Mount Mazuma

• Spelarvaluta är SEK representeras som kr.
    • Spelaren spelar med riktiga pengar.
    • Mynt kan väljas som 0.05, 0.1, 0.2, 0.25, 0.5, 1 & 1.5 (kr).
    • Ways är fixerade vid 243 med totalbet i mynt fixerat vid 20.
    • Insatsnivå kan väljas som 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 & 10.
    • Totalinsatsen i spelarvaluta är totalinsatsen i mynt multiplicerad med myntvalören.
    • Den minimala totalinsatsen i mynt är 20.
    • Den minimala totalinsatsen i spelarvaluta är 1,00 kr.
    • Den maximala totalinsatsen i mynt är 200.
    • Den maximala totalinsatsen i spelarvaluta är är 300,00 kr.
    • Alla kombinationer och utbetalningar görs utifrån Vinsttabell.
    • Klicka bet eller saldo i spelklienten för att skifta mellan valuta- och myntläge.
    • Myntläge
      • Myntutbetalningsvärdena i VINSTTABELL baseras på insatsnivå 1.
      • Alla vägvinster i mynt är värdet som visas i Vinsttabell multiplicerat med insatsnivån.
      • Alla vinster i valuta är lika med vinsten i mynt multiplicerat med myntvalören.
    • Valutaläge
      • Utbetalningsvärdena i Vinsttabell visas i spelarvaluta som vinstvärde baserat på det utvalda spelet.
    • Alla andra spelregler visas i Vinsttabell.
    • Maximal vinst för alla snurr är 2 401 800,00 kr.
    • Vid händelse av eventuella funktionsfel ogiltigförklaras alla spelinsatser och utbetalningar.
  • Vid händelse av att klientens skärm är olik serverresultatet som syns i spelarhistoriken kommer serverresultatet bedömas som det korrekta.

Spelets gränssnitt

SALDO

Det nuvarande saldot i spelarvaluta.

MYNT

Saldot delat med vald myntvalör.

INSATS

Totalinsats i mynt.

INSATS (MEDDELANDEFÄLT)

Totalinsats i spelarvaluta.

VINST (MEDDELANDEFÄLT)

Den totala vinster i spelarvaluta inkluderat funktionsvinster från det aktiva spelet.

MYNT

Ökning/minskning av myntvalören (om aktivt).

INSATSNIVÅ

Ökning/minskning av betnivån (om aktivt).

Nuvarande spelnummer.

Visa Vinsttabell.

Startar ett nytt spel med vald myntvalör, insatsnivå och vala linjer eller vägar.
Mellanslag kan användas för att snurra hjulen.

Under detta spel kan denna knapp användas som hoppa över-knapp (om aktivt).

Stoppa hjulen (om aktivt).
Mellanslag kan användas för att stoppa hjulen.

SATSA MAX
Sätt linjerna och insatsnivån till respektive maxvärde, om de inte redan är satta.
Startar ett nytt spel med vald myntvalör och med valda maximala linjer med betnivå satt till max.

AUTOSPEL (om tillämpligt)
Visar alternativen för AUTOSPEL.
Kan användas för att stoppa AUTOSPEL när det är aktivt.

Aktiverar eller avaktiverar helskärm (om synligt).
Tillgängligt under spelet.

Visar Spelmenyn.
Tillgängligt under spelet.

Vinsttabell Gränssnitt

Scrolla till föregående Vinsttabell-sida.

Scrolla till nästa Vinsttabell-sida.

Återvänder till spelet.

AUTOSPEL

Antal snurr

Väljer antalet spins som ska spelas.

Om saldot minskar med

Stoppar AUTOSPEL om ditt saldo är under summan du valt.

Om en ensam vinst överstiger

Stoppar AUTOSPEL om en singelvinst överskrider summan du valt.

Spelmeny

Historik

Visa spelarens spelhistoria.

Hur man spelar

Visa ytterligare spelhjälp (denna skärm).

Spelinställningar

Snabbsnurr

Aktiverar eller avaktiverar snabbare spel.

Volym

Ställer in mastervolymen.

Policy vid anslutningsfel

Kommunikationsproblem över internet kan orsaka anslutningsfel.
Mjukvaran är designad för att skydda spelaren från oberättigad förlust medan den tar bort möjligheten till medvetna anslutningsfel och systemmissbruk.

Referera till varje sektion nedan för specifik anslutningsfelspolicy.

"Mount Mazuma" Policy vid anslutningsfel

• Om anslutningsfel skulle ske före ett nytt spel kommer inga tillgångar att tas från spelarens konto.
  • Om anslutningsfel skulle ske efter att en insats placerats och spin-knappen tryckts på:
    • Om ingen vidare spelaktion krävs för att fullborda spelet kommer resultatet att bestämmas av servern.
      Spelet kommer inte att visa resultatet.
      Resultatet kan ses i spelarens detaljerade spelhistorik när resultatet blivit bestämt.
      Alternativet Riskspela (om aktiverat) kommer inte att vara tillgängligt för detta spel.
    • Om du behöver göra ytterligare spelaktion för att fullborda spelet kommer spelet inte att visa resultatet förrän du återupptar spelet.
      Spelet kommer att återupptas vid sin sista punkt som bestäms av servern.
      Efter 15 dagar, om det inte har fullbordats, kommer spelet att stängas och alla ytterligare vinster kommer att förloras.

Återbetalning Till Spelaren (RTP)

• Den teoretiska RTP för "Mount Mazuma" is 94.00%

Ordlista

Wild

Joker

Big Win

Storvinst

You Have Won

Du har vunnit

Feature Triggered

Funktion Aktiverad

Fildatum

2023/01/18 11:20:16 (UTC)

Klientversion

Server-version

4ad3208955dab6fb3ecf4c803a3ea4de1ff53a6a

RNG-version

eead3c403b3721bb62da82546e60c5fb52174559

Jackpot-version

4ccbcc6c2e2607c4c0b3bf17ce5eabe17a98ec01

Datum för senaste ändring: 2023-09-01