Mega Magic Spell

Om det här Spelet

Det här är en videospelsautomat med 5 hjul och 4 rader.

Regler för vinstrader

Spelet innehåller 20 vinstrader.

Vinster utdelas när matchande symboler hamnar bredvid varandra i en vinstrad.

Vinstrader går från vänster till höger från det första hjulet.

Antalet vinstrader som spelas är fast.

Insatsregler

Varje spel kostar lika mycket som den totala insatsen.

Insatsen beror på antalet mynt och myntstorlek.

Den ursprungliga insatsen är antalet mynt multiplicerade med myntvärdet.

Den totala insatsen baseras på den ursprungliga insatsen och multipliceras med kostnaden för de spelade vinstraderna.

Vinstregler

Vinster från vinstrader baseras på din ursprungliga insats.

Vinsten baseras på vinstkombinationen.

Om flera vinnande kombinationer stannar på samma vinstrad är det bara den högsta av vinsterna som betalas ut.

Den totala utbetalningen är summan av alla vinster från vinstrader från ett spel.

Vinn upp till-värdet som visas är avrundat nedåt och motsvarar ungefär den högsta möjliga vinsten som kan uppnås i ett givet spel.

Vinsttabellen visar utbetalningen för varje symbol baserat på den nuvarande insatsen.

Wild-symboler

Wild-symboler kan skapa sina egna vinstkombinationer när de stannar i en vinstradskombination.

Wild-symboler visas på alla hjul i basspelet och Free Spins.

Wild-symboler kan visas som enstaka eller staplade på alla hjul.

Wild-symboler kan ersätta alla symboler utom Scatter-symboler, Jackpot-symboler, Myntsymboler och Insamlingssymboler.

Scatter-symboler

Den här symbolen ger inte vinst.

Scatter-symboler visas på alla hjul i både basspelet och Free Spins.

1 Scatter per hjul aktiverar Free Spins.

Myntsymboler

Myntsymboler visas på alla hjul i basspelet och Free Spins.

Myntsymboler-staplar visas på hjul 1, 2, 3 och 4.

Myntsymboler ger priser när de dyker upp tillsammans med en Insamlingssymbol.

Insamlingssymbol

Insamlingssymbolerna visas i både basspelet och Free Spins.

Insamlingssymbolen visas på hjul 5.

Insamlingssymbolen samlar in alla myntutbetalningar som syns på hjulen när den landar på hjul 5.

När Insamlingssymbolerna dyker upp tillsammans med Myntsymboler tilldelas Myntpriserna.

Det finns ytterligare Insamlingssymboler på hjul 5 i Free Spins.

Den Vanliga Insamlingssymbolen samlar alla myntutbetalningar som syns på hjulen när den dyker upp på hjul 5 i basspelet och Free Spins.

Additiv Insamlingssymbol samlar alla myntutbetalningar som syns på hjulen när den dyker upp på hjul 5 och lägger till ett slumpmässigt värde till varje myntutbetalning endast under Free Spins.

Multiplikatorinsamlingssymbol samlar alla myntutbetalningar som syns på hjulen när den dyker upp på hjul 5 och multiplicerar varje myntutbetalning endast under Free Spins.

Jackpottar

Bara 1 jackpott kan ges åt gången.

Det finns 4 Jackpottar i basspelet.

Jackpott-symboler visas på hjul 1, 2, 3 och 4 i endast basspelet.

Om du får Jackpott-symboler ökar Jackpott-värdena för varje motsvarande Jackpott-nivå.

Om du får Jackpott-symboler kan dessa slumpmässigt tilldela motsvarande Jackpott-nivå.

Mega-jackpotten ökar med 2,0x den totala insatsen för varje motsvarande Jackpott-symbol som dyker upp.

Mega-jackpotten kan ge priser på mellan 100x och 5 000x den totala insatsen.

Jätte-jackpotten ökar med 1,0x den totala insatsen för varje motsvarande Jackpott-symbol som dyker upp.

Jätte-jackpotten kan ge priser på mellan 20x och 500x den totala insatsen.

Liten-jackpotten ökar med 0,5x den totala insatsen för varje motsvarande Jackpott-symbol som dyker upp.

Liten-jackpotten kan ge priser från 10x till 100x den totala insatsen.

Mini-jackpotten ökar med 0,5x den totala insatsen för varje motsvarande Jackpott-symbol som dyker upp.

Mini-jackpotten kan ge priser på mellan 5x och 50x den totala insatsen.

Sannolikheten att aktivera Jackpottarna kan ändras när Jackpottvärdena ändras.

Free spins

Alla insatser som spelas är desamma som det spel som aktiverade funktionen.

Free spins spelas automatiskt.

1 Scatter per hjul aktiverar ytterligare 10 Free Spins.

Varje Scatter som dyker upp tillsammans med en Insamlingssymbol ger +1 Free Spins.

Köpfunktion

Den här funktionen spelas med den nuvarande insatsen.

Funktionens kostnad är baserad på en multipel av det aktuella insatsbeloppet och visas i spelet.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Funktionen är eventuellt inte tillgänglig vid alla insatser.

Spelmeny

Knappen Meny: Visar fler spelalternativ.

Knappen Lobby: Avslutar spelet.

Knappen Bank: Visar banksidan.

Knappen Inställningar: Visar spelinställningarna.

Knappen Vinsttabell: Visar vinsttabeller och spelregler.

Spelkontroller

Krediter: Visar nuvarande saldon.

Insats: Visar den nuvarande totala insatsen.

Vinst: Visar den senaste vinsten.

Knappen Köp: Köp Free Spins-funktionen för en fast kostnad.

Knappen Spel: Sätter igång ett spel.

Knappen Autospel: Visar alternativ för autospel.

Knappen Stoppa autospel: Avbryter den nuvarande autospelsessionen.

Knappen Insats: Visar alternativ för att ändra den nuvarande insatsen.

Knappen Vinsthistorik: Visar de högsta och senaste vinsterna i spelet.

Knappen Ljud på: Sätter på ljud.

Knappen Ljud av: Stänger av ljud.

Knappen X: Avslutar spelet.

Autospel

Autospel låter dig ställa in ett visst antal spel som spelas automatiskt.

Spel spelas med den insats som är vald för tillfället.

Antalet återstående spel i autospelsessionen visas i spelet.

Den här funktionen är endast tillgänglig i basspelet.

Spel: Ställer in antalet spel för autospelsessionen. Autospel avslutas när alla spel har spelats.

Total insats: Ställer in nuvarande insatsvärde.

Vinstgräns: Ställer in en vinstgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om en vinst uppnår det beloppet.

Förlustgräns: Ställer in en förlustgräns för autospelsessionen. Autospel avslutas om saldot minskar med detta belopp.

Insatsinställningar

Knappen Satsa max: Ställer in nuvarande insats till högsta möjliga värde.

Snabbinsatsknappar: Ställer in nuvarande insats till det valda värdet.

Antalet vinstrader som spelas är fast.

Total insats: Visar den totala insatsen.

Spelinställningar

Ljud: Aktiverar spelljud.

Gratisspel

Ett erbjudande om Gratisspel är ett antal gratisspel som tilldelas en spelare.

Varje erbjudande har ett unikt referensnummer.

Insatsskonfigurationen bestäms av spelledarna och kan inte ändras.

Vinster läggs till kontant- eller bonussaldot, beroende på erbjudandet.

Ett erbjudande kan spelas nu, spelas senare eller avfärdas.

Välj Spela nu för att börja spela ett Gratisspel-erbjudande.

Endast ett erbjudande om Gratisspel kan spelas åt gången.

Välj Spela senare för att skjuta upp erbjudandet.

Ett uppskjutet erbjudande kommer att vara tillgängligt igen när du går in i spelet igen.

Välj ikonen för Papperskorgen för att avfärda Gratisspel.

Ett avfärdat erbjudande kan endast öppnas igen genom att kontakta spelansvariga och uppge referensnumret.

När ett erbjudande har slutförts, avfärdas eller löpt ut visas nästa tillgängliga erbjudande.

Varje erbjudande har ett utgångsdatum och en utgångstid. Om ett erbjudande inte spelas före denna tidpunkt kommer det inte längre att vara tillgängligt.

Välj Informationsikonen för att se information om insatsen och erbjudandets utgångsdatum och tidsfrist.

Ytterligare information

Vissa inställningar och funktioner kan saknas i det här spelet.

Vid funktionsstörningar ogiltigförklaras alla vinster och spel.

Eventuella ändringar i reglerna görs i enlighet med lagstadgade krav.

Om anslutningen bryts visas det senaste speltillståndet när man återvänder till spelet.

Saldot uppdateras med den summa som vunnits eller förlorats.

Resultat från det senaste spelade spelet visas.

Om en förfrågan inte hinner nå servern innan anslutningen bryts visas resultatet från det föregående spelet.

Pågående funktioner som kräver interaktion eller beslut kan fortsättas.

Återbäring till spelare

Återbäring till spelare (RTP) är den teoretiska statistiska procentsatsen av den totala insatssumman i ett spel som betalas ut som vinstsumma med tiden.

Värden beräknas först genom att dela de möjliga vinsterna med spelets tillgängliga utfall.

Värden reflekterar den maximala förväntade utdelningen och ändras inte.

RTP: 94,14%.

Köpfunktionens RTP: 94,14 % Jackpottar RTP: 12,58 %.

Sannolikheten att aktivera vissa spelhändelser kan ändras under spelet beroende på spelets aktuella tillstånd eller dina framsteg.

Den Totala RTP förblir densamma oavsett Jackpottvärden

Datum för senaste ändring: 2024-02-16