Scarab

De mystiska skatterna från antika Egypten väntar på dig i Scarab! Översteprästinnan är redo att skänka sina välsignelser till de som är värdiga - den här 4-höga symbolen ökar chanserna för ännu fler magiska vinster. Samla Skarabésymboler för att aktivera funktionen Wild Stays Charges Then Pays, där Skarabéer laddar sin symbolposition och omvandlas till wild vid snurr 10. Aktivera gratissnurr-bonus och välj ditt antal av gratissnurrar och av slumpvisa wild-symboler, med garanterade slumpvisa wild-symboler på varje snurr i bonus!

Hur man satsar

Scarab har 75 vinstrader.

Mynt

Visar aktuellt antal spelade mynt.

Insatsen är fast på 75 vinstlinjer vilket kostar 75 mynt.

Total insats

Visar aktuell insats i vald valuta.

Tryck på minusknappen (-) för att minska total insats.

Tryck på plusknappen (+) för att öka total insats.

Tryck på TOTAL INSATS för att öppna valmenyn för insatser.

Snurra

Tryck på cirkelpilen för att lägga insatsen och snurra hjulen.

Autosnurr-funktionen

Autosnurr spelar spelet automatiskt i ett visst antal snurr med den aktuella totalinsatsen.

För jurisdiktioner där autosnurr är aktiverat: Välj antal autosnurr, förlustgräns och (valfri) enkelvinstgräns.

Välj önskad linjeinsats, tryck på AUTOSNURR och välj hur många snurrar du vill spela med de aktuella insatsinställningarna.

Autosnurr spelar angivet antal snurrar tills STOP trycks in, en bonus aktiveras, saldot är otillräckligt eller eventuella vinst/förlustgränser har uppnåtts.

Autosnurr är endast tillgängligt i godkända jurisdiktioner.

Funktionen Synkroniserade hjul

Varje hjul i Scarab har stora staplar med samma symbol.

Innan varje snurr väljs ett hjulpar med en av de staplade symbolerna ut slumpmässigt.

Alla symboler kan visas i högen förutom Pyramid scatter-symbolen.

Samma symbol kan komma upp i stora staplar på flera hjul vid samma snurr.

Wild Stays Charges Then Pays

Varje gång en Skarabésymbol visas på hjulen i basspelet låses denna ram på hjulen i satser av 10 rundor. Vid den 10:e rundan, aktiveras funktionen Wild Stays Charges Then Pays och alla Skarabé-ramar omvandlas till wild-symboler. Hjulen utvärderas sedan och alla vinster betalas. Hjulen återställs och alla Skarabé-ramar tas bort vid följande snurr. Skarabé-ramar sparas separat för varje insatsnivå.

Gratissnurr-bonus

Gratissnurr-bonus aktiveras när 3 eller fler spridda bonussymboler visas någonstans på hjulen. Dessa symboler finns på varje hjul.

Välj mellan 3 alternativ som visas i väljaren.

Alternativen beror på hur många Pyramidsymboler som visades på hjulen när bonusen löstes ut.

3 Bonus-symboler 4 Bonus-symboler 5 Bonus-symboler
15 gratissnurr med 5 slumpvisa Wild-Symboler 30 gratissnurr med 5 slumpvisa Wild-Symboler 45 gratissnurr med 5 slumpvisa Wild-Symboler
10 gratissnurr med 7 slumpvisa Wild-Symboler 20 gratissnurr med 7 slumpvisa Wild-Symboler 30 gratissnurr med 7 slumpvisa Wild-Symboler
5 gratissnurr med 10 slumpvisa Wild-Symboler 10 gratissnurr med 10 slumpvisa Wild-Symboler 15 gratissnurr med 10 slumpvisa Wild-Symboler

Gratissnurr-bonus aktiveras om när 3 eller fler spridda Pyramidsymboler visas någonstans på hjulen.

Gratissnurr-bonus kan aktiveras om upp till 4 gånger.

Gratissnurrar spelas med samma totalinsats som utlösande snurr.

Regler

Vid felanvändning, eller om fel uppstår, kommer alla betalningar och spel att annulleras.

Alla linjers vinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul, med utgångspunkt från hjulet längst till vänster.

Endast den högsta vinsten på varje vinstlinje utbetalas. Radvinster multipliceras med myntvärdet för vinstraden. Sammanfallande radvinster på olika vinstrader läggs till.

Bonusvinster är oberoende från radvinster och läggs också till det totala utbetalningsbeloppet.

Scatter pyramid-symbolen visas i basspelet och i Gratissnurr-bonus.

Vinster visas i vald valuta.

Oavsett insatsens storlek finns det i vissa jurisdiktioner ett vinsttak på alla enskilda transaktioner. Se vinsttabell för mer information. En transaktion innehåller resultaten av Gratissnurr-bonusen plus det resultat som utlöste bonusen. Om vinsttaket nås i bonusspelet avslutas detta omedelbart, även om det finns gratissnurrar kvar.

RTP = 96%

Ytterligare information

Förväntad återbetalning

I enlighet med god spelpraxis fordrad i de flesta jurisdiktioner i världen är varje spelresultat helt oberoende, förutom när ett snurr låser upp en funktion för ett efterföljande snurr eller serie av snurrar, enligt spelreglerna. Dina odds att få ett visst resultat är alltid desamma.

Oddsen varierar inte beroende på tidigare resultat, storleken på insatsen, storleken på saldot, tid på dagen, veckodag, etc. Om du exempelvis vinner den största jackpotten på ett snurr i ett visst spel är din chans att vinna den igen i nästa omgång exakt lika stor. På samma sätt ändrar tidigare förluster inte dina framtida odds.

Den förväntade avkastningen avspeglar den teoretiska avkastningen över ett mycket stort antal snurr och spelare under en längre tid. Resultaten för en godtycklig spelare över en spelsession kan variera mycket från detta långsiktiga förväntade medelvärde i båda riktningar. Ju färre antal spel som spelas, desto mer kan den faktiska återbetalningen variera.

Immateriell egendom

© 2019 IGT. Alla rättigheter förbehålls. Alla andra varumärken använda häri ägs av IGT eller dess dotterbolag, och får inte användas utan tillstånd, och är där så anges med ett ® registrerade hos U.S. Patent and Trademark Office.

Datum för senaste ändring: 2019-04-30