The Goonies: Hey You Guys!

Steg 1: Kom igång

1. Klicka på knappen TOTALINSATS för att öka eller minska beloppet för din TOTALINSATS. Under alternativet totalinsats väljer du bland tillgängliga insatser från listan (beroende på operatörskonfiguration och valuta).
  2. Klicka på ”SNURRA” för att starta ditt spel.

Steg 2: Så här spelar du

• Tryck på ”SNURRA” för att starta spelet.
  • Hjulen snurrar och stannar slutligen slumpmässigt.
  • Om symbolkombinationen som visas på hjulen bildar en linje med 3, 4 eller 5 matchande symboler från hjulet längst till vänster på någon av vinstlinjerna så vinner du. Alla vinnande linjer markeras och dina vinster sätts in på ditt kontosaldo.

Wildsymbol

• Wildsymbolen kan hjälpa till att skapa vinster genom att ersätta andra symboler, förutom scattersymboler.
  • Endast den högsta vinsten per vinstkombination betalas ut.
  • Wild ersätter alla symboler förutom scatter- och PENGAR-symboler.

Hey You Guys

• Hey You Guys kan aktiveras slumpmässigt under alla snurr, vilket ger en av följande modifierare
  • Dold skatt: Lägger slumpmässigt till mynt-kontantsymboler på hjulen
  • Bonusboost: Extra bonussymboler kan läggas till på hjulen
  • Dynamit-wilds: Dynamit läggs till på hjulen och exploderar för att avslöja wild-symboler
  • Ras: Symboler tas bort från hjulen och nya symboler dyker upp för att ge en vinst

Kontantinsamling

• När du först kliver in i spelet är INKASSERA-symbolen aktiv.
  • Om en SAMLA Sloth-scattersymbol landar på hjul 5 under snurr där en mynt-kontantsymbol landar på hjul 1–4, aktiveras kontantinsamlingsfunktionen.
  • Sloth-symbolen expanderar för att täcka det 5:e hjulet och samla in kontantvärdena som visas på mynt-kontantsymbolerna.
  • När en PENGAPOTTSYMBOL (MINI, MINOR, STOR eller MEGA) landar på hjulen får du motsvarande pottvärde.
  • När SAMLA Sloth har samlat alla myntsymboler på ett snurr i huvudspelet, låses en ny OMSNURR Sloth-symbol upp i huvudspelet och under gratissnurr. OMSNURR-Sloth samlar in alla synliga kontantsymboler innan OMNSURR-Sloth hålls på plats och snurrar om de första 4 hjulen. Nya kontantsymboler som landar samlas också in av OMSNURR-Sloth.
  • När OMSNURR-Sloth har samlat in mynt-kontantsymboler på ett snurr i huvudspelet, låses en ny BOOST Sloth-symbol upp i huvudspelet och under gratissnurr. BOOST-Sloth samlar in alla synliga kontantsymboler samt tilldelar en kontant-boost till det slutliga insamlade beloppet.
  • När BOOST-Sloth har samlat in mynt-kontantsymboler på ett snurr i huvudspelet, låses en ny SUPERSAMLA Sloth-symbol upp i huvudspelet och gratissnurrar. SUPERSAMLA-Sloth samlar in synliga kontantsymboler upp till 10 gånger.
  • När alla fyra Sloth-symbolerna har låsts upp förblir de aktiva i huvudspelet och under gratissnurr från den punkten och framåt.

Sloth-gratissnurr

• När 3 bonus-scattersymboler dyker upp på hjul 2, 3 och 4 aktiveras sloth-gratissnurrbonusen.
  • Om du snurrar 3 bonus-symboler samtidigt får du 10 gratissnurr.
  • Under gratissnurr förblir alla upplåsta Sloth-insamlingsscattersymboler aktiva. På snurr där en sloth-insamlingssymbol landar tilldelas priset för varje mynt-kontantsymbol som också landar.
  • Samlar du in 3 Sloth-insamlingssymboler får du 5 extra snurr tillsammans med en multiplikator på 2x för alla mynt-kontantsymboler som Sloth samlar in.
  • Samlar du in 6 Sloth-insamlingssymboler får du 5 extra snurr tillsammans med en multiplikator på 3x för alla mynt-kontantsymboler som Sloth samlar in.
  • Samlar du in 9 Sloth-insamlingssymboler får du 5 extra snurr tillsammans med en multiplikator på 5x för alla mynt-kontantsymboler som Sloth samlar in.
  • Samlar du in 12 Sloth-insamlingssymboler får du 5 extra snurr tillsammans med en multiplikator på 10x för alla mynt-kontantsymboler som Sloth samlar in.
  • Gratissnurr fortsätter tills alla gratissnurr har använts – spelaren får då bonusvinsterna som han eller hon har samlat på sig.
  • Gratissnurr spelas automatiskt med samma antal linjer och insats per linje som spelet som aktiverade dem.

Autospel

• (med förbehåll för operatörens konfiguration och juridiska krav)
  • Det finns en Autospel-funktion som startar varje snurr automatiskt.
  • Genom att välja ”AUTOSPEL” kan du välja att spela automatiskt, gång på gång.
  • Välj din insats som vanligt och tryck på knappen "AUTOSPEL" för att välja hur många insatser som ska spelas automatiskt.
  • Du kan stoppa Autospel från att fortsätta till nästa snurr genom att klicka på knappen "STOPP".

Vinstinformation och spelregler

• Volatiliteten kan variera beroende på antalet spel som spelas.
  • Linjevinster multipliceras med värdet av insatsen på den vinnande linjen.
  • Vinster på olika vinstlinjer läggs ihop.
  • Alla linjevinstsymboler måste dyka upp på en spelad linje och på intilliggande hjul med start från hjulet längst till vänster (10 linjer är alltid aktiva). Endast den högsta linjevinsten på varje linje betalas ut.
  • Det går att vinna flera scatterfunktioner i ett och samma spel.
  • Scattervinster betalas ut utöver hjulvinster.
  • Gratissnurr spelas med samma antal linjer och linjeinsats/totalinsats som det aktiverande spelet (10 linjer är alltid aktiva).
  • FEL OGILTIGFÖRKLARAR ALLA SPEL OCH VINSTER.
  • RTP 95%

Gällande datum från

År-månad-dag: 2023-08-21 v4.0

Datum för senaste ändring: 2023-09-01