3 Lucky Witches

3 LUCKY WITCHES REGLER

Välkommen till 3 Lucky Witches! Välj din mest tursamma häxa att följa med dig på häxhjulet. Där kan du vinna kontantvinster, garanterade vinstsnurr och val för mega-valfunktionen! Kan du omfamna magin och vinna upp till 5000x?

SNABBA FAKTA

RTP Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94.0%
Volatilitet Hög
Genomsnittlig bäst vinst efter 100 snurr Alla spelare: 51 x insats
1 på 10 spelare: 241 x insats
1 på 100 spelare: 768 x insats
1 på 1000 spelare: 4586 x insats

INTRODUKTION

3 Lucky Witches är en 5-hjuls slot med 243 sätt att vinna, skapad av 4ThePlayer. Sätt att vinna ersätter vinstlinjer vilket gör det enklare att se var vinsten finns. En vinst formas av efterföljande symboler med start från första hjulet.

3 Lucky Witches innehåller Häxhjulet - vinn kontantvinster, snurr med garanterade vinster eller val i Mega-valbonusen! Välj din mest tursamma häxa att bli din wild-symbol!

HUR SPELAR MAN?

Spelaren väljer sitt insatsbelopp genom att använda knapparna + och –. Se spelets vinsttabell för detaljer om vinstutbetalningar.

Spelaren trycker på SNURRKNAPPEN för att börja spela. Om du spelar på en PC kan du använda mellanslag för att snurra om knappen är aktiverad i spelets meny.

När snurret stannar höjs vinnande symboler ovanför hjulen.

Vinster betalar från vänster till höger.

SYMBOLER

WILD-SYMBOL

Wild-symbolen ersätter varje symbol förutom scatter-symbolen.

Wilds ger ingen egen vinst och kan landa på alla hjul.

Du kan välja vilken häxa som ska synas på wild-symbolen genom att använda pilarna på startskärmen eller i vinsttabellen, eller genom att klicka på wild-symbolen på hjulen. Detta påverkar alla wild-symboler på hjulen. Denna funktion är endast estetisk, att ändra vilken häxa som syns på wild-symbolen har ingen påverkan på RTP eller spelets funktioner på något sätt.

BONUS SCATTER

Om 3 eller fler bonus scatters visas på hjulen aktiveras funktionen med häxhjulet.

HÄXHJUL-BONUS

Om 3 eller fler bonus scatters visas på hjulen aktiveras funktionen med häxhjulet.

• 3 bonus scatters startar nivå 1 på häxhjulet.
  • 4 bonus scatters startar nivå 3 på häxhjulet.
  • 5 bonus scatters startar nivå 5 på häxhjulet.

Hjulet kommer att snurra på varje nivå i häxornas hjul. Du vinner antingen en vinst eller går upp en nivå.

Om du går upp en nivå kommer du att föras till nästa nivå på häxhjulet som kommer att snurra nästa hjul.

Om du vinner en pris kommer häxhjul-bonusen att avslutas och din vinst tilldelas. Du kan vinna ett av följande priser:

• Kontantvinst: denna betalas omedelbart ut när häxhjul-bonusen avslutas. Kontantvinst som är möjlig att vinna visas på varje nivå av häxhjulet. De multipliceras med den aktiverande insatsen.
  • Vinstsnurr: vinn ett antal snurr med garanterad vinst med en prismultiplikator, eller ta emot en kontantvinst.
  • Mega-val: vinn ett antal val i Mega-valbonusen, eller ta emot en kontantvinst.
  • ?: vinn antingen kontantvinst, snurr med garanterad vinst eller Mega-val.

Om du vinner snurr med garanterad vinst eller Mega-val eller ?, kommer du att få välja att antingen spela din bonus eller ta emot en kontantvinst. Kontantvinsten kommer att vara samma som genomsnittligt vinstvärde för bonusen du kan välja att spela, och den visas också på häxhjulet. Om du vinner ett ? kommer du att få välja mellan ett antal snurr med garanterad vinst eller Mega-val.

VINSTSNURR

Beroende på positionen på hjulet som aktiverar denna funktion kan du vinna mellan 3 till 20 vinstsnurr.

Vinstsnurr spelas med en vinstmultiplikator på 3x, vilket betyder att alla vinster kommer att multipliceras med detta värde.

När vunnen genom ett ? på hjulet i basspelet, kan snurr med garanterad vinst spelas med en multiplikator på 3x, 6x eller 10x.

Under vinstsnurr kommer samtliga snurr att ge en vinnande symbolkombination.

När vinstsnurren är slut kommer funktionen att avslutas och dina vinster tilldelas.

Istället för att spela denna bonus kan du välja att ta en kontantvinst som motsvarar genomsnittlig vinstvärde för denna bonus. Att spela bonusen kan ge en vinst som är lägre eller högre än kontantvinsten.

Snurr med garanterad vinst kan inte återaktiveras.

Snurr med garanterad vinst spelas med samma insats som det aktiverande snurret.

Maximal vinst i Vinstsnurr är 6000X!

MEGA-VAL

Beroende på positionen på hjulet som aktiverar denna funktion kan du vinna mellan 1 till 5 val i Mega-valbonusen.

Du kommer att se ett antal objekt att välja mellan. Tryck på ett objekt för att välja den och avslöja kontantvinsten som sedan läggs till din totala vinst.

När valen är slut kommer funktionen att avslutas och du tilldelas dina vinster.

Istället för att spela denna bonus kan du välja att ta en kontantvinst som motsvarar genomsnittlig vinstvärde för denna bonus. Att spela bonusen kan ge en vinst som är lägre eller högre än kontantvinsten.

KÖPFUNKTION

Det finns 3 olika köp av funktion-lägen:

• Häxhjul-bonus
    Ger automatiskt 3-5 scatters för att snurra på häxhjulet. Vinn kontantvinster, snurr med garanterade vinster och Mega-val. Landa på ? för att välja en kontantvinst, snurr med garanterad vinst eller Mega-val.
  • Vinstsnurr-bonus

Snurra för att vinna snurr med garanterad vinst med en 3x multiplikator. Landa på ??? för att vinna en kontantvinst, snurr med garanterad vinst eller Mega-val (detta väljs automatiskt åt dig).

• Mega-valbonus
    Snurra för att vinna ett antal Mega-val. Landa på ??? för att vinna en kontantvinst, snurr med garanterad vinst eller Mega-val (detta väljs automatiskt åt dig).

Köpfunktionen kan endast aktiveras i basspelet.

HUR MAN RÄKNAR UT EN VINST MED 243 SÄTT ATT VINNA

Om något eller några av hjulen innehåller fler än en (1) symbol av samma slag multipliceras vinsten.

Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din slutgiltiga utbetalningsmultiplikator.

Till exempel, om det första hjulet har två symboler, det andra hjulet tre symboler och det tredje hjulet två symboler kommer vinsttabellen multipliceras med 2 x 3 x 2 = 12.

AUTOSPEL

Autospel tillåter spelaren att spela utan att trycka på snurra. För att öppna autospel, tryck på AUTOSPEL-knappen (den lilla knappen med fyra pilar och en spelikon i mitten).

Spelaren har möjlighet att välja antalet snurr, förlustgräns och gräns för enskild vinst. Snurren kommer automatiskt att stoppas när det valda numret har nåtts eller gränsen för förlust eller enskild vinst är uppnådd.

När autospel är aktiverat blir AUTOPLAY-knappen en STOPP-knapp som visar antalet kvarvarande spins. För att stoppa autospel, tryck på STOPP-knappen.

SPELPANEL

• Meny - Menyikonen expanderar eller minimerar spelmeny.
  • Saldo - Visar spelarens aktuella saldo.
  • Insats – Visar nuvarande insats.
  • Vinst - Visar aktuell vinst.
  • Snurrrknapp - Satsar och startar spelet. (Spelare kan i vissa regioner använda mellanslagstangenten på dator för att snurra)
  • Autospel - Visar alternativ för autospel.
  • Köp Funktion - Öppnar menyn för köp av bonusspel.

SPELMENY

• Ljud - Stänger av och slår på ljudet.
  • Vinsttabell - Visar vinsttabellen som innehåller en förklaring av de viktigaste funktionerna i spelet och visar dynamiskt utbetalningarna för varje symbol.
  • Autospel - Visar alternativ för autospel.
  • Tryck på space för att snurra - Spelare kan använda mellanslagstangenten på datorn på vissa marknader. Där detta är möjligt tillåter detta alternativ spelare att inaktivera funktionen.
  • Historik - Visar de senaste snurren med en möjlighet att se dem igen.
  • Spelregler - Visar spelets regler.

(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 96.0%.

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition.

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom 1 timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och -vinster ogiltiga och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
  • Detta är spelregler version 1.0.
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WILD WILD-SYMBOL
WIN SPINS VINSTSNURR
LAST WIN SPIN SENASTE VINSTSNURR
WITCHES' WHEEL HÄXHJUL
MEGA PICKS MEGA-VAL
SCATTER SYMBOL SCATTER-SYMBOL
CONGRATULATIONS GRATULERAR
WIN UP TO VINN UPP TILL
BIG WIN STORVINST
MEGA BIG WIN MEGASTORVINST
EPIC BIG WIN EPISK STORVINST
5 OF A KIND 5 AV EN TYP
WIN FREQUENCY VINSTFREKVENS
ANY ALLA
BUY FEATURE KÖPFUNKTION
TOTAL WIN TOTAL VINST

Datum för senaste ändring: 2023-10-03