Baron Samedi

• Välkommen till Baron Samedi videoslot med Voodoo Respins, Free Spins, kombofunktioner och 36 samlarkort.

OM SPELET

• Baron Samedi är en videoslot med 5 hjul, 3 rader och 25 vinstlinjer från vänster.
  • Spelet har 8 vanliga ymboler som ger vinst om du får 3 eller fler likadana symboler i rad på en vinstlinje.
  • Det finns en wild-symbol som ersätter alla vanliga symboler och uppenbarar sig naturligt på hjulen i basspelet och vid funktioner i Free Spins.
  • Det finns också en Free Spin-symbol som bara visar sig i basspelet och en hemlig symbol som bara figurerar i Free Spins/respins.
  • Spelare kan aktivera olika kortfunktioner och sedan lägga till dem till sin kortsamling.
  • Kortsamlingen är endast tillgänglig i Free Spins men kan visas genom att man klickar på kortleken på högra sidan av skärmen (eller kortsamlings-knappen i porträtt-läge).
  • När man öppnar samlingen kan spelare se alla 36 kort som de kan samla.
  • Om inga kopior av kortet samlats ihop är det kortet låst.
  • Om något antal av det kortet har samlats ihop är samlingen upplåst.

Voodoo Respins

• 2 Free Spin-symboler ger en respin med 3 Collectible Feature Cards som delats ut vid denna spin.
  • Funktionerna från kortet appliceras på just denna spin och läggs till sina individuella samlingar.

Free spins

• 3+ Free Spins-symboler aktiverar Free Spins med 3 kort som delas ut vaje runda. Kortsamlingar som fullbordas i Free Spins spelas efter att Free Spin sessionen är klar.
    • 3 Free Spins-symboler: 7 Free Spins + 50 mynt
    • 4 Free Spins-symboler: 12 Free Spins + 375 mynt
    • 5 Free Spins-symboler: 15 Free Spins + 25 000 mynt

Extra Free Spins

• Fullborda valfri kortsamling för att få 3 extra Free Spins där det samlade kortet fixeras i första kortets position med den funktionen resten av Free Spin-sessionen (detta kort läggs inte till samlingen i Extra Free Spins).
  • Om 2 kortsamlingar är kompletta i 1 spin spelas de ut en efter en in samma ordning som de aktiverades.
  • Samlingen återställs så snart den är fullbordad.
  • Extra Free Spins spelas med det genomsnittliga myntvärdet som användes när det specifikak kortet hämtades.

Kortfunktioner och samlingar

Det finns 4 typer av kort. Varje kort är rangordnat i styrka från 1-4 där 4 är starkast. Ju starkare kort desto mindre är samlingen.

• Styrka I - 50 kort för att fullborda samlingen
  • Styrka II - 40 kort för att fullborda samlingen
  • Styrka III - 20 kort för att fullborda samlingen
  • Styrka IV - 10 kort för att fullborda samlingen

Nedan finns en lista över alla kort som kan aktiveras och samlas i Free Spins/respins. Om ett kort ger fler symboler än tillgängliga hjulpositioner, dras inte det kortet. Alla hemliga symboler omvandlas till 1 slumpmässig symbol varje spin.

• Den gröna vododockan är super stacked på hjulen (I)
  • Den hemliga symbolen är super stacked på hjulen (II)
  • Baron-symbolen är super stacked på hjulen (III)
  • Wild-symbolen är super stacked på hjulen (IV)

Bara 1 super stack-kort kan vara aktivt i en Free Spin/respin.

• 3 hemliga symboler läggs till på hjulen (I)
  • 5 hemliga symboler läggs till på hjulen (II)
  • 7 hemliga symboler läggs till på hjulen (III)
  • 9 hemliga symboler läggs till på hjulen (IV)
  • 1 hemligt hjul är tillagt (I)
  • 2 hemliga hjul är tillagda (II)
  • 3 hemliga hjul är tillagda (III)
  • 4 hemliga hjul är tillagda (IV)

Denna funktion är begränsad till antalet tillgängliga hjul, speciellt när wild-hjul är aktiva.

• 2x multiplikator adderas till spin (I)
  • 3x multiplikator adderas till spin (II)
  • 5x multiplikator adderas till spin (III)
  • 10x multiplikator adderas till spin (IV)
  • Gäller endast för vinnande spins.

• Alla lågt betalande symboler omvandlas till Red Gem-symbolen (I)
  • Alla lågt betalande symboler omvandlas till sin motsvarighet av högt betalande symbol (II)
  • Alla högt betalande symboler omvandlas till wilds (III)
  • Alla lågt betalande symboler omvandlas till wilds (IV)

Bara 1 ersättningskort kan vara aktivt i en Free Spin/respin.

• Vinst med 5 av samma på mittenraden med Green Gem-symbolen (I)
  • Vinst med 5 av samma på mittenraden med Red Gem-symbolen (II)
  • Vinst med 5 av samma på mittenraden med Brijit-symbolen (III)
  • Vinst med 5 av samma på mittenraden med Baron-symbolenl (IV)

Bara ett 5-av-samma-kort kan vara aktivt i en Free Spin/respin.

• 2 slumpmässiga wilds läggs till på hjulen (I)
  • 3 slumpmässiga wilds läggs till på hjulen (II)

5 slumpmässiga wilds läggs till på hjulen (III)

• 8 slumpmässiga wilds läggs till på hjulen (IV)
  • 1 wild läggs till på den bästa hjulpositionen (I)
  • 2 wilds läggs till ovanpå varandra på den bästa hjulpositionen (II)
  • 4 närliggande wilds i en fyrkantig formation läggs till på de bästa hjulpositionerna (III)
  • 5 wilds i ett kors läggs till på de bästa hjulpositionerna (IV)
  • 5:e hjulet blir wild (I)
  • 1:a hjulet blir wild (II)
  • Hjul 1 och 2 blir wild (III)
  • Hjul 1, 2 och 3 blir wild (IV)

Denna funktion är begränsad till antalet tillgängliga hjul när andra wild-hjul och hemliga hjul är aktiva.

Nybörjarkort

• Nya spelare får: 40 hemliga hjul-kort (I), 20 5-av-samma-sort-kort (I), 10 av de bästa wildposition-korten (I), 5 Wild Reel-kort (III), 3 Super Stacked-kort (IV) och 1 multiplikatorkort (IV) för att ha något att börja sin samling med.
  • Dessa kort påverkar inte genomsnittliga myntvärdet vid Extra Free Spins.

SÅ HÄR SPELAR DU

• Välj ditt myntvärde.
  • Tryck på knappen Spin för att börja spela.

HUR DU RÄKNAR VINSTER

• För att beräkna total myntvinst ska alla vinstrader beräknas och läggas samman.
  • För att beräkna en enstaka vinst, räkna antalet identiska symboler som finns bredvid varandra på vinstraden. Om vinstraden betalas från vänster börjar man räkna längst till vänster. Om vinstraden betalas från höger börjar man räkna längst till höger.
  • Om tre eller fler likadana symboler landar bredvid varandra hittar du värdet på vinsten i vinsttabellen. Där finns värden för alla symboler med 3 i rad, 4 i rad och 5 i rad. Enbart den högsta vinstkombinationen för raden betalas.
  • Ovan inkluderar inte Free Spin-symboler som ger dig vinster utan att landa på någon särskild vinstlinje.
  • Om vinstkombinationen börjar med tre wilds kan det finnas flera sätt att tolka vinsten på. I detta scenario betalas enbart den högsta vinstkombinationen ut.
  • Beräkna totalvinsten i din hemvaluta genom att multiplicera totala myntvinsten med ditt myntvärde.

SPELVAL

• Klicka på Alternativ för att öppna eller stänga menyn.
  • Vinsttabell – Här kan du se hur mycket varje symbol betalar ut, beskrivningar av spelets funktioner och information om vinstraderna.
  • Spelinställningar – Ändra spelhastighet, spelvolym och andra inställningar.
  • Spelhistorik – Om denna funktion är aktiverad på din spelwebbplats kan du granska och spela om dina 10 senaste spelrundor.
  • Spelregler – Visar spelets regler.
  • Ljud – Stänger av och slår på ljudet.

SPELPANEL

• Rader – Visar antal rader i spelet. Antal rader är fast och kan inte ändras.
  • Myntvinst – Ändrar insatsstorleken genom att ändra myntvärdet. Du kan omvandla alla insatser eller vinster i mynt till din valuta genom att multiplicera antalet mynt (25) med myntvärdet.
  • Insats – Insatsen i spelet är alltid 25 mynt per snurr. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.
  • Maxinsats – Ställer in myntvärdet på högsta möjliga. Klickar du på knappen igen återvänder du till samma insatsstorlek som tidigare.
  • Spin-knapp – Startar spelet. När hjulen snurrar ändras Spin-knappen till Stopp-knapp. Klickar du på Stopp-knappen, slutar hjulen att snurra direkt.{autoplay}
  • Vinst – Visar vinsten för aktuell eller senaste vinstutbetalning. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.
  • Saldo – Visar spelarens aktuella saldo. Genom att klicka i fältet kan du växla mellan mynt och kontant vy.

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den totala teoretiska återbetalningsprocenten till spelare är 97,0%.

SLUMPGENERATOR

• Hjulen snurrar med rättvis och lika möjlighet för varje stopp-position enligt en certifierad slumpgenerator. Mer information finns på http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts kan du spela om rundan efter att ha startat om spelet. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till ditt saldo.
  • I de fall då omspelsfunktionen inte är tillräcklig kontakta din spelwebbsidas kundservice.
  • Vid fel på spelets programvara/hårdvara blir alla påverkade spelinsatser och vinster ogiltiga och alla påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är spelregler version 1.0, daterad 22/11/2018. Vill du ha tillgång till någon tidigare version, fyll i kontaktformuläret på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av konflikt eller tvetydigheter mellan den engelska versionen och denna språkversion har den engelska versionen tolkningsföreträde.

Ordlista

Engelska Svenska
Wild Wild
Free Spin Gratissnurr
Max bet Max insats
Big Win Storvinst
Super Big Win Superstorvinst
Super Mega Big Win Super megastorvinst

Den maximala vinsten från ett enda spel är £ 250 000 eller 10 000 xBet - beroende på vad som nås först (eller valutakvivalenter. Andra operatörsgränser kan tillämpa).

Datum för senaste ändring: 2019-09-10