CLOVER & CLOVER AGAIN

Spelets mål:

• Clover and Clover Again är ett 5*6 reaktionsspel med kastvinster, och kvalificerande symboler ger vinst var som helst på hjulet.
  • Om fler än åtta kvalificerande symboler landar i hjulvyn betalas vinsterna ut i enlighet med vinsttabellen. Vinnande symboler förstörs sedan och ersätts med symbolerna ovan. Mätaren som visas på TRAIL ökar med det totala antalet symboler som förstörs med varje omedelbar vinst-TRÄFF.
  • Om fler än åtta kvalificerande symboler landar går spelaren vidare från nuvarande position till motsvarande antal positioner på trail för att samla in universalmultiplikatorn eller SNABBVINST eller båda.
  • Landa fyra eller fler Scatter-symboler i huvudspelet för att aktivera frisnurr. Under frisnurr kan spelaren återaktivera frisnurr genom att landa tre eller fler Scatter-symboler.

Så här spelar du:

• Ställa in "SATSNINGAR": En standardinsats ställs in när en spelare börjar spelet. Spelare kan ändra insatsvärdet i skrivbordsläge genom att klicka på knapparna + eller - och i mobilläge genom att använda insatsreglaget i hamburgermenyn.
  • MAX SATSNING: Klicka på MAX-SATSNING om du vill satsa högsta möjliga insats. Det här alternativet kommer att inaktiveras om spelarens saldo är otillräcklig.
  • Snurra: För att börja spelet med den för närvarande valda INSATSEN ska du klicka på SNURRA-knappen. I skrivbordsläget ligger snurraknappen i mitten av skärmen. I mobilläge ligger den dock längst ner på skärmen i stående vy och på höger sida av skärmen i liggande vy.
  • Upprepa satsning/ändra satsning: Standardsatsningen för nästa spel blir samma som spelaren satsade i föregående snurr. Klicka bara på SNURRA-knappen för att spela med samma insats. Vinsttabell: Genom att klicka på "i"-ikonen ovanför satsningspanelen kan spelare komma åt vinsttabellskärmen. Spelare kan återgå till spelet genom att klicka på stängningsikonen på vinsttabellsidan . I mobilvyn kan spelare komma åt vinsttabellen genom att klicka på hamburgermenyn och välja  vinsttabellsalternativet .
  • Volym: För att stänga av eller på ljudet klickar du på volymikonen.
  • Krediter: Återstående spelsaldo visas under "SALDO" efter att önskad insats har placerats och hjulen har snurrat. Summan av beloppen som visas under "SALDO"-mätaren (inklusive det totala insatsvärdet) representerar spelarens aktuella spelsaldo. Ditt spelsaldo visas längst ner på spelskärmen.
  • 'AUTOSNURRA': Välj AUTOSNURR-alternativet för att spela hands-free. För användare i Storbritannien/Ontario är autosnurr och maxinsats inte tillgängliga
  • För att konfigurera Autosnurr klickar du på Autosnurr-knappen för att öppna fönstret och markera sedan kryssrutorna/alternativet du vill spela. Sedan klickar du på "START" för att aktivera de valda alternativen och påbörja snurren.
  • Klicka på knappen för autosnurr för att stoppa AUTOSNURR-funktionen.
  • De alternativ som finns tillgängliga för denna funktion är:
  • Antal snurrningar: Spelet snurras i det antal snurrningar som valts i reglagemenyn. Du kan välja upp till högst 1 000 spel och spela tills ditt saldo är mer än den totala insatsen som placerats.
  • Spela tills vinsten är lika med eller högre än: Spelet snurras tills vinstbeloppet är lika med eller överskrider det belopp som angavs i textrutan.
  • Snurra tills förlusten inte överskrider: Spelet snurrar automatiskt tills förlustgränsen nås. Förlusten beräknas med (Förlust = Totala satsningar - Totala vinster)
  • Totala satsningar = Ackumulerade totala satsningar
  • Totala vinster = Ackumulerade totala vinster(((Total insats - total vinst) + aktuellt spel) Färre än eller samma som förlustgränsmålet) så tillåts nästa autosnurr.
  • Spin till Feature trigger (Spela till nästa temaspel): Spelet fortsätter automatiskt tills nästa temaspel aktiveras.
  • När du spelar med flera alternativ och villkor valda kommer det villkor som uppfylls först att ha företräde framför de andra, och återstående valda alternativ avaktiveras. Du kan sedan välja att antingen använda samma uppsättning alternativ igen eller välja nya alternativ och fortsätta spela.
  • I spelpengarläget kommer alternativet "AUTOSNURR" att inaktiveras.

Spelinställningar:

• För att se spelinställningarna klickar du på knappen "Inställningar" längst ner på spelskärmen mellan Betalningstabell och ljudikoner.
  • Volym: Spelaren kan ställa in volymen på ljudeffekterna och omgivande ljud genom att flytta volymknappen.
  • Ljudeffekter: Välj mellan På och Av för att aktivera eller avaktivera spelvinstljudet.
  • Omgivande ljud: Välj mellan På och Av för att aktivera eller avaktivera bakgrundsljudet.
  • Spel med mellanslagtangent: Om du väljer detta alternativ kan mellanslag användas för att starta ett spel.

Mobilalternativ

• Tryck på ikonen för hamburgarmenyn för att visa alternativ som betalningstabell, spelinställningar, Inställningar, "i"-ikonen och Kassa i mobilen.
  • Klicka på Hem för att återvända till lobbyskärmen.
  • Klicka på Betalningstabell alternativet för att se sidan med  betalningstabellen .
  • Tryck på tillbaka-knappen. för att återvända till spelet.
  • Tryck på volym symbol för att spela spelmusik (vice versa).
  • Klicka på ‘$’ för att komma till insättningssidan.

Spelregler:

• Clover and Clover Again är ett 5*6 reaktionsspel med kastvinster, och symboler ger vinst var som helst på hjulet.
  • Satsningsvärde kan ändras med hjälp av knapparna + och -.
  • Klicka på SNURRA-knappen för att starta spelet med den aktuella valda INSATSEN.
  • Om åtta eller fler symboler visas någonstans i hjulvyn kommer vinsten att delas ut enligt vinsttabellen.
  • De vinnande symbolerna kommer då att förstöras och ersättas av symbolerna ovan.
  • Mätaren som visas på TRAIL ökar med det totala antalet symboler som förstörs med varje omedelbar vinst-TRÄFF.
  • Varje mätar- eller Trail-tröskel som nås antingen ökar universalmultiplikatorn eller ger en SNABBVINST.
  • Om antalet förstörda symboler överstiger 100 kommer kastandet att fortsätta och den högsta universalmultiplikatorn kommer att användas.
  • Mätaren/Trail återställs i slutet av varje spel i grundspelet.

SPÅRPOSITION

UNIVERSALMULTIPLIKATOR

SNABBVINST

10

X2

15

x1

20

x3

25

X2

30

x5

35

x3

40

x7

45

x5

50

x10

55

x7

60

x15

65

x15

70

x25

75

x25

80

x40

85

x 50

90

x75

95

x 100

100

x 100

• Universalmultiplikatorn kan inte användas för någon SNABBVINST eller SCATTTER-vinst.
  • För varje snurr som spelaren får över 8 kaskadvinstsymboler kommer Leprechaun springa till en kvalificerande position på spåret.
    • Om spelaren samlar in universalmultiplikatorn multipliceras den omedelbara vinstträffen med motsvarande universalmultiplikatorvärde på Trail.
    • Om spelaren samlar in Quick Hit multipliceras insatsen med motsvarande Quick Hit-värde på spåret och läggs till i den omedelbara vinsten.
    • Om spelaren passerar både universalmultiplikatorn och snabb-VINST på Trail inom samma omedelbara vinst (HIT), kommer spelaren att belönas med den omedelbara vinsten (HIT)x (universalmultiplikatorvärdet) + snabbvinst (Insats x motsvarande värde på Trail) som läggs till för att belöna totalvinsten.
  • Om inga kvalificerande symboler landar - SLUTAR SPELET och mätaren/Trail återställs ( Trail återställs).
  • All vinster multipliceras med insatsvärdet
  • Alla utbetalningar görs enligt utbetalningstabellen.
  • Alla möjliga vinstkombinationer läggs till i ditt sammanlagda belopp.
  • Endast det högsta vinstbeloppet betalas för varje vinstformation.
  • Landa fyra eller fler Scatter-symboler i huvudspelet för att aktivera frisnurr.
  • Den teoretiska avkastningen till spelaren är 94,30 %.
  • Maxvinsten i det här spelet är satt till 250 000 EUR eller motsvarande belopp i din valuta under huvudspelet eller frisnurrsfunktionen. Ytterligare frisnurr och linjevinster kommer att förverkas om den högsta vinsten är begränsad.
  • Om du loggar in på ditt konto på skrivbordswebbplatsen och väljer alternativet "Spelloggar" i något spel får du tillgång till din spelhistorik.
  • Vid eventuella fel annulleras alla utbetalningar och spel.
  • Scattervinster multipliceras med den totala insatsen
  • Bara den insamlade högsta universella multiplikatorn delas ut.
  • Quick Hit delas ut på kumulativ bas.
  • Värdet på symbolen som förstörs i spelet kommer att visas på en kumulativ basis under universalmultiplikatorn
  • Kartan kommer att korsas för att visa den kumulativa universella multiplikatorn och snabbträffsmultiplikatorerna som samlats in på den specifika spelomgången och återställs vid spelslutet.

Överlappande vinster:

• Alla symbolvinster producerar kaskader och kommer att förstöras och ersättas av kaskadsymboler från ovan.
  • Kastfunktionen stoppas automatiskt om det inte finns några nya vinnande kombinationer för att skapa en vinst.
  • Alla vinster som ackumuleras under dessa överlappningsvinster betalas ut till spelaren efter att överlappningsfunktionen har slutförts.

Frisnurrsfunktionen:

• Om fyra Scatter-symboler landar i huvudspelet aktiveras 10 frisnurr och ger tre ggr totalinsatsen .
  • Om fem Scatter-symboler landar i huvudspelet aktiveras 10 frisnurr och ger fem ggr totalinsatsen .
  • Om sex Scatter-symboler landar i huvudspelet aktiveras 10 frisnurr och ger 100 ggr totalinsatsen.
  • Under frisnurr bör minst tre Scatter-symboler landas för att återaktivera frisnurrsfunktionen med omedelbar vinst.
  • Om tre Scatter-symboler landar under frisnurr aktiveras fem frisnurr.
  • Om fyra Scatter-symboler landar under frisnurr aktiveras fem frisnurr och ger tre ggr totalinsatsen.
  • Om fem Scatter-symboler landar under frisnurr aktiveras fem frisnurr och ger fem ggr totalinsatsen
  • Om sex Scatter-symboler landar under frisnurr aktiveras fem frisnurr och ger 100 ggr totalinsatsen.
  • Scatter direkt-vinsten betalar bara motsvarande belöning och läggs inte till i Trail.
  • Till skillnad mot grundspelet kommer inte mätaren att återställas efter varje frisnurr.
  • Frisnurr spelas med samma insats som spelet som aktiverade frisnurren.

Knappkommandon:

• Klicka på Spelregler om du vill läsa utförliga regler för spelet på en separat webbsida.
  • Klicka på Spelloggar om du vill se loggar från tidigare spel.
  • Klicka på Ansvarsfullt Spelande för att öppna sidan om ansvarsfullt spelande.
  • Klicka på Riktiga\Gratis för att ändra till läget riktiga pengar eller gratispengar.
  • Klicka på Stjärnan för att lägga till eller ta bort spel från favoriterna.
  • Klicka på knappen Insättning om du vill sätta in mer pengar på ditt konto.
  • Funktionen spelloggar är bara tillgänglig när du spelar med riktiga pengar.

Avkastning till spelaren:

• Den teoretiska avkastningen till spelaren är 94,30 %.

VANLIGA FRÅGOR:

1. Det gick inte att spela klart. Vad ska jag göra?

• Om du blir bortkopplad mitt i spelet, kommer programvaran automatisk att avsluta det åt dig. Du kan få fram ditt spelresultat genom att klicka på knappen "Spellogar" när du har loggat in på nytt.

2. Vad ska jag göra om saldot är för lågt för att göra en satsning?

• Klicka på knappen "Insättning" längst ner på spelskärmen och gör en insättning.

3. För övriga frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst när som helst under dygnet.

Datum för senaste ändring: 2023-08-01