Matsuri

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

• Känn av pulsen och glädjen i en äkta japansk festival och samla belöningarna i Matsuri, en 5-hjuls videobandit med 25 fasta vinstlinjer.
  • Den vackra utsmyckade lampan är en jokersymbol som kan uppträda var som helst på alla fem hjul. Den ersätter alla normala symboler och hjälper till att skapa vinnande kombinationer.
  • Aktivera GRATISSPINN när tre spridda gratisspinnsymboler (de fulländade festivalmaskerna) landar på hjulen, de kan endast landa på hjul 1, 3 och 5. Du blir belönad med 8 gratisspinn till att börja med, men får ytterligare 2 gratisspinn för varje spridd symbol som landar under bonusen! Maximalt antal gratisspinn är 20 st.
  • Om en jokersymbol landar på hjulen under GRATISSPINN, växer den till ett stort lampbanér som täcker hela hjulet! Banéret kommer sedan att flyttas ett hjul till vänster varje spinn, till dess att den försvinner från spelplanen.
  • Bonusspelet Kingyo Sukui aktiveras genom att få tre spridda bonussymboler (guldfiskar) på hjul 2, 3 och 4. I detta klassiska japanska festivalspel är ditt mål att fånga guldfiskar genom att ta upp dem med en ömtålig pappersskopa. Välj en guldfisk för att visa ett pris! Fortsätt att välja guldfiskar till dess att du fångat dem alla eller till dess att din skopa går sönder!
  • Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

• Vinstplan- Visar vinstplanen.
  • Autospel- Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Starta- Hjulen börjar snurra och spelet startar.
  • Stopp- Stannar hjulen så fort det går.
  • RTP:95.11