Cannonade!

Välkommen till Cannonade! videoslot med 5 hjul och 6 rader, free spins och vinstsviter.

OM SPELET

Cannonade!, det häftiga äventyret där varje vinst öppnar upp för fler sätt att vinna, upp till otroliga 7 776 sätt. Spelet har 10 vanliga betalande symboler. Det finns också en free spin-symbol.

Vinstsviter

Detta spel innehåller vinstsviter, vilket betyder att vinnande symboler kommer att hållas kvar i sin position, och hjulen snurras om till dess att inga fler vinnande symboler landar. Extra free spin-symboler kan landa i en vinstsvit, samla 3 eller fler för att få free spins. Varje gång spelaren får en vinstsvit försvinner en blockeringssymbol för varje symbol i vinstkombinationen, på de hjul de visas på, för att öppna upp fler sätt att vinna. Om mer än en symbol skapar en vinst kommer den lägst betalande symbolen att uppgraderas till den högst betalande symbolen som hålls kvar.

Free spins

3 free spin-symboler ger 6 free spins. 4 free spin-symboler ger 9 free spins. 5 free spin-symboler ger 12 free spins. Free spins spelas med samma insats som i det aktiverande snurret. Free spin-symbol ger +1 free spin och tar bort den lägst betalande symbolen från hjulen.

HUR MAN RÄKNAR UT VINSTER MED "VINSTSÄTT"

• För att beräkna totalt antal vinstsätt ska du lägga samman alla enstaka symbolvinster.
  • För att beräkna varje enskild symbolvinst, räknar du antalet efterföljande hjul som innehåller samma symbol med början längst till vänster.
  • Om antalet efterföljande hjul som innehåller symbolen är 3 eller fler med början längst till vänster eller höger, hittar du motsvarande vinstsumma i den dynamiska vinsttabellen.
  • Om något eller några av hjulen innehåller fler än 1 symbol av samma slag, kommer din vinst att multipliceras. Multiplicera antalet symboler på varje hjul för att få din slutgiltiga multiplikator. Om du exempelvis fått två symboler på första hjulet, tre symboler på andra hjulet och två symboler på tredje hjulet, blir din totala multiplikator 2*3*2=12 (total multiplikator).
  • Ovan innehåller inte free spin-symboler vilka inte behöver vara på efterföljande hjul för att ge ett pris.
  • Efter free spins-rundan är avslutad, den totala vinstsumman läggs till på den aktiverande snurren.
  • Det kan finnas en avvikelse mellan summan av de individuella vinsterna i free spins från vad som visas på slutskärmen för total vinst. Totalvinsten på slutskärmen visar den slutliga avrundade vinsten.
  • Wild-symbolen ersätter alla andra symboler utom bonussymbolen.

SPELPANEL

• Meny - Menyikonen expanderar eller minimerar spelmeny.
  • Saldo - Visar spelarens aktuella saldo.
  • Insats - Visar nuvarande insats.
  • Vinstfält - Visar nuvarande vinst
  • Snurrknapp - Lägger insatsen, snurrar på hjulen och startar spelet. (Spelare kan använda mellanslagstangenten på datorn på vissa marknader)
  • Ljud - Stänger av och slår på ljudet.

SPELMENY

• Vinsttabell - Visar vinsttabellen som innehåller en förklaring av de viktigaste funktionerna i spelet och visar dynamiskt utbetalningarna för varje symbol.
  • Insats - Visar insatsalternativen.
  • Spelregler - Visar spelets regler.
  • Inställningar - Visar spelets inställningar.
  • Spelhistorik - Visar de senaste snurren med en möjlighet att se dem igen.
(Vissa funktioner och alternativ kanske inte är tillgängliga i din jurisdiktion)

ÅTERBETALNINGSPROCENT

• Den förväntade återbetalningen speglar den teoretiska återbetalningen över en mycket stor mängd snurr gjorda av många spelare under en utökad tidsperiod, och kan inte påverkas av spelaren.
  • Den totala teoretiska återbetalningen till spelaren är 94%

SLUMPEN

• Enligt en certifierad slumptalsgenerator snurrar hjulen med en rättvis och lika chans för varje stopposition. För mer information, besök https://www.yggdrasilgaming.com/about-us

YTTERLIGARE INFORMATION

• Om spelet avbryts medan det pågår kan du spela om spelrundan efter att ha startat om spelet inom timme/timmar efter avbrottet. Efter det kommer eventuella vinster från avbrutet spel att läggas till på ditt konto. Om du väljer att hoppa över omspelet kommer din vinst omedelbart att läggas till på ditt saldo.
  • I de fall omspelsfunktionaliteten inte är tillräcklig ska du kontakta supporten för din spelwebbplats.
  • Vid fel på hårdvara/mjukvara blir alla påverkade spelinsatser och vinster ogiltiga, och påverkade insatser återbetalas.
  • Detta är en översättning av de ursprungliga spelreglerna. I händelse av en diskrepans mellan den engelska versionen och denna språkversion, har den engelska versionen tolkningsföreträde.
  • Detta är spelregler version 1, daterad 14/11/2022. Om du vill ha tillgång till någon tidigare version kan du använda kontaktformuläret på https://www.yggdrasilgaming.com/contact
ENGELSK TERM ÖVERSÄTTNING
WILD SYMBOL WILDSYMBOL
FREE SPIN FREE SPIN
SCATTER SYMBOL SCATTER-SYMBOL
MAX BET MAXINSATS
CONGRATULATIONS GRATULERAR
YOU WON DU VANN
BIG WIN STORVINST
SUPER BIG WIN SUPERSTOR VINST
SUPER MEGA BIG WIN SUPER MEGASTORVINST
TOTAL WIN TOTAL VINST

Datum för senaste ändring: 2022-12-07