Outback Riches

Hjälp till spelet Outback Riches

Ge dig ut på ett spännande äventyr i hjärtat av den guldtyngda vildmarken! Välkommen till Outback Riches, det ultimata slotspelet där otaliga rikedomar och fängslande karaktärer väntar dig. Följ med vår pigga känguru, nyfikna koala, listiga orm, slug dingo och busiga wombat när de guidar dig genom den stora vildmarken på jakt efter enorma rikedomar. Med tre uppslukande funktioner kommer du att känna spänningen i vildmarken som aldrig förr. Snurra på hjulen och upptäck ett överflöd av gyllene skatter. Spänningen börjar när du aktiverar spelets spännande bonusfunktioner som erbjuder spelare möjligheten att välja sina belöningar. Se hur hjulen snurrar med vild övergivenhet, skapar vinnande kombinationer och ökar dina chanser att vinna den där stora vinsten.

Allmän information

Det finns 5 bildsymboler, 3 scatters och Wild symboler i Outback Riches.

Tabell med allmän information

Speltyp - Video Slot;

Antal vinstlinjer - 20 rader;

Antal hjul och rader - 5x3;

Återgå till spelare - 95,11%;

Feature Spin™ Återgå till spelare (RTP) Gold Nuggets Feature - 95,13%;

Gold Nuggets Feature - 95,13%;

Spelfunktioner

Mining Pots Funktion

Mining Pots-funktionen utlöses av 3 gold mining-symboler på hjul 2-3-4. Avslöja ‘PICK ME’-rutorna för att stapla samma gold mining-symboler 3 gånger för att vinna insatsmultiplikatorn. 3 blå gold mining symboler ger x25 multiplikator. 3 gröna gold mining symboler ger x50 multiplikator. 3 lila gold mining symboler ger x100 multiplikator. Den tilldelade multiplikatorn multiplicerar insatsen och vinster betalas ut. Om ingen åtgärd utförs, väljs en slumpmässig ruta automatiskt var 15:e sekund.

Gold Nuggets Funktion

Funktionen Gold Nuggets utlöses av 3, 4 eller 5 gold nuggets symboler. Funktionen börjar med den lägsta multiplikatorn. Snurra på hjulet och bestäm hur många steg du vill ta dig uppför stigen. Hjulet stannar vid någon av följande 7 sektioner – 1, 2, 3, 4, 5, 6, SAMLA. Siffrorna är de steg som kommer att göras på leden. SAMLA-sektionen samlar in aktuell multiplikator och funktionen slutar. Funktionen spelas tills hjulet landar på SAMLA-sektionen eller den högsta multiplikatorn nås. Den uppnådda multiplikatorn multiplicerar insatsen och vinster betalas ut. Gold Nuggets har utmärkelser: x1 - x200. Om ingen åtgärd utförs snurrar hjulet automatiskt var 15:e sekund.

Canyon Funktion

Canyon-funktionen utlöses av 3, 4 eller 5 canyon-symboler. Canyon-symboler blir aktiva och innehåller multiplikatorer. Välj en av canyon-symbolerna för att visa multiplikatorn. Den avslöjade multiplikatorn multiplicerar insatsen och vinster betalas ut. Canyon har utmärkelser: x2 – x100. Om ingen åtgärd utförs, väljs en slumpmässig canyon-symbol automatiskt efter 15 sekunder.

Köp-funktion

Köpfunktionen är ett ytterligare sätt att aktivera Gold Nuggets-funktionen direkt.

Välj knappen "Köp funktion" och konfigurera det belopp som måste betalas för att omedelbart initiera funktionen.

Feature Spin™

Ytterligare sätt att aktivera Gold Nuggets-funktionen.

Under förspelet Feature Spin™ finns det bara ett spelläge.

Varje spel använder endast gold nuggets-symboler på hjulen.

Matcha 3 gold Nuggets symboler på hjulen för att vinna Gold Nuggets funktionen.

Satsa

Gå in i Satsa-funktionen via "Satsa"-knappen efter eventuella vinster som delas ut under spelet. Välj en färg eller färg för att spela Satsa-funktionen.

Ett kort delas ut. Varje kort dras från en ny kortlek med 52 kort. Spelbeloppet fördubblas om rätt färg väljs eller fyrdubblas om rätt svit väljs. Om det är felaktigt är spelet förlorat.

Tryck på Collect-knappen för att avsluta spelfunktionen.

Du kan spela upp till 5 gånger eller tills vinstsumman är större än £250 000,00.

Du kan inte vinna mer än £250 000,00 från spelfunktionen.

Spelfunktionen är inte tillgänglig när spelvinsterna är större än £125 000,00.

Spelfunktionen ger en genomsnittlig utbetalning på 100 %. Observera att detta inte betyder att varje spel eller serie av spel kommer att returnera denna procentsats.

Resultatet av varje spel är slumpmässigt och påverkas inte av tidigare resultat.

Satsningen aktiverar/inaktiverar i inställningarna med växlingsknappen.

Om inget val görs, kommer spelet timeout och samla in eventuella vinster.

Satsa chans

När en spelares tillgodohavande blir mindre än det sista spininsatsbeloppet aktiveras insatschansen.

Skalan blir aktiv.

Oddsen för en framgångsrik spelchans representeras av det gröna segmentet. Att landa på grönt är en framgångsrik satsningschans, rött är en förlorande satsningschans.

När du trycker på SNURRA snurrar pekaren. Om du landar på grönt delas ett spin av hjulen ut på samma insatsnivå som användes innan spelchans aktiverades.

Om den landar på rött, tas kredit.

När du trycker på avbryt-knappen ändras skärmen från insatschans till spelet, utan något avdrag från det återstående saldot.

Satsningschansen inaktiverar/aktiverar i inställningarna med växlingen Satschans.

Spela

Insats

För att spela en runda, ska du konfigurera din insats med +/- knapparna.

Spinalternativ

Klicka på Snurra-knappen eller tryck på mellanslagstangenten för att snurra.

Mellanslagstangenten inaktiverar/aktiverar i inställningarna av mellanslagstangenten för att snurra växla.

För att spela rundor snabbare kan spelaren använda alternativet Turbo.

Turbo – hjulen snurrar och stannar snabbare utan extra animation.

Turbo kan aktiveras genom att hålla ned mellanslagstangenten eller slå på den från Burger-menyn.

Utbetalningsregler

Vinnande kombinationer betalas med början från hjulet längst till vänster till hjulet längst till höger.

Vinstkombinationer och utbetalningar beräknas enligt spelets "Betalningstabell", som kan nås via knappen "Info".

Alla utmärkelser (förutom Scatters) betalas endast på aktiva vinstlinjer.

Den högsta vinsten betalas endast per aktiv vinstlinje.

Felfunktion ogiltigförklarar alla betalningar.

Wilds-symboler ersätter alla vinster utom Scatter.

4 eller färre Wild-symboler måste kombineras med en annan symbol på en vinstlinje för att skapa en vinnande kombination.

Om en frånkoppling från spelet eller ett fel i spelet inträffar och du startar om spelet, återställs ditt saldo till beloppet innan avbrottet inträffade.

Vse odprte seje, ki jih igralec ne zaključi, skupaj z morebitnimi prihodnjimi transakcijami za te seje, bodo prekinjene po največ 90 dneh in najmanj 7 dneh, odvisno od prebivališča igralca.

Var medveten om att varje konto endast tillåter att ett enda spel spelas åt gången. Därför bör ett spel inte spelas på mer än en enhet, eller flera spel på samma enhet samtidigt. Om du gör det kan det leda till olika fel.

För bästa spelupplevelse rekommenderas användning av den senaste versionen av programvaran.

Utbetalningsregler i Funktioner

Funktioner som utlöses från basspelet spelas med samma insatsbelopp som den omgång som aktiverade funktionerna. Funktioner som utlöses från Feature Spin™ spelas på grundspelsinsatsen som motsvarar Feature Spin™-insatsen. Öppna vinsttabellen i Feature Spin™-läge för att se motsvarande basspelsinsats.

Výhry funkcií sa pripočítavajú k výhram línií.

Autoplay

Möjliggör att spela spelet automatiskt under ett förutbestämt antal omgångar med den för närvarande valda insatsen. Autoplay-menyn är tillgänglig via knappen "Auto". Välj antalet Autoplay-rundor i fältet Totalt snurr.

Limiter för Autoplay

Förlustgräns – Autopley stoppas vid det sista snurret innan förlustgränsen nås. Förlustgränsen för Autoplay bör vara högre än din totala insats.

Stop on Bonus-funktionen - Autoplay-funktionen stoppas när spelet når någon funktionsomgång: Mining Pots-funktion, Gold Nuggets-funktion eller Canyon-funktion.

Stoppa vid vinst ovan – Autoplay-funktionen stoppas när vinstbeloppet för kombinerade vinster har nått den inställda beloppsgränsen.

När gränsens villkor är uppfyllda kommer Autoplay att stoppas och det relevanta popup-meddelandet visas i mitten av skärmen.

Outback Riches: Klienten v1.0.5 (CGE v2.3.4.0), Server v1.0.0.0

Datum för senaste ändring: 2023-07-19