Bankin' More Bacon

Steg 1: Hur man börjar

1. Tryck på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Välj hur mycket du vill satsa via alternativet Totalinsats (beroende på operatörskonfiguration och valutamotsvarighet).
  2. Tryck på "SNURRA" för att starta ditt spel.

Steg 2: Hur man spelar

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet (beroende på jurisdiktion och operatörens inställning kan även mellanslag användas för att starta ett spel).
  • Hjulen snurrar och stannar så småningom slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som dyker upp på hjulen bildar en linje med 2, 3, 4, 5 eller 6 matchande symboler med början från hjulet längst till vänster, så vinner du. Alla vinster du har markeras och dina vinster sätts in på ditt kontosaldo.
  • 3 eller fler synliga scattersymboler i huvudspelet aktiverar grisiga gratissnurr. Grisinkasseringssymboler som landar på hjulen under grisiga gratissnurr ger extra gratissnurr och kontantsymbolsmultiplikatorer.

Wildsymboler

• Wildsymbolen kan hjälpa till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler, utom scatter-, kontant- och grisinkasseringssymboler.
  • Endast den högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.

Grisinkassering

• När du först startar spelet kan grisinkasseringssymbolen endast dyka upp på hjul 6 tills ytterligare uppgraderingar har gjorts.
  • När en grisinkasseringssymbol dyker upp tillsammans med en eller flera kontantsymboler under ett snurr aktiveras grisinkasseringsfunktionen.
  • Under funktionen expanderar grisinkasseringssymbolen för att täcka hela hjulet och inkasserar de värden som visas på kontantsymbolerna efter att eventuella initiala vinster har utvärderats. Motsvarande kontantpriser tilldelas utöver eventuella vinstsätt.
  • Om du landar en kontantpottsymbol (MINI, JÄTTE eller MEGA) tillsammans med en grisinkasseringssymbol ges motsvarande pottvärde (20x insatsen, 200x insatsen respektive 2 500x insatsen).
  • Det finns 4 uppgraderingsnivåer i grisinkasseringsfunktionen i huvudspelet:
    1. Dubbel inkassering: när en grisinkasseringssymbol inkasserar kontantsymboler låses möjligheten att landa en grisinkasseringssymbol på hjul 1 upp.
    2. Lås och snurra: när en grisinkasseringssymbol inkasserar kontantsymboler igen låses lås och snurra-grisinkasseringssymbolen upp på hjul 1 och 6. Om du landar den kommer kontantsymbolerna som aktiverade funktionen att hållas på plats medan aktiva hjul snurrar om. Detta fortsätter tills inga nya kontantsymboler landar.
    3. Kontantökning: när en lås och snurra-grisinkasseringssymbol inkasserar kontantsymboler låses kontantökning-grisinkasseringssymbolen upp på hjul 1 och 6. Om du landar den, kommer varje kontantsymbol på spelplanen att ökas med upp till 5x insatsen innan den inkasseras.
    4. Gyllene kassaskåp: när en kontantökning-grisinkasseringssymbol inkasserar kontantsymboler låses gyllene kassaskåp-symbolen upp. På alla snurr där någon av grisinkasseringssymbolerna inkasserar en vinst, och en gyllene kassaskåp-symbol är synlig, ackumulerar den värdena för alla kontantsymboler innan den inkasseras tillsammans med dem av grisinkasseringssymbolerna.
  • Alla olåsta grisinkasseringssymboler förblir aktiva i huvudspelet och under grisiga gratissnurr från den punkten och framåt.

GRISIGA GRATISSNURR

• 3 eller fler scattersymboler var som helst ger grisiga gratissnurr och kontantpriser enligt följande:
    • 3 scattersymboler = 10 gratissnurr
    • 4 scattersymboler = 10 gratissnurr + 20x insatsen
    • 5 scattersymboler = 10 gratissnurr + 100x insatsen
    • 6 scattersymboler = 10 gratissnurr + 500x insatsen
  • Under grisiga gratissnurr ger ackumulerade grisinkasseringssymboler ytterligare gratissnurr och kontantsymbolmultiplikatorer enligt följande:
    • 3 grisinkasseringssymboler = 5 extra gratissnurr + x2-multiplikator
    • 6 grisinkasseringssymboler = 5 extra gratissnurr + x3-multiplikator
    • 9 grisinkasseringssymboler = 5 extra gratissnurr + x5-multiplikator
    • 12 grisinkasseringssymboler = 5 extra gratissnurr + x10-multiplikator
  • De tilldelade multiplikatorerna tillämpas på kontantsymbolerna under inkasseringsfunktionen.
  • Grisiga gratissnurr spelas med samma antal vinstsätt och insats som i spelet som aktiverade dem.
  • Gratissnurr fortsätter tills de har förbrukats – då får du de ihopsamlade bonusvinsterna.

AUTOSPEL

(föremål för operatörens inställningar och jurisdiktionskrav)

• Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP".

(Följande ytterligare funktioner är också tillämpliga beroende på jurisdiktion)

• Autospel stoppas om du når den angivna förlustgränsen eller om en progressiv pott vinns (om sådan finns).
  • Autospel pausas ifall du får någon bonus, inklusive gratisspel, och fortsätter när du återvänder till huvudspelet.
  • Välj din förlustgräns (maximalt belopp som du är villig att förlora under Autospel-sessionen) och tryck sedan på SPELA för att påbörja autospel (det finns även andra alternativ).

Information om utbetalningar och spelregler

• Utdelningar multipliceras med insatsen.
  • Alla vinstsymboler måste dyka upp på intilliggande hjul med start från hjulet längst till vänster (4 096 vinstsätt är alltid aktiva). Endast den högsta vinsten betalas ut på varje vinstsätt.
  • Alla vinnande kombinationer läggs samman.
  • Alla vinster betalas ut i enlighet med vinsttabellen.
  • SYSTEMFEL ANNULLERAR SAMTLIGA BETALNINGAR OCH SPEL.
  • Spelhistoriken visar en representation av resultatet på skärmen. Vissa grafiska element samt spelelement kan variera beroende på spelomgång. Det här påverkar inte spelets resultat.
  • Under demospel har demosaldot ett tak på 1 000,00 (eller motsvarande i annan valuta).

Datum för senaste ändring: 2024-02-22