Blazin' Rails

Om det här spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader.

Vinstkombinationer markeras på hjulen och vinsten utbetalas.

Regler för vinstrader

Spelet innehåller 25 vinstrader.

Antalet vinstrader som spelas är fast.

En vinstrad är ett mönster av symbolpositioner på en rad intill varandra på hjulen.

Radvinster börjar från hjulet längst till vänster och betalas ut från vänster till höger enbart på intilliggande hjul.

Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Den ursprungliga insatsen är den aktuella insatsen delat med kostnaden för vinstraden.

Vinstregler

Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.

Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Vinn upp till-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Kontantinsamling

Kontantinsamlingsfunktionen aktiveras när Tågsymboler dyker upp tillsammans med Collect-symbolen i basspelet.

Summan av Tågsymbolernas prisvärden delas ut.

Vinsten multipliceras med Train Booster-värdet.

Jackpottsymboler, Collect-symboler och Tågsymboler

Collect symbolen dyker upp på hjul 5 i basspelet.

Collect-symbolen delar ut summan av Tågsymbolernas prisvärden.

Tågsymbolen dyker upp på alla hjul.

Varje Tågsymbol visar ett prisvärde på 1x - 500x den totala insatsen.

Tågsymbolen kan ha ett Jackpottvärde.

Train Booster

Multiplikator-uppgraderingssymbolen dyker upp på hjul 5 i basspelet.

Symbolen ökar Train Booster med 1.

Train Booster startar på 1 och har ett högsta värde på 10.

Train Booster återställs till 1 vid varje Kontantinsamling.

Train Booster samlas in och sparas för varje insats.

Free spins

Få minst 1 Tågsymbol på varje hjul i basspelet för att aktivera Free Spins.

5 free spins delas ut.

Under Free Spins har vart och ett av de 5 hjulen sitt eget "Penningvalv".

Få Tågsymboler eller Multiplikatorsymboler under Free Spins för att öka valvens värde.

Pengarna som samlas in från valvet återställer inte dess värde.

Denna funktionen spelas med aktuell insats.

Free Spins-specialsymboler

Reel Collect-symbolen ger värdet i valvet ovanför den.

All Collect-symbolen ger alla valvens värden.

Extra Spins-symbolen ger upp till 5 extra free spins.

Tågsymbolen ökar värdet på penningvalvet ovanför den med 1x - 500x.

Alla Valven-värdesymbolen ökar alla valvens värden med 1x - 500x den totala insatsen.

Valv-multiplikatorsymbolen multiplicerar värdet på valvet ovanför med 2x - 5x.

Alla Valven-multiplikatorsymbolen ökar alla valvens värden med 2x - 5x.

Om flera specialsymboler dyker upp på samma gång tillämpas dem i följande ordning: Tåg, Alla Valven-värde, Valven-multiplikator, Alla Valvenmultiplikator, Reel Collect, All Collect.

Super-free spins

Super Free Spins är tillgängliga i Spelbutiken.

Få större belöningar med Super Free Spins!

Alla penningvalven har en större chans att öka!

Större chans att multiplicera värdena i alla penningvalv!

Den största chansen att samla in priserna från alla valven!

Buy Feature

Tryck på "Köpfunktion" i basspelet för att gå till Spelbutiken.

Tryck på "Köp" för att köpa funktionen till det visade priset.

Den här funktionen spelas med den nuvarande insatsen.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Funktionen är eventuellt inte tillgänglig vid alla insatser.

Wild-symboler

Wild-symboler kan ersätta andra symboler för att skapa vinnande kombinationer.

Wild-symboler kan ersätta alla symboler förutom Tågsymboler, Multiplikatoruppgraderingar, Collect-symboler och Free Spins-specialsymboler.

Autospel

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.

Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.

Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.

Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.

Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Spelkontroller

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Vinst: Visar den senaste vinsten.

Saldo: Visar nuvarande saldon.

Spelmeny

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

Knappen Ljud: Slår på eller stänger av spelljudet.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Spelinställningar

Visa Spelets Välkomstskärm: Öppnar spelets välkomstskärm.

Ljud: Sätter på spelets ljud.

Tågrörelse: Aktiverar rörelseeffekten i spelets bakgrund.

Översättning av Speltermer

De översatta termerna gäller bara om du spelar på ett annat språk än engelska.

All - Alla (alla valv uppdateras i Free Spins)

All Collect - Alla Samlas in

Big Win - Storvinst

Blazin' Rails - spelets namn Buy Feature – Köpfunktion

Collect - Insamlingssymbolmärke

Epic Win - Episk vinst

Free Spins - Free Spins

Major - Stort (pris)

Mega - Mega (pris)

Mega Win - Megavinst

Mini - Mini (pris)

Minor - Litet (pris)

Reel - Hjul

Reel Collect - Samlar in hjulets valvpris

Spins - Spel

Super Free Spins - Super Free Spins

Train Booster - Tågbooster

Volatility – Ombytlighet

Win Up To – Vinn upp till-reklam

Gratisspel

Ett gratisspelserbjudande är ett antal gratisspel som spelaren får.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatskonfigurationen väljs av spelets operatörer och kan inte ändras.

Vinster överförs till kontant- eller bonussaldot beroende på erbjudande.

Ett erbjudande kan spelas nu, senare eller avfärdas.

Välj Spela Nu för att börja spela ett Gratisspel-erbjudande.

Det går bara att spela ett gratisspelserbjudande åt gången.

Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.

Uppskjutna erbjudanden blir tillgängliga igen nästa gång du startar spelet.

Välj soptunnan för att avfärda gratisspelen.

Avfärdade erbjudanden kan bara tas tillbaka genom att kontakta speloperatörerna och ge dem det tillhörande referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, slängts eller upphört visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum. Om erbjudandet inte spelas innan dess blir det otillgängligt.

Välj Informationsikonen för att se information om insatsen och erbjudandets utgångsdatum och tidsfrist.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela vinsterna med insatserna i en simulering bestående av flera spelomgångar.

Värden reflekterar den genomsnittliga förväntade utdelningen och ändras inte.

RTP: 94,45%.

RTP med Köp free spins: 94,45 %.

RTP med Köp Super Free Spins: 94,45 %.

Datum för senaste ändring: 2023-12-14