Bakery Bonanza

• Bakery Bonanza är en videospelautomat med 6 hjul och 5 rader (med ett extra hjul längst ner på hjul 2, 3, 4 och 5) med stigande multiplikator.
  • Spelet spelas med 20 i grundinsats för 2 025 vinstsätt–32 400 vinstsätt, insatsnivå på 1 till 10 och insatsstorlek på 0,10 till 1,00.
  • Spelets valuta är kr.
  • Insatsstorleken anges med "Insatsstorlek"-väljaren.
  • Insatsnivån anges med "Insatsnivå"-väljaren.
  • Insatsbeloppet anges med "Insatsbelopp"-väljaren.
  • "Kontantplånbok" visar pengar som finns tillgängliga för satsning.
  • Vinstkombinationer och utbetalningar sker enligt "Vinsttabellen".
  • En insatssättvinst i kontanter är lika med det värde som visas i "vinsttabellen" multiplicerat med insatsstorlek och insatsnivå.
  • Insatssätt ger vinst om de vinnande symbolerna hamnar i följd från hjulet längst till vänster vidare till höger.
  • Totalt antal vinnande insatssätt för varje symbol beräknas genom att multiplicera antalet intilliggande vinnande symboler på varje symbol från hjulet längst till vänster vidare till höger.
  • Utdelning från vinnande symboler multipliceras med antalet vinnande insatssätt.
  • Samtidiga vinster på olika insatssätt läggs samman.
  • Efter varje omgångs utbetalning exploderar alla vinnande symboler och symbolerna ovanför faller ned och tar deras plats i nästa omgång.
  • Eventuella ytterligare vinnande kombinationer kommer att tillgodoräknas i varje omgång tills inga fler vinnande kombinationer kan tillgodoräknas.
  • Alla vinster visas i kontanter.
  • Vissa symboler kan uppta 2 till 4 symbolers yta och var och en av dessa symboler kommer motsvara en enskild symbol när utbetalningen beräknas.
  • Wild-symboler ersätter alla symboler förutom scatter-symboler.
  • Wild-symboler förekommer endast på hjul 2, 3, 4, 5 och 6.
  • Gratissnurrfunktionen spelas med samma insatsstorlek och insatsnivå som snurret som utlöste det gratissnurrfunktionen.

Wilds-på-väg

• Under alla snurr kan en del symboler, (förutom wild-symbolen och scatter-symbolen) på hjul 2, 3, 4 och/eller 5 som upptar en yta om 2 till 4 symboler, ha en silverram runt sig.
  • Vid varje ny omgång, efter att de nya symbolerna har fallit ner, kommer eventuella symboler med silverram som är del av en vinst i föregående omgång omvandlas till en slumpmässigt vald symbol (förutom symbolerna Wild och Scatter) med en guldram runt sig.
  • Vid varje ny omgång, efter att de nya symbolerna har fallit ner, kommer alla symboler med guldram som är del av en vinst i föregående omgång omvandlas till 2 till 4 wild-symboler beroende på antalet symbolytor som upptas av symbolen med guldram.

Multiplikatorhjul

• Vid varje omgång efter att vinsterna har betalats ut kommer vinstmultiplikatorn att ökas med 2 för varje vinnande symbol på multiplikatorhjulet längst ner på hjul 2, 3, 4 och 5.

Gratissnurrfunktion

• 4 scatter-symboler var som helst aktiverar gratissnurrfunktionen med 10 gratissnurr. Varje ytterligare scatter-symbol ger dig 2 extra gratissnurr.
  • När gratissnurrfunktionen startar är vinstmultiplikatorn x3.
  • Vid varje omgång efter att vinsterna har betalats ut kommer vinstmultiplikatorn att ökas med 3 för varje vinnande symbol på multiplikatorhjulet längst ner på hjul 2, 3, 4 och 5.
  • I slutet av varje gratissnurr tilldelas 1 gratissnurr för varje +1-symbol på hjulen (om det finns några).

Huvudspel

Snurr

• Tryck för att börja snurra med aktuell grundinsats, insatsstorlek och insatsnivå.
  • Tryck på för att börja snurra med nuvarande grundinsatser, insatsstorlek och insatsnivå. (gäller endast PC-versionen)
  • Tryck och håll ner så fortsätter spelet snurra tills du släpper. (gäller endast PC-versionen)

Minus

• Tryck för att minska insatsbeloppet.

Plus

• Tryck för att öka insatsbeloppet.

Plånbokssaldo

• Tryck för att visa saldot i tillgängliga plånböcker.

Insatsbelopp

• Tryck för att visa insatsalternativen.
  • Insatsstorlek: Bläddra för att välja insatsstorlek.
  • Insatsnivå: Bläddra för att välja insatsnivå.
  • Insatsbelopp: Bläddra för att välja insatsbelopp.
  • Maxinsats: Tryck för att ställa in insatsstorlek och insatsnivå till maximalt värde.

Vinstbelopp

• Tryck för att visa spelhistoriken.

Ljud

• Tryck för att slå PÅ eller AV ljudet.

Fler inställningar

• Tryck för att komma till ytterligare inställningar.

Vinsttabell

• Visar vinstkombinationer och vinsttabell.

Regler

• Visar spelreglerna och knappfunktioner.

Historik

• Visar detaljer om tidigare spelade spel. Bläddra ned till slutet för att läsa in fler poster.
  • Tryck på för att välja datumen för spelen som ska visas i historiken.

Stäng

• Tryck på för att återgå till huvudspelet.

Utdelning till spelaren

Total teoretisk utdelning till spelare (RTP) för detta spel är 93.75%. Denna RTP representerar spelets långsiktiga teoretiska utbetalning.

Datum för senaste ändring: 2023-06-09