla radvinstsymboler måste visas på en spelad rad och på intilliggande hjul med början på hjulet längst till vänster.
  • Bara den högsta vinsten på varje spelad rad betalas ut.
  • Vinster som inträffar på alla valda rader läggs till den totala vinsten.
  • Spridda vinster delas ut från symboler på alla positioner på hjulen för alla spelade rader och betalas ut utöver radvinster.
  • Vid funktionsfel ogiltigförklaras alla spel och vinster.
  • I enlighet med praxis för rättvist spel är alla spelresultat helt oberoende av varandra.
  • Chanserna att få ett visst resultat är alltid desamma varje gång ett spel påbörjas.
  • När den totala insatsen är mindre än 2,00 £ är den förväntade utdelningen för detta spel 94%
  • När den totala insatsen är större än eller lika med 2,00 £ är den förväntade utdelningen för detta spel 96%
  • Den förväntade utdelningen för BIG BET-spel är 98%
  • Historiken kommer endast att vara tillgänglig för Skrivbordskanaler.
  • Detta återspeglar den teoretiska utdelningen över många spel.
  • Vid fel ogiltigförklaras alla vinster och spel
  • Spelets utseende och känsla och dess individuella komponenter och utseende är trade dress ägt av Scientific Games Corp. och dess dotterbolag. TM and © 2018 Scientific Games Corp. and its Subsidiaries. All rights reserved.